הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עור נקרע באימונים....

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
היי בזמן האחרון מתחיל להמתח לי העור באופן מוגזם ליד בית השחי בין היד לחזה, זה כבר נראה מכוער וכבר ראיתי חתיכה קטנה של קריעה על החזה ועל הבייספס, מה הפיתרון לזה? צריך למרוח שמן על האיזור לפני האימון ? יש דרך להחזיר את העור לקדמותו או לפחות לטשטש את זה?

אין לך מה לעשות לגבי הסימני מתיחה, דנו על זה בעבר- עם הזמן זה יהיה פחות בולט לעין \ שיזוף יכול לעזור.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לעשות לגבי הסימני מתיחה, דנו על זה בעבר- עם הזמן זה יהיה פחות בולט לעין \ שיזוף יכול לעזור.
באמת? זה נראה פשוט נורא, בכל מקרה אני רואה בילדרים באמת עצומים במכון בלי סימנים מוגזמים כמו שלי... בכל מקרה אין שום דבר לעשות ? הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שדומה זה נשים בהריון ואני לא בדיוק רואה נשים עם סימנים על כל הבטן אז יש מצב שיש לזה פיתרון לא חושב?

באמת? זה נראה פשוט נורא, בכל מקרה אני רואה בילדרים באמת עצומים במכון בלי סימנים מוגזמים כמו שלי... בכל מקרה אין שום דבר לעשות ? הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שדומה זה נשים בהריון ואני לא בדיוק רואה נשים עם סימנים על כל הבטן אז יש מצב שיש לזה פיתרון לא חושב?

אם אני לא טועה זה תלוי גנטי.
לגבי הקרמים לנשים בהיריון- חכה לעוד תגובות, אני לא חושב שיש שמנים \ קרמים שבאמת פותרים את זה.

אין באמת הרבה דברים שאפשר לעשות, יש קרמים שאולי יכולים לעזור קלות, אבל לא הרבה
אפשר גם לעשות להם לייזר למיטב הבנתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית