הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון חלבון צימחוני

שובל123456789

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
היי לכולם!!
אני כרגע בתהליך חיטוב ומנסה להוריד כמה שיותר נוזלים מהגוף!
אני צימחונית לא אוכלת עופות,בשר ודגים.
מוצרי חלב(פעמיים ביום) אוכלת או גבינה לבנה 1/2 אחוז או קוטג 1% .
כל השאר זה או אבקת חלבון(איזו) או חלבוני ביצה!
המטרה היא להוריד לגמרי את המוצרי חלב !
השאלה היא אם אחליף את המוצרי חלב בטופו זה בסדר או שגם הטופו צובר נוזלים?

• פותח/ת השרשור
אני כרגע על 100 פחמימה וללא מלחים בכלל.
השאלה היא מה מומלץ יותר כי אני לא צתליחה להחזיק כל היום רק על חלבוני ביצה ואבקת חלבון

אני כרגע על 100 פחמימה וללא מלחים בכלל.
השאלה היא מה מומלץ יותר כי אני לא צתליחה להחזיק כל היום רק על חלבוני ביצה ואבקת חלבון
קשה מאוד להתחזק בחיטוב, אם את מצליחה לשמור על רמות הכוח הקיימות שלך זה כבר אחלה

התכוונתי שאני לא מצליחה להחזיק כל היום רק על חלבוני ביצה
יכול להיות שהתפריט שלך קיצוני מדי לך. אתה יכולה לפרט אותו?
ולמה את מנסה ממש בכוח להיפטר מנוזלים?

ללא מלחים בכלל.
לא הדבר הכי חכם שאת יכולה לעשות, בניסוח עדין. לעניות דעתי יכול להיגרם לך נזק מתזונה עם אפס מלחים. אהיה זהיר יותר ואפנה אותך לקב' פייסבוק בשם "תשאלו דיאטנית" כדי לברר זאת יותר לעומק. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני על 100 פחמימה ביום,שזה לחם קל,שיבולת שועל,ואורז.
100 חלבונים,שזה או חלבונים ביצה או חלבון איזו,ו-2 מנות עם מוצרי חלב
אני מלאת נוזלים ורוצה להגיע לחיטוב ולא מצליחה לראות את התוצאות

את אוכלת רק 100 גרם פחמימה ו100 גרם חלבון ביום? יעני 800 קלוריות ליום שמתוכן חצי הן פחמימה? אם כן, איך בדיוק את יכולה לקרוא לתפריט שלך דל פחמימה? הוא פשוט דל וחצי ממנו הוא פחמימה

אלא אם את מתכוונת להתחרות אין שום סיבה ללכת לקיצון כזה להוריד נוזלים
לא רק שזה יחזיק לך בידיוק עד שתאכלי פעם הבאה בחוץ, אלא זה גם לא בריא בכלל, והיתרון היחיד הוא לתחרות

לא האמת שזה לא לתחרות זה פשוט לעצמי לעולם לא הצלחתי להתחטב ואני ממש רוצה לראות תוצאות מטורפות.
אז את צריכה דבר ראשון להוריד אחוזי שומן לאחוז נמוך, ואז רק בסוף להיפטר מנוזלים, כי זה גם ככה החלק הכי קל

• פותח/ת השרשור
אני לא מצליחה אני פשוט תקועה ואני עושה הכל מדוקדק.. התחלתי לקחת ליפו 6 לפני 3 שבועות ואני לא יורדת גרם עליתי אפילו כמעט קילו.. מתסכל בטירוףף

אני לא מצליחה אני פשוט תקועה ואני עושה הכל מדוקדק.. התחלתי לקחת ליפו 6 לפני 3 שבועות ואני לא יורדת גרם עליתי אפילו כמעט קילו.. מתסכל בטירוףף
אז זה שתורידי נוזלים זה סתם רמאות, זה לא אומר שהתקדמת, וזה אולי אפילו עלול לפגוע בירידה
את דואגת לתת מספיק קלוריות לגוף? העמסות? צ'יטים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית