נק' מוניטין:
1
- 22
- 1
אני בן 17 במסה גובה 1.70 משקל 74 קג ואני מתאמן בתוכנית ab ab כי אני מגיע למכון 4 פעמים בשבוע
התוכנית שלי מחולקת ליום ראשון A שני B שלישי מנוחה רביעי A חמישי B
A - חזה כתפיים יד קדמית
B - רגליים גב ויד אחורית
אני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מרגיש אחרי האימון מפורק כמו שהייתי פעם כשהייתי בתוכנית אחרת וככה גם הרגשתי שאני גודל ועכשיו אני לא מרגיש שאני גודל בכלל (abcd לצורך העניין)
ואני מתלבט אם להחליף לabcd כאשר
A - חזה יד קדמית (ראשון)
B - רגליים יד אחורית (שני)
C - כתפיים וגב (רביעי)
D - חזרה על הכל (חמישי)
השאלה שלי היא האם אימון זה אפקטיבי ? כי יוצא שאני מתאמן על האיברים באופן מצוין רק בabc כי בd זה חזרה על הכל ולכל איבר לא יהיה הרבה תרגילים (2 בערך)
מישהו יכול לעזור לי? אני כבר לא יודע מה לעשות לכן פניתי לכאן כי אני אוכל טוב ויושן טוב אני מרגיש שהאימון לא בסדר אולי מישהו יכול לתת לי הכוונה או להגיד לי מה כדאי לעשות מה טוב מה לא?
התוכנית שלי מחולקת ליום ראשון A שני B שלישי מנוחה רביעי A חמישי B
A - חזה כתפיים יד קדמית
B - רגליים גב ויד אחורית
אני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מרגיש אחרי האימון מפורק כמו שהייתי פעם כשהייתי בתוכנית אחרת וככה גם הרגשתי שאני גודל ועכשיו אני לא מרגיש שאני גודל בכלל (abcd לצורך העניין)
ואני מתלבט אם להחליף לabcd כאשר
A - חזה יד קדמית (ראשון)
B - רגליים יד אחורית (שני)
C - כתפיים וגב (רביעי)
D - חזרה על הכל (חמישי)
השאלה שלי היא האם אימון זה אפקטיבי ? כי יוצא שאני מתאמן על האיברים באופן מצוין רק בabc כי בd זה חזרה על הכל ולכל איבר לא יהיה הרבה תרגילים (2 בערך)
מישהו יכול לעזור לי? אני כבר לא יודע מה לעשות לכן פניתי לכאן כי אני אוכל טוב ויושן טוב אני מרגיש שהאימון לא בסדר אולי מישהו יכול לתת לי הכוונה או להגיד לי מה כדאי לעשות מה טוב מה לא?