הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת קלוריות במסה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני על 4300 קלוריות ולא פשוט להשלים מאוכל יחסית נקי אם זה אורז בטטה לחם
רציתי לדעת אם יש המלצה כמה אחוזים מהתפריט אפשר לכלול בא מאכלים יחסית לא בריאים פיצה שוקולדים

אין איזה נוסחה לאחוזים, בסופו של דבר מה שמשנה זה הפלוס הקלורי שאתה נמצא בו.
כל עוד אתה לא כל פלוס קלורי גבוה מדי, זה בסדר להכניס קצת ״שטויות״ לתפריט.
אם זה הכי בריא? הכי אידאלי? לא, אבל זה גם לא נורא.

כמה שפחות עדיף כי פשוט לרוב מג'אנק אתה לא מקבל ממש ערך מוסף, אבל אל תהרוג את עצמך עם אוכל בריא, ובמידה ואתה מתקשה תוסיף קצת ג'אנק
כמובן שזה לא תירוץ להתחיל לדחוף ג'אנק רק כדי להרגיש נוח ככל האפשר

• פותח/ת השרשור
אני מידי פעם מכניס בשביל להשלים קלוריות בסביבות 1200
מגלידות שוקולדים..זה המון אבל לגבי אינסולין וסכרת אני לא הכי מבין אבל זה מסוכן??

אני על 4300 קלוריות ולא פשוט להשלים מאוכל יחסית נקי אם זה אורז בטטה לחם
רציתי לדעת אם יש המלצה כמה אחוזים מהתפריט אפשר לכלול בא מאכלים יחסית לא בריאים פיצה שוקולדים
סתם שאלה - מה הגובה והמשקל שלך שאתה דוחף כמות כזאת של קלוריות?

אני מידי פעם מכניס בשביל להשלים קלוריות בסביבות 1200
מגלידות שוקולדים..זה המון אבל לגבי אינסולין וסכרת אני לא הכי מבין אבל זה מסוכן??
זה הכל תלוי בתדירות, אם זה פעם בכמה זמן זה לא אסון, אם זה כל יום אז כבר צריך לשנות מסלול

מישקל 81
גובה 175
אז למה לדחוף כזאת כמות של קלוריות? שואל רציני.. אני שוקל 115 על 1.96 ומכניס ביום 4500 +~ והמשקלים עולים יופי.. אולי אתה עובד קשה פיזית אני לא מכיר אותך אבל אם לא אז למה? לא חבל לעלות באחוזי שומן?

אפשר גם באמצע.
לא חייב להכניס את כל ה4300 קלוריות מבטטות וכוסמת, אבל מצד שני לא צריך לדחוף שוקולדים ובמבות.
אתה יכול לאכול פירות, שייקים עם סילאן, קורנפלקס..

• פותח/ת השרשור
כן חשבתי על הרבה שיבולת שועל עם פירות במיקסר

רק שיותר מדי פירות לא נעים 😃

קרונפלקס זה רעיון יחסית בריא
יש לך עוד דגני בוקר להמליץ שהם יחסית טובים

הייתי מנסה להוסיף ארוחות נוזליות, משמע הכנת שייקים, לפני שהייתי פונה לג'אנק פוד. אתה יכול להכין שייקים עם שיבולת שועל, פירות וחמאת בוטנים/טחינה עם אבקת חלבון/גבינה. גם טעים וגם קל לעיכול.

• פותח/ת השרשור
אז למה לדחוף כזאת כמות של קלוריות? שואל רציני.. אני שוקל 115 על 1.96 ומכניס ביום 4500 +~ והמשקלים עולים יופי.. אולי אתה עובד קשה פיזית אני לא מכיר אותך אבל אם לא אז למה? לא חבל לעלות באחוזי שומן?
אני בעבודה ביום יום הולך המון זה הסיבה שאני שורף הרבה קלוריות אני מאמין . חוץ מזה כל שבוע אני עושה בדיקת משקל גוף לראות ממוצע עליה שלא נעלה על יתר המידה ונשתולל
הייתי מנסה להוסיף ארוחות נוזליות, משמע הכנת שייקים, לפני שהייתי פונה לג'אנק פוד. אתה יכול להכין שייקים עם שיבולת שועל, פירות וחמאת בוטנים/טחינה עם אבקת חלבון/גבינה. גם טעים וגם קל לעיכול.
מה לגבי סילאן או דבש גם להגביל מבחינת סוכרים ??

מה לגבי סילאן או דבש גם להגביל מבחינת סוכרים ??
מה זה אומר להגביל מבחינת סוכרים? זה לא המקור האידאלי ביותר לפחמימה, אבל אם חסרות לך פחמימות עדיף שתשלימן מדבש או סילאן מאשר שתישאר בגירעון קלורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית