הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית

PapaPump

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום.

אני חייל, חדר הכושר שאני מתאמן בו רוב השבוע לא הכי אידיאלי ובעקרון יש בו מכשיר לבנץ' פרס (שאפשר לעבוד בו בשיפוע חיובי ובישיבה (בשביל כתפיים)), מכשיר פולי שאפשר גם לחתור בו בישיבה, כופף ופושט ברכיים, פושט גב וספסל לבטן בשיפוע שלילי.

כשאני בבית יש לי ספסל ומשקולות יד (Dummbell) עד 27 לכל יד (מוט מתברג) ומוט (Barbell) (אבל על המוט לא ניתן לבצע דדליפט או סקוואט).

עד היום, (במשך חודשיים בערך) האימונים שלי היו נראים בערך ככה:

A-
5*5- מקבילים
5*5 בנץ' במכשיר
6*4 כתפיים במכשיר
12*3 בנץ' בשיפוע במכשיר
12*3 בנץ רגיל במכשיר
12*3 סמיכה/ג'קסונים.

B-
5*5 מתח
5*5 Chin Up
10*3 Pully
12*3 Seated row
12*3 Seated row אחיזה צרה

בכל פעם שיש לי גישה למוט חופשי הייתי עושה דדליפט (זה היה יוצא בערך פעם בשבוע) והייתי עושה טאבאטות סקוואט בערך פעמיים בשבוע.

הייתי מתאמן בבסיס יום A יום B בלי מנוחה ובדרך כלל יום חמישי לא מתאמן.

בבית הייתי עושה אימונים כאלה:

שישי-
5*5 מתח
5*5 Chin up
10*3 Barbell row
12*3 inverted row (עם טבעות)
12*3 Dummbell Row כל יד
12*3 Dummbell Shrugs

שבת-
5*5 מקבילים על טבעות
4*6 Overhead press
10*3 Dummbell press
12*3 Inclined dummbell press
12*3 declined dummbell press
10*3 שכיבות סמיכה

מבחינת התזונה, השתדלתי לאורך כל התקופה להיות כמעט תמיד בגרעון קלורי, הרבה חלבון, שומן ופחמימות נמוכים.

חשוב לציין שאני מתאמן כבר כמעט שנתיים אבל בעיקר בסגנון כושר קרבי, ורק לאחרונה התחלתי עם אימוני משקולות.

במהלך החודשיים האחרונים חלה ירידה באחוזי השומן ובמשקל (סביבות 4 קילו) והיקף המותניים ירד ב5 סנטימטרים בערך.
לא חלה עליה משמעותית בחוזק, המשקלים לא עלו בהמון מתחילת התהליך. אבל רואים גדילה בשריר.

השתמשתי בשייק חלבון (myprotein impact whey) ובקזאין.

אז סיכום של הכל:
אמצעים דלים יחסית
עבודה ללא משקל על הרגליים.
תזונה לא קבועה.

יש תוצאות (החזה גדל ללא ספק, הגב גדל ללא ספק)

עריכה: כמו כן אני בטוח ששמתם לב אני לא עבדתי על ידיים באופן ישיר בכלל. לדעתכם כדאי להוסיך משהו בסגנון?)

לדעתכם להמשיך? לנסות משהו אחר?
באימוני הכושר הקרבי שמתי דגש עצום על רגליים והכל במשקל גוף, לכן מוזר לי שאני פחות עובד על הרגליים.

הועבר לפורום מתחילים.
אני השתדל בפעם הבאה לפתוח את הנושאים בפורום המתאים.

Back
למעלה תחתית