הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
לא ראיתי את הפוסט המקורי כי הוא נמחק, מצד שני אף אחד לא נתן לזה צ'אנס להתקדם אז לא אתה ולא אני יכולים לדעת לאן זה היה מתפתח.

לא דיברתי על לאן זה "היה" מתפתח. המאמן שלה כתב שם בפירוש שהוא נגד דדליפט כזה וביקש ממנה (טרם שהעלתה) לא לפרסם את זה. אין זה משנה למה, השורה התחתונה מוכיחה שבתור מאמן הוא מתנגד לדדליפט כזה.

אם היית קורא את הפוסט המקורי היית רואה כמה לא נכון ואף הוצאת לעז יש בדבריך.

לנושא, בתור חבר 5 שנים כאן חד משמעית הרמה ירדה כאן ולא משנה כרגע למה ומדוע וזה נראה שזה מפריע לכולם גם לאלו שהגיבו בזלזול ועקצו העובדה שאם לא היה איכפת להם הם לא היו מגיבים בכלל.

כל מה שהיה בפוסט המקורי זה ששאלתי אותה אם היא בטוחה במה שהיא עושה, ואיך היא קיבלה את ההחלטה. ואז היא החליטה לבקש מההנהלה למחוק את ההודעה, כך שהוא די צודק.
לא דיברתי על לאן זה "היה" מתפתח. המאמן שלה כתב שם בפירוש שהוא נגד דדליפט כזה וביקש ממנה (טרם שהעלתה) לא לפרסם את זה. אין זה משנה למה, השורה התחתונה מוכיחה שבתור מאמן הוא מתנגד לדדליפט כזה.

לא נכון. בפוסט המקורי שניהם הריצו בדיחות בסגנון של ״אני מעדיף לראות אותך עם מוט ריק וגב ישר״, ״עפה לי חוליה״ וכו׳.

שים לב, לא דיברתי על התגובות שלכם בפוסט ההוא כי קשה להחליט מה הדבר הנכון לעשות במיוחד לאחר שהוא נמחק.
הוא כתב שהיא הולכת אחרי המאמן שלה בצורה עיוורת ואני לא מסכים עם ההגדרה כי יש הבדל גדול בין שני הכובעים למרות שזה אותו בן אדם (שאתה בכובע המאמן יש לך אחריות) ואני לא מסכים לא כי ככה "נראה לי" אלא לפי הראיות - שהוא לא היה בעד משיכה כזאת.

לא נכון. בפוסט המקורי שניהם הריצו בדיחות בסגנון של ״אני מעדיף לראות אותך עם מוט ריק וגב ישר״, ״עפה לי חוליה״ וכו׳.
רגע, אתה סובר שכמאמן הוא מאמן ככה?

לא נכון בעליל, אותו "מאמן" שאמר בדיון שהוא מאוד מעריך ומכבד את הדובי הוורוד ושואב ממנו מידע
כמה ימים אחרי פרסם על הקיר בפייסבוק של אותה בחורה סרטון של מישהי עושה דדליפט (לא מהארץ) עם גב עגול
ורשם "בסיוטים הכי גרועים שלי" שזה לזכורי משפט שהדובי השתמש בדיון.
אז להגיד שהוא מעיר על גב עגול ומגנה את זה, זה לשקר.

שים לב, לא דיברתי על התגובות שלכם בפוסט ההוא כי קשה להחליט מה הדבר הנכון לעשות במיוחד לאחר שהוא נמחק.
הוא כתב שהיא הולכת אחרי המאמן שלה בצורה עיוורת ואני לא מסכים עם ההגדרה כי יש הבדל גדול בין שני הכובעים למרות שזה אותו בן אדם (שאתה בכובע המאמן יש לך אחריות) ואני לא מסכים לא כי ככה "נראה לי" אלא לפי הראיות - שהוא לא היה בעד משיכה כזאת.

רגע, אתה סובר שכמאמן הוא מאמן ככה?

אני לא מדבר עליו כמאמן, אני לא יודע מה הולך שם במכון, כי אני לא שם. אני רק יודע מה היה בפורום.

לא נכון בעליל, אותו "מאמן" שאמר בדיון שהוא מאוד מעריך ומכבד את הדובי הוורוד ושואב ממנו מידע
כמה ימים אחרי פרסם על הקיר בפייסבוק של אותה בחורה סרטון של מישהי עושה דדליפט (לא מהארץ) עם גב עגול
ורשם "בסיוטים הכי גרועים שלי" שזה לזכורי משפט שהדובי השתמש בדיון.
אז להגיד שהוא מעיר על גב עגול ומגנה את זה, זה לשקר.

ברור, כי הם מעריצים שלו ורוצים ללכת בעקבותיו
ויש בינהם דחקות של "נשבר לי הגב מלראות זה"
אז למה מתאמן מתחיל שנרשם לפורום צריך לראות את זה וללמוד מזה?
הרי אם משתמש מתחיל יעלה סרטון רבע מהטכניקה הלקויה שהם מתאמנים כולם יקטלו אותו מפה ועד הודעה חדשה.

הרי אם משתמש מתחיל יעלה סרטון רבע מהטכניקה הלקויה שהם מתאמנים כולם יקטלו אותו מפה ועד הודעה חדשה.
אם הוא לא השוויץ, כנראה שכן. אם הוא בא לבקש ביקורת אף אחד לא יגיד כלום, ברור שיעזרו לו. אתה כנראה לא מבין מה משמעות המילה קונטקסט.

ברור, כי הם מעריצים שלו ורוצים ללכת בעקבותיו
ויש בינהם דחקות של "נשבר לי הגב מלראות זה"
אז למה מתאמן מתחיל שנרשם לפורום צריך לראות את זה וללמוד מזה?

הוא לא צריך לראות וללמוד מזה אני מסכים בגלל זה דיונים כאלו צריכים להישאר כדי שאנשים יוכלו להגיב את הדעות שלהם ולהסביר לדוגמא למה לא להרים בגב עגול, לפעמים גם התגובות וההסברים באים בצורה של צחוקים והלצות כמו שהיה באשכול שאלכס הגיב דדליפט שלא הייתי רוצה לחלום בסיוטים הכי גרועים שלי אבל זה בא מתוך ביקורת שזו הטענה הראשית של הותיקים בו לגבי החוקים שרוצים לאכוף שאין לעקוץ ולהטריל

בנוסף התגובה שלי בכלל הייתה שהוא טוען שהמאמן נגד גב עגול כי בדיון שהיה הוא רשם שהוא העיר לה על זה והוא אמר לה לא לעלות לLBS
פשוט אני רציתי לציין שאו שהדברים שנאמרו אינם נכונים או שהוא שינה את הדעה שלו לגבי גב עגול מאוד מהר שתוך 3 ימים הוא צוחק על אנשים שמעירים על גב עגול

נערך לאחרונה:
אגב, גם לחבר׳ה של אונס יש ׳שפה׳ משלהם והם מביאים אותה לפה, אז מה?
ושכתבתי שהיא הולכת אחרי המאמן שלה באופן עיוור לא כתבתי שיש לי בעיה עם זה , שתעשה מה שהיא רוצה.
אבל מטרת הפורום הוא בדיוק לבקר גם כאלה
והנה עובדה גם הכת הריפטואיסטית הגדולה שהיא הבסיס של הפורום מבוקרת לא פעם ולא פעמים , הדיונים מתלהטים מידיי פעם אבל זה מעניין ומועיל ולא סתם קללות של ילדים בתיכון.

בוא ננסה להימנע מלחזור שוב לדיון על הדדליפט!
אם יש לכם ביקורות על איך שסופטי מאמן או איך דדליפט צריך להיראות, תשמרו את זה לפעם הבאה שזה יהיה רלוונטי

אין צורך לרדת לפסים אישיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מבחינתי זה לא נקרא לרדת לפסים אישיים.

מבחינתי זה לא נקרא לרדת לפסים אישיים.
נראה שאתה טוען שאתה יותר טוב ממנו בגלל זה
אבל עזוב, רק נותן לך את הנקודת מבט שלי על הנושא, ואם אני ראיתי את זה ככה אז אני לא מאמין שאני היחיד

נראה שאתה טוען שאתה יותר טוב ממנו בגלל זה
אבל עזוב, רק נותן לך את הנקודת מבט שלי על הנושא, ואם אני ראיתי את זה ככה אז אני לא מאמין שאני היחיד

בוא נסגור את זה בזה שתמה התערבותי בנושא.
לילה טוב לכולם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית