הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין חגורות

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
אז ככה,
אני מתכנן לקנות חגורה שכמובן תשמש אותי לכל קריירת הפאווליפטינג שלי. אני מתלבט בין 3 החגורות:
Titan longhorn - שמעתי עליה המלצות טובות מאוד אך היא די יקרה יחסית לחגורות אחרות (האם רוכשים אותה בעמוד הפייסבוק של טיטאן ישראל? והאם אפשר לקנות רק lever?)
Inzer 10mm prong- שמעתי שהיא באותה רמה כמו הלונגהורן, ואני יכול לקנות אותה דרך האתר הרשמי עם buy2usa. הבעיה העיקרית היא ששמעתי שהשירות של b2usa ברמה נמוכה מאוד ושבתכלס אחרי כל העלויות הנוספות זה יוצא באותו מחיר של הלונגהורן.
זילברשטיטאן של @שוהם. - גם עליה שמעתי המלצות טובות מאוד ושהיא מיוצרת בעבודת יד. השאלה היא האם היא באותה איכות (בערך) של שתי החגורות שצוינו למעלה?
בנוסף, לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום, אלא רק מידע מצומצם מאוד פה בפורום. אז אשמח לדעת מה המחירים והאם כדאי לקנות אותה כחגורה לכל החיים.

אם אתה כן תזמין אינזר בסוף לדעתי עדיף לך לקנות עם lever
כי אם אתה קונה פרונג אז גם החגורה של שוהם תעשה את העבודה כמו שצריך מהביקורות פה בפורום (אם כי אני לא בטוח שהיא תחזיק לנצח כמו החגורה של אינזר)

ואם אתה מזמין חגורה של אינזר מהמחקר שאני עשיתי עדיף להזמין משיפיטו, יש לך אפשרות לבחור בין כמה חברות משלוחים שם וגם לקבוע מה יהיה רשום בהצהרת מכס ככה שזה לא בטוח עובר מכס כמו עם buy2usa

• פותח/ת השרשור
כי אם אתה קונה פרונג אז גם החגורה של שוהם תעשה את העבודה כמו שצריך מהביקורות פה בפורום (אם כי אני לא בטוח שהיא תחזיק לנצח כמו החגורה של אינזר)

ואם אתה מזמין חגורה של אינזר מהמחקר שאני עשיתי עדיף להזמין משיפיטו, יש לך אפשרות לבחור בין כמה חברות משלוחים שם וגם לקבוע מה יהיה רשום בהצהרת מכס ככה שזה לא בטוח עובר מכס כמו עם buy2usa
מה זה שיפיטו?

שמע לך על האינזר לי אישית יש אותה קניתי ממישהו ואני איתה בערך חודש והיא מטורפת
השתמשתי בעבר גם בלונגורן ממליץ יותר על האינזר היא יותר חזקה

אם תחפש כאן בפורום אתה תראה שמי שיש לו טיטאן ימליץ עליה, מי שיש לו אינזר ימליץ עליה, ומי שיש לו את החגורה של שוהם (san leather belts) ימליץ עליה.
אני מניח שכולן באותה רמה, ה san leather פשוט כנראה מיוצרות יחסית לא מזמן לכן לא תמצא מישהו שיכול לתת חוות דעת איך היא אחרי שנים של שימוש.
Titan longhorn - שמעתי עליה המלצות טובות מאוד אך היא די יקרה יחסית לחגורות אחרות
אם תזמין אינזר מחו"ל, עם העלויות משלוח+מע"מ זה לא ייצא יותר זול מטיטאן בארץ.

• פותח/ת השרשור
הזמנתי לפני כמה שנים מ house of pain לכתובת בארה"ב. נראה לי שהם כבר לא מוכרים את החגורות של אינזר.
הזמנת דרך השירות של buy2usa (כיום ushops)? כי שמעתי ביקורות רעות מאוד על השירות שלהם. אם תוכל לפרט על המיסים ושאר העלויות וכמה זה יצא בסה"כ? בנוסף שמעתי שיש סבירות גבוהה שהחגורה של אינזר תיתפס במכס כי הם אורזים אותה עם הרבה נפח והיא יחסית כבדה (קילו וחצי אם אני לא טועה).

הזמנתי עשרות מוצרים דרך buy2usa, אין לי אפילו תלונה אחת כלפיהם.

החגורה שוקלת 1.5 ק"ג כמו שכתבת וסיכוי סביר בהחלט שיפתחו אותה במכס, הזמנתי עם שיפיטו פעם אחת ובדיעבד הייתי מוותר על התענוג ומזמין עם buy2usa בלי לנסות לתחמן את המכס.

אני לא הייתי מזמין לבר, משתמש בחורים שונים לסקוואט ולדדליפט ואני ממש לא עומד לשבת באמצע החד"כ עם מברג בשביל לשנות את ההיקף.

הזמנתי עשרות מוצרים דרך buy2usa, אין לי אפילו תלונה אחת כלפיהם.

החגורה שוקלת 1.5 ק"ג כמו שכתבת וסיכוי סביר בהחלט שיפתחו אותה במכס, הזמנתי עם שיפיטו פעם אחת ובדיעבד הייתי מוותר על התענוג ומזמין עם buy2usa בלי לנסות לתחמן את המכס.

אני לא הייתי מזמין לבר, משתמש בחורים שונים לסקוואט ולדדליפט ואני ממש לא עומד לשבת באמצע החד"כ עם מברג בשביל לשנות את ההיקף.
אפשר לשאול מה היה עם שיפיטו?

הזמנת דרך השירות של buy2usa (כיום ushops)? כי שמעתי ביקורות רעות מאוד על השירות שלהם. אם תוכל לפרט על המיסים ושאר העלויות וכמה זה יצא בסה"כ? בנוסף שמעתי שיש סבירות גבוהה שהחגורה של אינזר תיתפס במכס כי הם אורזים אותה עם הרבה נפח והיא יחסית כבדה (קילו וחצי אם אני לא טועה).
היה לי מזל כי היה חבר שהגיע מארה"ב אז הזמנתי אליו וחסכתי גם את המשלוח וגם את המיסים. אז לא יכול לעזור לך..

חיכיתי חודשיים וחצי לחבילה שהייתי מחכה שבוע אם הייתי מזמין דרך buy2usa.
ולמה חיכית כל כך הרבה? כאילו לפי מה שאני מבין זה יכול לקרות גם עם buy2usa, לא חסרות עליהם ביקורות כאלו, נשמע כמו עניין של מזל.
מה שכן אולי באמת עדיף לא להתעסק עם הצהרת מכס.

תזמין מה שהכי זמין לך, אני יודע שהחגורות שמיוצרות בארה"ב פחות או יותר משתמשות באותם חומרי גלם איכותיים והתפירות די דומות, לי אישית יש גם חגורה של טיטאן(10 ממ) וגם של אינזר(13 ממ), לגבי הבחור השלישי לא מכיר אבל היו המלצות טובות בפורום.

בטיטאן ישראל אין מלאי כרגע, אנחנו מזמינים פעם בכמה חודשים כמות והיא נגמרת די מהר(לא מחזיקים מלאי כי חגורות זה לא משהו שמשתלם לנו כל כך לייבא)

תזמין מה שהכי זמין לך, אני יודע שהחגורות שמיוצרות בארה"ב פחות או יותר משתמשות באותם חומרי גלם איכותיים והתפירות די דומות, לי אישית יש גם חגורה של טיטאן(10 ממ) וגם של אינזר(13 ממ), לגבי הבחור השלישי לא מכיר אבל היו המלצות טובות בפורום.

בטיטאן ישראל אין מלאי כרגע, אנחנו מזמינים פעם בכמה חודשים כמות והיא נגמרת די מהר(לא מחזיקים מלאי כי חגורות זה לא משהו שמשתלם לנו כל כך לייבא)
יש מושג מתי יתמלא המלאי?

ולמה חיכית כל כך הרבה? כאילו לפי מה שאני מבין זה יכול לקרות גם עם buy2usa, לא חסרות עליהם ביקורות כאלו, נשמע כמו עניין של מזל.
מה שכן אולי באמת עדיף לא להתעסק עם הצהרת מכס.

buy2usa מביאים לך את המשלוח בערך שבוע אחרי שהחבילה מגיעה למחסנים שלהם בחו"ל, במקרים נדירים מאוד החבילה נעצרת לבירור במכס.
את המשלוח מshipito תקבל חודש/חודשיים אחרי שהחבילה תגיע למחסן שלהם.

גם זה לא בדיוק שהזמנתי מbuy2usa חבילה או שתיים - הזמנתי יותר מ-50, אמנם אין מסלול עוקף מכס (אלא אם כן אתה משקר בהצהרה) אבל החבילה אצלך בדר"כ תוך שבוע וחצי.

מה שרשמו לך. בנוסף אם אתה עושה תקופות מסה/חיטוב זה גם באסה כל פעם לשנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית