הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ פחמימות

מתאמנת100

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
23
226
23
שלום,

נאי מתאמנת 6 פעמים בשבוע - שעה אירובי בעצימות גבוהה + 40-45 דק' כוח.
רציתי לדעת מהי כמות הפחמימות המומלצת עבורי ליום, וכן האם ניתן לספק כמות זו רק מאכילת ירקות
בעיקרון אני לא נוגעת בפחמימות, התזונה שלי מתבססת על ירקות (המון), ביצים, גבינות.

תודה 😃

אין תשובה לא נכונה, זה מאוד תלוי בך
אם מה שאת עושה עכשיו מתאים לך אז מעולה, אם את מרגישה שאת צריכה יותר אז את יכולה

• פותח/ת השרשור
שאלתי הייתה מהי כמות הפחמימות המומלצת בהתאם למס' ועצימות האימונים שרשמתי לעיל.
והאם ניתן לספק את הפחמימות רק מירקות, שלמעה (כמו שרשמתי), אני לא נוגעת בפחמימות כלל אלא רק ירקות, ביצים וגבינות.
תודה 😃

שאלתי הייתה מהי כמות הפחמימות המומלצת בהתאם למס' ועצימות האימונים שרשמתי לעיל.
והאם ניתן לספק את הפחמימות רק מירקות, שלמעה (כמו שרשמתי), אני לא נוגעת בפחמימות כלל אלא רק ירקות, ביצים וגבינות.
תודה 😃
זה מה שאני אומר, יש כאלה שיצטרכו מעט ויש כאלה שיצטרכו יותר למשטר אימונים כמו שלך
מה שכן קשה לי להאמין שלהשיג פחמימה מירקות זו הדרך, כי רוב הפחמימה שם לא זמינה במיוחד

• פותח/ת השרשור
לפי החישוב יצא שאני אוכלת ביום 1300 קלוריות רק מירקות (!), מתוכן 280 גרם פחמימות.
אז מה זה אומר? האם בד"כ מחשבים ירקות בתפריט? ומה הכוונה שהפחמימה לא זמינה במיוחד?

לפי החישוב יצא שאני אוכלת ביום 1300 קלוריות רק מירקות (!), מתוכן 280 גרם פחמימות.
אז מה זה אומר? האם בד"כ מחשבים ירקות בתפריט? ומה הכוונה שהפחמימה לא זמינה במיוחד?
זה באמת כמות מטורפת של ירקות, זה לא גורם לך ממש לסבול מהנפיחות?
בהרבה מקרים רוב אם לא כל הפחמימות מהירק הוא בצורת סיבים, כלומר לא משהו שניתן לעיכול

• פותח/ת השרשור
כן, תחושה מזעזעת שאני הולכת להתפוצץ בכל רגע.
אני מנסה להפחית.
אבל בעיקרון, ירקות כן מספקים את כמות הפחמימות?
או שמדובר בסיבים ו"הכל הולך"?

כן, תחושה מזעזעת שאני הולכת להתפוצץ בכל רגע.
אני מנסה להפחית.
אבל בעיקרון, ירקות כן מספקים את כמות הפחמימות?
או שמדובר בסיבים ו"הכל הולך"?
זה תלוי בירקות, אבל מה שבטוח זה שתמיד יהיה אחוז לא נמוך של סיבים

אתה אמורה לאכול קילואים על גבי קילואים של ירקות ביום בשביל להגיע ל-280 גרם פחמימה. אילו ירקות את אוכלת?

• פותח/ת השרשור
כן, אני אוכלת המון.
אבל אני רוצה לדעת אחת ולתמיד האם ירקות נחשבים פחמימה נטו.
נניח, פלפל אדום גדול ראיתי שזה 90 קלוריות, מתוכן 18 גרם פחמימה.
אם אני אוכלת 5 כאלה, זה כבר 270 קלוריות, 52 גר' פחמימה.
רבע כרוב לבן 142 קלוריות, 33 גר' פחמימה.
בקיצור זה טירוף, רק הירקות מסתבר שזה המון קלוריות! ופחמימות
אז סופרים לא סופרים? איך מחשבים?
אשמח לסדר 😃

במקרה שלך הייתי סופר, אבל תסתכלי גם על המשקל ואיך הוא משתנה, לפי זה תדעי כמה הקלוריות האלה באמת נחשבות
אבל את חייבת להוריד מעט ירקות, זה כבר על רמת הלא בריא לדעתי

פחמימות מומלצות בשבילך שיבולת שועל (קוואקר) פירות פשוטות כגון בננות תפוחים, וירקות , אין צורך בלחם פיתות וכל המשפחה הזאת חח
אל תפחדי מפירות 2 פירות ביום בהחלט עוזר בוודאי שלא להתחמק משומנים איכותיים כמו שקדים ואגוזי מלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית