הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחתירה

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
קשה לי לעשות את החתירה בהטיה כנגד מוט(לא מבין תטכניקה) אפשר לעשות במקם זה T BAR ?

• פותח/ת השרשור
זהו שאני מנסה אני כבר קורא את הספר של ריפטו עוד יש לי ספר שאני קורא ךלשיעור אנגלית ויש לי חיים חמץ לחדר כושר... אין לי זמן ללמוד את התרגיל T BAR זה יותר פשוט כבר שבועיים אני לומד את התרגיל ולא מצליח... בריצור אפשר להחליף או לא? לא צריך הרצאות כי אני מתחיל עוד מעט SS ואין לי את זה

תעשה מתח?!?!?

הוא כבר עושה מתח אני מתאמן איתו, עוד מעט אני והוא מתחילים SS ועד אז אנחנו שואלים אם אפשר להחליף T BAR במקום חתירה.כי לא משנה כמה אני עובד על הטכניקה של החתירה,עדיין הגב התחתון כואב רצח.

הוא כבר עושה מתח אני מתאמן איתו, עוד מעט אני והוא מתחילים SS ועד אז אנחנו שואלים אם אפשר להחליף T BAR במקום חתירה.כי לא משנה כמה אני עובד על הטכניקה של החתירה,עדיין הגב התחתון כואב רצח.

קרא שוב את ההודעה של coldfire.
תמשיכו לעשות מתח ותוך כדי תלמדו PC.

שימי ידידינו

Wandering around the gym, deciding what looks fun, doing it until the fun stops, and then doing something else is not training

הדוד ריפ

• פותח/ת השרשור
מה הקשדר אני משתמש בתוכנית מהאתר, בחודשיים הכפלתי את הבנץ ושילשתי את הסקוואט אני מתחיל SS עוד מעט אז שאלתי אם אני יכול לעשות T BAR במקום חתירה כי אין לי זמן ללמוד את החתירה

מה הקשדר אני משתמש בתוכנית מהאתר, בחודשיים הכפלתי את הבנץ ושילשתי את הסקוואט אני מתחיל SS עוד מעט אז שאלתי אם אני יכול לעשות T BAR במקום חתירה כי אין לי זמן ללמוד את החתירה

לא הבנתי למה אתה מכניס חתירה בSS... אם מחליפים את הפאוורקלין אז מחליפים במתח (לפחות על פי ריפ).

אני לא מבין איך עדיין לא הבנת מה שכולם אומרים לך... בSS אין חתירה, אפשר לעשות מתח במקום הפאוור קלין עד שלומדים את הטכניקה ואז לשמור את המתח כתרגיל עזר, חתירה בSS זאת המצאה גרועה של אנשים מbodybuilding.com, שיש שם כאלה עם ידע, אבל הם ממש במיעוט, השורה התחתונה היא שתעשה SS עם מתח ותלמד פאוור קלין, או שתעשה עם חתירה אבל תפסיק להגיד שאתה עושה SS, כי אם אתה עושה חתירה, אתה לא עושה SS. ובתוכנית אחרת אין שום בעיה לעשות טי באר במקום חתירה בהטיית גב, אני עדיין חושב שעדיף מתח וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על SS

יש לי עכשיו AB ללמוד טכניקה של דד ושל שאר התרגילים עד שאני מתחיל SS
בAB יש חתירה
אני שואל אם אפשר להחליף את החתירה ב T BAR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית