עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחיטוב השריר לא גדל כי אין לו את ה"חומרי גלם" לגדילה, שזה בעצם הפלוס הקלורי.
בחיטוב המטרה היא לשמר על המשקלי עבודה ובכך לשמר כמה שיותר על מסת השריר.
לכל הפחות שומרים על המשקלים.בחיטוב עושים תמיד את אותם משקלי עבודה?
תודה על התשובה.
לעלות מסת שריר במאזן קלורי שלילי? , כמו להכין עוגה בלי קמח וביציםכן אפשר לעלות שריר בחיטוב
קודם כל, כשמתאמן מתחיל אפשר להתקדם במשקלים גם כתוצאה משיפור בטכניקה או התייעלות נוירולוגית (גיוס אחוז גבוה יותר מסיבי השריר).לעלות מסת שריר במאזן קלורי שלילי? , כמו להכין עוגה בלי קמח וביצים
למתאמן מתחיל אכן אפשרי אבל גם אז בצורה קלה, אחרי כמה חודשי אימון זה כבר בלתי אפשרי .קודם כל, כשמתאמן מתחיל אפשר להתקדם במשקלים גם כתוצאה משיפור בטכניקה או התייעלות נוירולוגית (גיוס אחוז גבוה יותר מסיבי השריר).
שנית, כן, זה אפשרי לפעמים גם לבנות שריר בגרעון קלורי, לרוב לא בצורה משמעותית, אבל זה תלוי במצב.
ככל שאתה מתחיל יותר, עם יותר שומן, ובגרעון קטן יותר, הסבירות שתוכל לעשות את זה גדלה.
לא, אי אפשר להעלות שריר בחיטוב.כן אפשר לעלות שריר בחיטוב
קראתי פעם טענה של לייל (לא זוכר אם מגובה במשהו פרט להסברים) שאפשר לעלות מסת שריר בחיטוב אם בונים אותו נכון, ושמים אימון כוח עם נפח גבוה ועצימות עולה מיד אחרי העמסה. אני מניח שמדובר במסה זניחה, אבל הטענה שלו היתה שאפשר לא רק להחזיר את המסה שאבדה במהלך שבוע החיטוב אלא אפילו לעלות קצת.לא, אי אפשר להעלות שריר בחיטוב.
אתה רוצה לספק כאן רפרנסים לטענה הזאת?
אם לא, אז מספיק עם השטויות.
כן זכור לי משהו על זה גם, אבל אני לא חושב שזה משהו ששווה לדון עליו בגלל הזניחות של העניין כמו שציינת.קראתי פעם טענה של לייל (לא זוכר אם מגובה במשהו פרט להסברים) שאפשר לעלות מסת שריר בחיטוב אם בונים אותו נכון, ושמים אימון כוח עם נפח גבוה ועצימות עולה מיד אחרי העמסה. אני מניח שמדובר במסה זניחה, אבל הטענה שלו היתה שאפשר לא רק להחזיר את המסה שאבדה במהלך שבוע החיטוב אלא אפילו לעלות קצת.
בחיטוב השריר לא גדל כי אין לו את ה"חומרי גלם" לגדילה, שזה בעצם הפלוס הקלורי.
בחיטוב המטרה היא לשמר על המשקלי עבודה ובכך לשמר כמה שיותר על מסת השריר.
בחיטוב מנסים לשמור כמה שיותר על משקלי עבודה ישנים אבל בסוף לא תהיה לך ברירה ותאלץ להוריד מידי פעם משקלים
לכל הפחות שומרים על המשקלים.
תמיד מנסים להתקדם כשאפשר, עד כמה מצליחים בחיטוב תלוי בהרבה גורמים. בגדול, ככל שאתה יותר מתחיל, ככל שאחוז השומן שלך גבוה יותר, וככל שהגרעון הקלורי קטן יותר, יש לך יותר פוטנציאל להשתפר גם בחיטוב.
לגבי איבוד שריר - בחיטוב טוב, אין שום סיבה שלא תצליח לשמר את מסת השריר, אלא אם כן אתה יורד לאחוזי שומן נמוכים במיוחד (חד ספרתיים נמוכים).
שים לב שיש גם חסרון מכני קל באיבוד שומן (טווח התנועה בבנצ' גדל עקב איבוד שומן מהגב ומהחזה, המנופים משתנים), כך שאיבוד של עד 1% מהכוח לכל אחוז שומן שאתה יורד לא בהכרח מעיד על איבוד שריר.
לעלות מסת שריר במאזן קלורי שלילי? , כמו להכין עוגה בלי קמח וביצים
לא, אי אפשר להעלות שריר בחיטוב.
אתה רוצה לספק כאן רפרנסים לטענה הזאת?
אם לא, אז מספיק עם השטויות.
f]איך בדיוק אפשר להעלות שריר בחיטוב? אפילו מבחינה לוגית זה לא הגיוני, שהרי לשריר יש משקל, משמע אם אתה מעלה שריר אתה אמור להעלות במשקל, אבל בפועל בחיטוב אתה יורד במשקל.
אין דבר כזה יש מאין, כדי לצבור שריר צריך להעלות במשקל.
שיתחיל מכמה שהוא יכול וינסה להתקדם במשקלים כמה שאפשר.f]
אהלן,
יש לי עוד שאלה בנושא שאשמח אם תענו עליה.
בן אדם שיש לו אחוזי שומן גבוהים ומן הסתם הוא לא יכול לעשות מסה או להתמקד בתכניית כוח (צריך חיטוב) אז איך המשקלי עבודה נקבעים לו?
הכוונה כאשר הוא עושה חיטוב ועושה תכנית מסויימת אז איך הוא יודע מאיזה משקל עבודה הוא אמור להתחיל?
שיתחיל מכמה שהוא יכול וינסה להתקדם במשקלים כמה שאפשר.
אוקיי.
דבר אחרון -
אני צריך לעשות ריצת 2 קילומטרים, 45 כפיפות בטן ו-30 שכיבות שמיכה.
האם אני יכול לשלב את זה עם התכנית SS?
כן. זה עלול קצת לפגוע בהתאוששות אבל אתה תתקדם בכל זאת.
שים לב שתצטרך לאכול קצת יותר.