חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
חברים מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט? אני בחיטומסה שזה חיטוב יום ראשון ומסה בשאר השבוע.

ועכשיו ברצינות - במקום להתעסק בכמה רע, אולי שמישהו גם יביא הצעות לפתרון ולייעול? כי בנתיים ממה שאני קורא כל מי שהתלונן לא העלה אפילו פתרון אחד חוץ מ״מנהלים תנו לנו לעשות בית זונות״ רק במילים יפות.

תמיד מה שהיה פעם נראה טוב יותר, זה נקרא ״נוסטלגיה״, אבל אם המנהלים מציפים בעיה של משתמשים חדשים שבורחים זה צריך להדליק נורה אדומה.

אכיפת החוקים הינה צעד נבון ובהחלט במקום.

תחשבו לעצמכם מה קורה כאשר מישהו חדש מגיע לפורום לראשונה ורואה שרשור בו חבר קהילה העלה וידאו לביקורת ומקבל כתגובה תמונות של חתולים, ממים דבילים, שימוש בשפה זולה ואמרות כמו "לך תקרא מאמרים". האם נראה לכם שאותו אדם שנחשף לפורום לראשונה יעשה את הצעד הנוסף וירשם ל- LBS? האם נראה לכם שהוא יעשה את הצעד היותר נועז וגם יפתח שרשור עם הסיבה שבכלל הביאה אותו לראשונה לפורום? כמובן שלא.

מה נראה לכם הרושם שאותו אדם יקבל אם אחוז גבוה מהתגובות שהוא רואה בשרשורים המקצועים הינם הלצות ודאחקות? הוא מבין שיש פה קליקה עם בדיחות פנימיות ובדיוק הודעות כאלו מרתיעות אנשים מלהכנס לפורום.

אז נכון, אם הפורומים המקצועיים יהיו מקצועים נטו אז ייתכן ויהיה משעמם לחלק מחברי הקהילה, אבל הרווחנו בתמורה פורומים בהם השאלות נענות עם תגובות לעניין מבלי שצריך לנבור בהררי עמודים על מנת למצוא תגובה שראויה לקריאה.
רוצים להריץ דאחקות? לכו על זה בפורום "אוף טופיק", הוא נועד לזה (וחבל ששרשור חשוב זה לא נמצא בפורום ראוי יותר כמו: משוב, תמיכה טכנית והודעות הנהלה).

בסופו של דבר הזמן הפנוי של כולנו מאוד מצומצם, לכן הגיוני שאם אנחנו כבר "מבזבזים" חלק מהזמן הזה בפורום LBS, אני מאמין שתסכימו איתי שתעדיפו ללמוד משהו תוך כדי השהות בפורום או לעזור למישהו. לבדיחות, אני בטוח שיש לכם פלטפורמות אחרות.

• פותח/ת השרשור
חברים מישהו יכול לעזור לי לבנות תפריט? אני בחיטומסה שזה חיטוב יום ראשון ומסה בשאר השבוע.

ועכשיו ברצינות - במקום להתעסק בכמה רע, אולי שמישהו גם יביא הצעות לפתרון ולייעול? כי בנתיים ממה שאני קורא כל מי שהתלונן לא העלה אפילו פתרון אחד חוץ מ״מנהלים תנו לנו לעשות בית זונות״ רק במילים יפות.

תמיד מה שהיה פעם נראה טוב יותר, זה נקרא ״נוסטלגיה״, אבל אם המנהלים מציפים בעיה של משתמשים חדשים שבורחים זה צריך להדליק נורה אדומה.
סלח לי אבל הפורום היה שוקק חיים כשהגעתי לכאן ולא היה פה בית זונות בשום צורה.
היה הרבה יותר הומור וכן לפעמים גם הטרלות מטומטמות מצרות עין, אבל זה חלק חשוב בסיבה שאנשים הגיעו לכאן.
ומלבד הטענות שלנו יש את משה בעצמו שמסכים שהפורום מאוד חלש היום. הוא לא חוטא בנוסטלגיה אני מאמין.

אגב כפורום שמתמקד בכוח, אני חושב שזה שחלק מהספורטאים עברו לצד האפל/ לשלב הבא, גרם לכך שאנשים שלא שם יהפכו ללא רלוונטיים, כי כשאתה מתרגל לראות הרמות של 350 קילו למה שתתרגש כשמיהו סוגר 6 פלטות בדדליפט.
מצד שני זה טוב כי אנשים פה קיבלו פרופורציה לגבי מה קורה כשאתה מוכשר ובאמת משתמש בעזרים מלאכותיים. הקטע הזה בעבר הוציא אותי מדעתי..

אגב כפורום שמתמקד בכוח, אני חושב שזה שחלק מהספורטאים עברו לצד האפל/ לשלב הבא, גרם לכך שאנשים שלא שם יהפכו ללא רלוונטיים, כי כשאתה מתרגל לראות הרמות של 350 קילו למה שתתרגש כשמיהו סוגר 6 פלטות בדדליפט.
מקווה שבקרוב הנושא הזה יקבל תפנית לטובה,
אם כן, אני מאמין שרוב המוחץ כאן ישמח.

• פותח/ת השרשור
מקווה שבקרוב הנושא הזה יקבל תפנית לטובה,
אם כן, אני מאמין שרוב המוחץ כאן ישמח.
לא הבנתי איזו תפנית?
אתה מתכנן לעודד אותנו להזריק?

זאת בדיוק הבעיה. אני בניתי מערכת שתכריח אנשים להרשם ולנסות לכתוב פה. אבל הטרוליזם המוגזם הזה לאחרונה רק מבריח אותם ולכן הגרעין שנשאר פה זה הגרעין היחיד שיתפתח בפורום הזה לעולם ועד. אני רוצה עוד כמה גרעינים - למה צריך להסתפק באחד? חבר'ה חדשים ומוכשרים מגיעים כל הזמן, אבל רובם לא נשארים בגלל שהם לא מבינים את ה"קליקה" הזו שנוצרה כאן ולא טורחים בכלל להבין אותה מלכתחילה כי זה ביזבוז זמן
מהניסיון שלי בתחום, כל האנשים עם ידע ברמה גבוהה בארץ (ומיותר לציין שאין הרבה כאלה) או שנמצאים פה, או שעברו פה, או שלא מעניין אותם להיות פה (ובכל פורום אחר).

קשה לי להאמין שהיו פה גרעין פוטנציאלי של עילויים בהקמה, ואיזו יציאה צינית של אלכס גרמה להם להבהל עד עומקי נשמתם, לשלוח לך הודעה על זה ולעזוב את הפורום לצמיתות.

לא ברור לאן אתה מכוון, אבל אני מניח שזה לא מה שהולך בקבוצה בפייסבוק (ושאלוהים ישמור מה שהולך שם[ואני אתאיסט]).
צריך להכיר בעובדה שאת רוב האוכלוסייה מאפיינים דיונים בצורת "איך זה סלרי לחיטוב?????? ואיך למסה נקיה?!" וזה לא מה שאנחנו מחפשים בפורום.
בנוסף, אני לא חושב שהותיקים מסתובבים פה בפורום מתחילים בכלל, בטח שלא מטרילים שם.

אכיפת החוקים הינה צעד נבון ובהחלט במקום.

תחשבו לעצמכם מה קורה כאשר מישהו חדש מגיע לפורום לראשונה ורואה שרשור בו חבר קהילה העלה וידאו לביקורת ומקבל כתגובה תמונות של חתולים, ממים דבילים, שימוש בשפה זולה ואמרות כמו "לך תקרא מאמרים". האם נראה לכם שאותו אדם שנחשף לפורום לראשונה יעשה את הצעד הנוסף וירשם ל- LBS? האם נראה לכם שהוא יעשה את הצעד היותר נועז וגם יפתח שרשור עם הסיבה שבכלל הביאה אותו לראשונה לפורום? כמובן שלא.

מה נראה לכם הרושם שאותו אדם יקבל אם אחוז גבוה מהתגובות שהוא רואה בשרשורים המקצועים הינם הלצות ודאחקות? הוא מבין שיש פה קליקה עם בדיחות פנימיות ובדיוק הודעות כאלו מרתיעות אנשים מלהכנס לפורום.

אז נכון, אם הפורומים המקצועיים יהיו מקצועים נטו אז ייתכן ויהיה משעמם לחלק מחברי הקהילה, אבל הרווחנו בתמורה פורומים בהם השאלות נענות עם תגובות לעניין מבלי שצריך לנבור בהררי עמודים על מנת למצוא תגובה שראויה לקריאה.
רוצים להריץ דאחקות? לכו על זה בפורום "אוף טופיק", הוא נועד לזה (וחבל ששרשור חשוב זה לא נמצא בפורום ראוי יותר כמו: משוב, תמיכה טכנית והודעות הנהלה).

בסופו של דבר הזמן הפנוי של כולנו מאוד מצומצם, לכן הגיוני שאם אנחנו כבר "מבזבזים" חלק מהזמן הזה בפורום LBS, אני מאמין שתסכימו איתי שתעדיפו ללמוד משהו תוך כדי השהות בפורום או לעזור למישהו. לבדיחות, אני בטוח שיש לכם פלטפורמות אחרות.

אז איך אתה מסביר את העובדה שמה שהולך היום בפורום הוא כלום לעומת מה שהלך פה לפני כמה שנים טובות מבחינת צחוקיאדה והטרלות (בתקופתם של השלד, moo, deus, obzion, subzero ועוד מוזרים כאלה ואחרים, בתקופות של המדריכים איך לגדול ולהתחזק (שאגב עדיין נעוצים בפורום)), ולמרות זאת הקהילה גדלה והתפתחה?

פעם הייתה פה אווירה טובה, היה כיף להיכנס ולקרוא- אשכול של שטויות וצחוקים ומיד אחרי אשכול אינפורמטיבי ומעשיר, כשהשני נתמך על הרוח הטובה שהראשון משרה.

היום הרוח נושבת לכיוון חילופי הנהלה שנעשים כאילוץ ולא כבחירה ראשונה ומועדפת, ואותם מנהלים עסוקים בלהראות שהם "מנהלים" דגולים במקום בלהביא את הערך המוסף בתחום האימונים או התזונה (שבעיניי אין להם אותו, לפחות לא כמו שהיה למנהלים שהיו פה בעבר).

היום הרוח נושבת לכיוון חילופי הנהלה שנעשים כאילוץ ולא כבחירה ראשונה ומועדפת, ואותם מנהלים עסוקים בלהראות שהם "מנהלים" דגולים במקום בלהביא את הערך המוסף בתחום האימונים או התזונה (שבעיניי אין להם אותו, לפחות לא כמו שהיה למנהלים שהיו פה בעבר).
זה בסדר אחי, אני באמת לא מבין דגול באימונים אבל לא בשביל זה יש מנהלים. המנהלים נועדו לבדוק שהכל מתנהל כשורה ושדברים לא יוצאים מפרופורציה.
זה פורום שכולם יכולים לענות בו וגם אני שמח לעזור ולהושיט יד לאנשים שצריכים עזרה בתחומים שאני מכיר.
אבל בינתיים כל המגיבים באשכול הם מהאנשים שפחות עוזרים בפורום. וזה מובן, הרי למי יש זין לענות לשאלות של כמה אכלתי וכמה סטים לידיים לעשות.
אבל אל תתלוננו, אתם רואים בפורום הזה אמצעי בידור בלבד וליטוף אגו על משקלים שאתם מרימים. העזרה שלכם מסתכמת ב... אה כן, אתה עושה דדליפט כמו חרא ולך תלמד לפסק משפטים.
אז די, הרוב פה רוצים לשאוב ידע ולהעביר אותו הלאה וכדברי המשוררת עדן אברג'יל: מי שמפריע לו, יום טוב לו.

זה בסדר אחי, אני באמת לא מבין דגול באימונים אבל לא בשביל זה יש מנהלים. המנהלים נועדו לבדוק שהכל מתנהל כשורה ושדברים לא יוצאים מפרופורציה.
זה פורום שכולם יכולים לענות בו וגם אני שמח לעזור ולהושיט יד לאנשים שצריכים עזרה בתחומים שאני מכיר.
אבל בינתיים כל המגיבים באשכול הם מהאנשים שפחות עוזרים בפורום. וזה מובן, הרי למי יש זין לענות לשאלות של כמה אכלתי וכמה סטים לידיים לעשות.
אבל אל תתלוננו, אתם רואים בפורום הזה אמצעי בידור בלבד וליטוף אגו על משקלים שאתם מרימים. העזרה שלכם מסתכמת ב... אה כן, אתה עושה דדליפט כמו חרא ולך תלמד לפסק משפטים.
אז די, הרוב פה רוצים לשאוב ידע ולהעביר אותו הלאה וכדברי המשוררת עדן אברג'יל: מי שמפריע לו, יום טוב לו.

זה לא כל כך נכון, אף אחד מהאנשים שמיוחסים למי שהוא הזכיר פה לא מעלה סרטונים לליטופי האגו זה א. וב. הרבה מהחבר׳ה כאן משתדלים לעזור ומידי פעם מתפתח ויכוח בתוך נושא של מישהו שמתגלגל לריפטואיזם וכמה אני אתלט , אבל עדיין ,כמו שנאמר, בתוך הדיונים הללו דווקא יש הכי הרבה אינפורמציה בצורה שהכי כיף לקרוא אותה.
שוב אני אומר , אין פה בן אדם שלא רבתי איתו על גבי הפורום (כמעט) אבל בחיים האמיתיים אני מעריך את כל הכותבים הישנים פה ולא רק זה חלקם גם חברים בעולם האמיתי והכל התחיל מהריבים פה.
הפורום לא שלנו נכון, אבל אנחנו זוכרים את הפורום לטובה רק בגלל הדברים הללו , האנשים שמשה רוצה כל כל שיבואו לפה , יבואו לשבוע ויעזבו גם ככה בגלל שהמדיה החברתית חזקה מידיי ואם מישהו כבר יחליט להשאר זה בגלל שהוא כן יבין את הציניות והשנינות ויעריך את הידע שהוא מקבל פה בדרך המיוחדת של הפורום וזה מה שיחזיק את הפורום לעוד כמה שנים טובות.

זה לא כל כך נכון, אף אחד מהאנשים שמיוחסים למי שהוא הזכיר פה לא מעלה סרטונים לליטופי האגו זה א. וב. הרבה מהחבר׳ה כאן משתדלים לעזור ומידי פעם מתפתח ויכוח בתוך נושא של מישהו שמתגלגל לריפטואיזם וכמה אני אתלט , אבל עדיין ,כמו שנאמר, בתוך הדיונים הללו דווקא יש הכי הרבה אינפורמציה בצורה שהכי כיף לקרוא אותה.
שוב אני אומר , אין פה בן אדם שלא רבתי איתו על גבי הפורום (כמעט) אבל בחיים האמיתיים אני מעריך את כל הכותבים הישנים פה ולא רק זה חלקם גם חברים בעולם האמיתי והכל התחיל מהריבים פה.
הפורום לא שלנו נכון, אבל אנחנו זוכרים את הפורום לטובה רק בגלל הדברים הללו , האנשים שמשה רוצה כל כל שיבואו לפה , יבואו לשבוע ויעזבו גם ככה בגלל שהמדיה החברתית חזקה מידיי ואם מישהו כבר יחליט להשאר זה בגלל שהוא כן יבין את הציניות והשנינות ויעריך את הידע שהוא מקבל פה בדרך המיוחדת של הפורום וזה מה שיחזיק את הפורום לעוד כמה שנים טובות.
שוב, יש צדק במה שאתה אומר אבל:
א. הוותיקים האלו הפסיקו לעזור ולענות לשאלות מכל סוג כי זה כבר נדוש ואני מבין אותם, אבל מפה ולבוא בדרישות ש"תבדרו אותנו" המרחק גדול ובמיוחד לאור התרומה העכשווית שלהם לפורום.
ב. אני נהנה מכל ויכוח פה בדיוק כמו רבים מפה וגם לי יש הרבה חברים שהכרתי על גבי האתר הזה. אבל ההבדל בין "הציניות והשנינות" כדבריך להעלבות וההטרלות הקשות הוא עצום !!!
זה יצא לגמרי מפרופורציה במקרים מסוימים.

אין לי מושג מה הלך פה לפני כמה שנים, אני יחסית חדש פה, מה שאני כן יודע זה שהרבה מהאווירה הטובה והצחוקים שהיו פה נבעו, כמו תכלס בכל פורום, בעיקר מהיכרות של אנשי הפורום במציאות, והעובדה שזה כבר לא ממש המצב פה בפורום די מקשה ליצור חברויות מקלדת, אז אתה לא באמת יודע מי צוחק ומי רציני.
וההטרלות פה ברובם זה לא מישהו שסתם בא להציק, אלא וותיקים פה בפורום שחושבים שהעובדה שיש להם פז"ם הופכת את הדעה לעליונה, והם לא חייבים הסבר לאף אחד, אם הם לא מסכימים עם מה שמישהו אמר, הם פשוט יגידו לו את זה ולא ירגישו שהם חייבים סיבה.
ותכלס אף אחד פה לא חייב שום דבר לאף אחד, ואם מישהו רוצה להיעלב על איך הפורום מתייחס אליו, שיעשה את זה, אבל אני יודע שבתור מישהו חדש יחסית אני עדיין זוכר מה חיפשתי בפורום הזה, ואנשים שרק מחפשים להוציא עצבים על תגובות של אחרים לא היה זה.
הבעיה שלי היא לא עם צעירים שסתם מחפשים FXP חדש, אלא יותר עם וותיקים שאיבדו את הרצון לעזור פה ומרגישים שהפורום צריך לכבד אותם על זה.
וזה לא שאין לי כבוד לאנשים שתרמו הרבה בעבר ויש להם גם הרבה ידע היום, אבל אני מכיר רק את מה שראיתי בשנה ומשהו האחרונות, ואם יצא לי לראות משהו שונה ממה שראו "בפורום בעבר", אז זה רק בגלל מה שמציגים לי

שוב, יש צדק במה שאתה אומר אבל:
א. הוותיקים האלו הפסיקו לעזור ולענות לשאלות מכל סוג כי זה כבר נדוש ואני מבין אותם, אבל מפה ולבוא בדרישות ש"תבדרו אותנו" המרחק גדול ובמיוחד לאור התרומה העכשווית שלהם לפורום.
ב. אני נהנה מכל ויכוח פה בדיוק כמו רבים מפה וגם לי יש הרבה חברים שהכרתי על גבי האתר הזה. אבל ההבדל בין "הציניות והשנינות" כדבריך להעלבות וההטרלות הקשות הוא עצום !!!
זה יצא לגמרי מפרופורציה במקרים מסוימים.

מי ביקש ש׳יבדרו׳ אותו?
לגביי הפסקה השניה, המצב של הפורום היום עדין מאוד לעומת מה שהיה פעם וכן כבר קראתי שהחוקים נכתבו ממזמן ולא נאכפו לעולם , זה לא שהם לא נאכפו כי הם כן הם פשוט נאכפו בדרך שלהם.
אני לא הייתי בדיון על הדדליפט רק ראיתי את הפוסט שאלכס פתח אז אני לא יכול להיות אובייקטיבי ולהגיד את דעתי עליו אבל אני די בטוח שאם באמת הייתם נותנים לדיון שם להתפתח היה מתפתח עוד דיון אינפורמטיבי לגביי גב עגול ולא סתם העלבות אישיות בסופו של דבר.
ולנעול את הנושא לטובת מי שלא מסוגל להתמודד עם ביקורת מחרב את הפורום לדעתי.
מה שהיה קורה אם לא הייתם נועלים את האשכול, היה מתפתח דיון שלא היה גולש לפסים אישיים כנראה (אם כן אז הייתם נועלים אבל לא נתתם צ'אנס) ואז הבחורה שהעלתה את הסרטון, אם היא מספיק אינטיליגנית , הייתה מעיינת בצורה עניינית , חושבת על מה שכתבו לה והולכת לשאול את המאמן שלה לגביי הטיעונים שעלו באשכול או הייתה הולכת לבדוק בעצמה, זה הגלגול של פוסט כזה.
עכשיו היא הולכת אחרי המאמן שלה בצורה עיוורת ולמרות שזה אושר סופטי הגדול זה לווא דווקא טוב לא לה , לא למי שראה מה שקרה בדיון הזה , לא לחדשים או לישנים , לא לאונס סופטי ולא לאף אחד
(דעתי בלבד)

• פותח/ת השרשור
היום הרוח נושבת לכיוון חילופי הנהלה שנעשים כאילוץ ולא כבחירה ראשונה ומועדפת, ואותם מנהלים עסוקים בלהראות שהם "מנהלים" דגולים במקום בלהביא את הערך המוסף בתחום האימונים או התזונה
מזל שאתה כאן, זה תמיד טוב לקבל ביקורת בונה ממשתמש פעיל בפורום שמרבה לעזור למשתמשים.
אבל אם הפורום כבר הרוס, לפי מה שאתה אומר, אף אחד לא משאיר אותך כאן בכוח.

• פותח/ת השרשור
שמע האנוכיות גוברת על אלטרואיזם אבל למרבה המזל, יש די והותר חומר כתוב כמענה לשאלות מפגרות ואגב גם ממש מטומטם הקטע עם התפריטים.
ארבעה צעדים עלובים וקצת טרחה ואתה מסודר לחלוטין מבחינה תזונתית:
חלבון
שומן
פחמימה
קלוריות

תכניות אימונים זה גם משהו שכדאי לבסס על תבניות מוכרות שלרוב לא ידרשו את השינויים האידיוטיים שאנשים עושים בהן.

מה שנשאר זה כשעולים דיונים מעניינים שבאמת דורשים ידע או ניסיון שחורג מהספרות והכללים הבסיסיים והנגישים.

בשביל שאלות באמת כמו כמה סלרי לאכול יש קבוצות בפייסבוק כמו דיאטת חלי ממן שאגב יש שם מלא גרושות מיוחמות.. ראו הומלצתם.

אני חושב שגם הדיונים המהותיים וגם ההטרלות הולכות יד ביד עם הידע והאישיות של מי שמקיים אותם. זה הכל

רק אוסיף שהיחיד פה שהוא שכלתן וידען ולא מטריל מבחינתי זה הנחש המעשן. כל השאר מגישים את הדבש עם מידה זו או אחרת של עוקץ

נערך לאחרונה:
מכל הדיון המלומד לא הבנתי, מי אסר להטריל ולצחוק?
מנהלים נכבדים הביאו את המצב שהם בלבד יענו על שאלות קיטבג בפורומים של תזונה ואימונים ושאר המשתמשים יהיו פתורים מזה.

עכשיו היא הולכת אחרי המאמן שלה בצורה עיוורת ולמרות שזה אושר סופטי הגדול זה לווא דווקא טוב לא לה , לא למי שראה מה שקרה בדיון הזה , לא לחדשים או לישנים , לא לאונס סופטי ולא לאף אחד
(דעתי בלבד)
אם היית קורא את הפוסט המקורי היית רואה כמה לא נכון ואף הוצאת לעז יש בדבריך.

לנושא, בתור חבר 5 שנים כאן חד משמעית הרמה ירדה כאן ולא משנה כרגע למה ומדוע וזה נראה שזה מפריע לכולם גם לאלו שהגיבו בזלזול ועקצו העובדה שאם לא היה איכפת להם הם לא היו מגיבים בכלל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית