הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס והלאה

ronel alfandari

משתמש מתחיל
113
5
נק' מוניטין:
8
113
5
שלום חברים,
אני כרגע בעיצומו של טקסס כבר כ3 חודשים.
משקל גוף כ-69 ק"ג
משקלי עבודה לRM5:
סקוואט 115
דדליפט 130
בנץ' 85
פרס 50

נכון לעכשיו אני עדיין מתקדם בתוכנית, אבל ברגע שאמצה את התוכנית אני רוצה לעבור לתוכנית שמשלבת עצימות בתרגילים במורכבים ונפח משלים.
ההתלבטות היא בין AB מורכבים+נפח בתרגילי עזר או 531+BBB. אני רוצה ללכת על התוכנית שתתן לי הכי הרבה תוצאות עד לאוקטובר.
תודה 😃

את ה531 יצא לי לנסות בזמן חיטוב והייתי מרוצה ממנה מאוד למרות שבגלל שבפועל כל סבב נמשך כחודש וההתקדמות היא לא בקפיצות גדולות במיוחד (סקוואט ודדליפט 5 קילו כל סבב ובנץ' ופרס ב2.5 קילו כל סבב) בכל זאת הרגשתי שזהתוכנית עובדת טוב, אל תשכח שבסטים של ה5/3/1+ אתה תמצא את עצמך נותן מספר חזרות שלא בהכרח היית מסוגל ואולי אין לך PR'ים של משקל על בסיס שבועי אבל שיאי חזרות משלימים את זה.

• פותח/ת השרשור
את ה531 יצא לי לנסות בזמן חיטוב והייתי מרוצה ממנה מאוד למרות שבגלל שבפועל כל סבב נמשך כחודש וההתקדמות היא לא בקפיצות גדולות במיוחד (סקוואט ודדליפט 5 קילו כל סבב ובנץ' ופרס ב2.5 קילו כל סבב) בכל זאת הרגשתי שזהתוכנית עובדת טוב, אל תשכח שבסטים של ה5/3/1+ אתה תמצא את עצמך נותן מספר חזרות שלא בהכרח היית מסוגל ואולי אין לך PR'ים של משקל על בסיס שבועי אבל שיאי חזרות משלימים את זה.
תודה על התגובה. מה אתה אומר על 531 למסה?
בחצי שנה של 5/3/1 BBB אפשר להגיע לתוצאות לא רעות בכלל מהניסיון שלי
איזה תרגילי עזר עשית לכל יום?

תודה על התגובה. מה אתה אומר על 531 למסה?

איזה תרגילי עזר עשית לכל יום?
האמת שכשהתחלתי לא ידעתי לגמרי מה אני עושה אז הייתי משנה הרבה את תרגילי העזר, אבל עכשיו אני מתמקד בעיקר על הרבה נפח בתרגילי הבסיס, וזה רוב האימון שלי, ואז מוסיף תרגיל גב כלשהו בכל אימון, תרגילי עזר אני לא עושה הרבה כי אני יודע שהבעיה שלי היא מיומנות ולא נקודות חלשות, אבל בתור תרגילי עזר אני אוהב בעיקר לשים ווריאציה של תרגילי הבסיס, לדוגמא: בנצ'-חזה עליון, סקוואט-פרונט סקוואט, דדליפט-דדליפט רומני, פרס-פוש פרס

אני חושב שהתחלת טקסס מוקדם מדי לפי הנתונים שהצגת, בכל מקרה אני במקומך הייתי נשאר עם תוכנית של התקדמות שבועית לפני שאני מתחיל לעשות בלאגן עם האימונים.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהתחלת טקסס מוקדם מדי לפי הנתונים שהצגת, בכל מקרה אני במקומך הייתי נשאר עם תוכנית של התקדמות שבועית לפני שאני מתחיל לעשות בלאגן עם האימונים.
עשיתי SS לתקופה קצרה והיה לי מאוד קשה להתאושש אז העדפתי תוכנית עם התקדמות שבועית לכן בחרתי בטקסס. כמו שכתבתי אני עדיין לא מיציתי את התוכנית, להשאר עם טקסס לדעתך?

עשיתי SS לתקופה קצרה והיה לי מאוד קשה להתאושש אז העדפתי תוכנית עם התקדמות שבועית לכן בחרתי בטקסס. כמו שכתבתי אני עדיין לא מיציתי את התוכנית, להשאר עם טקסס לדעתך?
עניתי לעצמך, לא מיצית. בכל מקרה היית יכול לבחור לינארית של ביל סטאר או משהו אחר לפני שפנית לטקסס אבל אי אפשר לשנות את מה שנעשה...
הייתי נשאר עם הטקסס עד שאתה סוחט אותה עד תום ואחרי זה עובר לAB של עליון\תחתון פוש\פול עם ניסיון להתקדמות שבועית\דו שבועית.
הרבה ממליצים על 5\3\1 לדעתי זאת אופציה פחות טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית