הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא היה תיאבון מספר חודשים, עכשיו חזר

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
היי חברה
לפני כמה חודשים (בלי ששמתי לב בכלל) נהיה לי פחות תיאבון ובכך הייתי אוכל הרבה פחות.. הייתי אוכל לא בריא וכל זה אבל עדיין הורדתי משקל וירדתי בערך ל 88
זה משקל אידיאלי בשבילי והייתי מרוצה מאוד. נראיתי והרגשתי מעולה
עכשיו לפני כשבוע חזק לי התיאבון ובגדול, אני אוכל בלי שליטה כמעט ואני כל הזמן רעב
היום ב 9 בבוקר אכלתי המבורגר בלחמנייה עם ציפס ואחרי שסיימתי רציתי עוד אחד

זה בקטע דיי הזוי.. מישהו יודע מה הסיבה לכך ואיך לחזור למה שהיה מקודם?

תודה מראש!

שינית משהו באורח החיים? הפסקת עישון? הפסקת קפאין? יש כל מיני גורמים המשפיעים על רמות הרעב.
באופן כללי, כמו שנכתב מעליי זה הרבה פעמים עניין של כח רצון, אך חשוב מאוד לאכול מאכלים מזינים הגורמים לתחושת שובע כמו פחמימות מלאות וסיבים תזונתיים, ולא מאכלים ״פשוטים וריקיםף אשר גורמים לתחושת שובע למעט מאוד זמן.
טיפ נוסף - חלוקה נכונה של ארוחות למשך היום כך שאתה לא תגיע מורעב לארוחה ותרצה לאכול הרבה.

• פותח/ת השרשור
שינית משהו באורח החיים? הפסקת עישון? הפסקת קפאין? יש כל מיני גורמים המשפיעים על רמות הרעב.
באופן כללי, כמו שנכתב מעליי זה הרבה פעמים עניין של כח רצון, אך חשוב מאוד לאכול מאכלים מזינים הגורמים לתחושת שובע כמו פחמימות מלאות וסיבים תזונתיים, ולא מאכלים ״פשוטים וריקיםף אשר גורמים לתחושת שובע למעט מאוד זמן.
טיפ נוסף - חלוקה נכונה של ארוחות למשך היום כך שאתה לא תגיע מורעב לארוחה ותרצה לאכול הרבה.
לא שיניתי כלום! לא מעשן ושותה ממש מעט קפאין.. חוץ מזה שהייתי לוקח PREWORKOUT כמה פעמים... יש סיכוי זה?!
בכל מקרה הייתי אוכל רגיל.. אפילו אוכל חרא אבל זה היה במינון נמוך כי פשוט לא רציתי
הייתי אוכל חצי שווארמה ורציתי למות
עכשיו אני מסיים אחד ומת לעוד אחד.. זה ממש מוזר וקשה לשלוט בזה. מנסה כמה שאפשר אבל לא תמיד מצליח
העלתי 4 ק"ג בזמן של 18 יום.. זה הגיוני? בבוקר היה לי 86 (אחרי חרא ובטח ריקה) ועכשיו אני 90 ק"ג אחרי חרא ובטן ריקה
זה ממש מבאס כי אני מרגיש כמו חרא ושונא את זה

אולי הייתי מאוהב

בעייתי לענות לך בפורום על השאלה אם באמת לא השתנה כלום אצלך. אם הייתי מאוהב ועכשיו לא או כל שינוי מנטלי אחר יכול להיות שזה השפיע.

• פותח/ת השרשור
בעייתי לענות לך בפורום על השאלה אם באמת לא השתנה כלום אצלך. אם הייתי מאוהב ועכשיו לא או כל שינוי מנטלי אחר יכול להיות שזה השפיע.
שמע איזה תסביך אני פשוט לא מפסיק לאכול ואני שונא את ההרגשה הזאת

Back
למעלה תחתית