עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אף אחד לא אמר שאסור לדבר על זה.עכשיו יש מגמה של גב עגול חלק תומכים, חלק לא אז למה לא לדבר על זה? אפשר אפילו כמה פעמים...
הפורום לא עובר שום שינוי מהותי.וכרגע אני עוד לא מרגיש את השינוי כי הוא עוד לא קרה
אף אחד לא בא אליהם בטענות, ההיפך הוא הנכון.הבעיה כאן אצל אלכס ואצל הרקון וכו׳... זה שאתם פשוט לא קולטים את התמונה הגדולה, וחבל.
לי לא זכור שזה היה נושא כל כך מדובר לאחרונה חוץ ממה שהיה בדיון הזה, שהפך להיות דיון של נטו עוקצנות והתעלמות מוחלטת של שני הצדדים אחד מהדעה של השניזה כרגע הדבר הכי רלוונטי בפורום , אחרי שדיברנו על ריפטו שימפטו ועל כמה הייבר יותר טוב מלוא בר עכשיו יש מגמה של גב עגול חלק תומכים, חלק לא אז למה לא לדבר על זה? אפשר אפילו כמה פעמים...
זה לטחון מים בשביל המנהלים, אוקי...
זה לא לטחון מים בשביל ותיקי הפורום , אתם לקחתם החלטה לא לתמוך בותיקים בפעם הזאת , אל תתפלאו אם השינוי שתנסו לעשות יוביל אתכם לפורום משעמם כמו שכתבתי לפני.
עכשיו אני יודע שזה נשמע כאילו אני נוקט צד , אני לא , ואותי זה לא ירחיק מהפורום בנתיים כי לא הייתי חלק מזה וכרגע אני עוד לא מרגיש את השינוי כי הוא עוד לא קרה , אין לי מושג מה יקרה בעתיד אני רק מפרשן לפי מה שאני חושב שיקרה, שוב זאת בחירה שלכם ב100% וגם שאני הייתי מנהל משה עמד מאחורי ב100% , בסוף הבנתי למה עדיף לכבד את הותיקים פה ומה הגישה שצריך לנקוט לגביהם ואיך לקבל אותם וגם הבנתי מה רלוונטי ומה לא, מקווה שלכם יהיו אותן תובנות כמו שלי היו.
הבעיה כאן אצל אלכס ואצל הרקון וכו׳... זה שאתם פשוט לא קולטים את התמונה הגדולה, וחבל.
למה? כי פמפמו כאן שזאת הדרך הטובה להתחזק. לאכול כמו חזיר ולמזוג על הכל עוד שני ליטר חלב שלא חלילה תגיע רק ל25 אחוז שומן.אם אפשר לשאול, למה הגעת למצב של הפרעות אכילה, 30% שומן ופריצת דיסק ״בעידוד״ הפורום?
למה? כי פמפמו כאן שזאת הדרך הטובה להתחזק. לאכול כמו חזיר ולמזוג על הכל עוד שני ליטר חלב שלא חלילה תגיע רק ל25 אחוז שומן.
וכשאתה גם ככה עף על פאוורליפטינג אתה חושב שאתה צריך "להקריבבב", ( על הדרך אתה גם מושפע מריפטו שמספר שבנות אוהבות רק את הזין והארנק שלך אז אתה יכול להיראות כמו נחום תקום. חחח זה סתם שתבין את רוח הדברים וההטפה, זה לא גורם של ממש אבל זה חלק מפמפום שטויות ואווירה).
אף אחד לא סיפר לי שאפשר לשנות סט פוינט לרעה או שכשאתה מוריד 20 קילו יש לך עודפי עור לנצח.
לגבי הפריצה - אתה הרי רואה שמזלזלים בכל העניין של לשמור על עמוד השדרה ניטרלי, ולכן הייתי מרים בחוסר תשומת לב לדגשים. אגב גם בסקוואט הייתי מתרסק למטה ומאבד את הכיווץ עם משקלים כבדים. אבל הייתי בטוח באלוהי זחיחות הדעת וה"לי זה לא יקרה" שנזל כאן מכל חור
דוגמה לטכניקה האיומה בסקוואט:
מי כמוני יודעלמה? כי פמפמו כאן שזאת הדרך הטובה להתחזק. לאכול כמו חזיר ולמזוג על הכל עוד שני ליטר חלב שלא חלילה תגיע רק ל25 אחוז שומן.
וכשאתה גם ככה עף על פאוורליפטינג אתה חושב שאתה צריך "להקריבבב"
זאת היתה דוגמה לכך שעצות דפוקות דופקות חיים של אנשיםאני לא יודע איך זה היה פעם, אבל היום זה כבר לא המצב בפורום (לפחות לא למיטב ידעתי)
השינויים היחידים שאני אישית עובד עליהם זה לשפר את רמת המקצועיות של הפורום בכל ההיבטים.
מקצועיות 🤣החל מפיזיותרפיסט
לא מבין על מה אתה מדבר, שני התומכים המרכזיים של ריפטו בפורום הזה הם בערך היחידים שאמרו לך שהטכניקה הזו לא טובה, וגם אמרו לך במה ולמה. כל השאר היו עסוקים ב"תנו לו לעשות איך שעובד לו" , "כל אחד הוא מיוחד" , "ת1תח אחי".זאת היתה דוגמה לכך שעצות דפוקות דופקות חיים של אנשים
שים לב שלריפ קשרתי רק את העניין התזונתי והוויזואלי. ממש ממש אבל ממש לא הטכני וכן אני מסכים עם הדברים האלהלא מבין על מה אתה מדבר, שני התומכים המרכזיים של ריפטו בפורום הזה הם בערך היחידים שאמרו לך שהטכניקה הזו לא טובה, וגם אמרו לך במה ולמה. כל השאר היו עסוקים ב"תנו לו לעשות איך שעובד לו" , "כל אחד הוא מיוחד" , "ת1תח אחי".
העומס על המערכות השונות היה עצום. היו לי קשיי נשימה. לא יודע איך אתה אומר דבר כזה..לגביי השומן, וואלה, ירדתי 30 ק"ג ואין לי עודפי עור, אין לי מושג על מה אתה מדבר, בכל אופן אף אחד לא סיפר לך שאם תגיע ל30% שומן לא תהיה שמן, בסך הכל קיבלת כלי להתחזק, ותאמין או לא - מבחינה בריאותית אתה שווה הרבה יותר כשהסקוואט שלך היה 250 ק"ג והיית על 30% שומן מאשר ההיפך.
שמע ככל שאתה יותר ילד אתה נוטה להפוך את העולם של הבנות ליותר לוט בערפל. אישה יותר מוכוונת ביולוגית ויותר מוכוונת חברתית תרבותית לזכר רזה ושרירי מאשר לגוש שלא רואה את הז שלו. היום אני בכלל לא צריך להתחיל עם בנות ולפעמים גם נאנס. כשהייתי שמן הייתי הידיד השמן והגיי.לגביי בחורות, נושא פילוסופי ארוך אבל השורה התחתונה היא שאף אחד גם לא הבטיח לך זיונים, הדיונים תמיד היו על כוח. ובוא נגיד את האמת, לא היית צריך להגיע ל30% שומן כדי לגבש את הדעה שלך לגביי מה נשים חושבות על זה, אז לא לגיטימי להציג את זה כאילו זו לא הייתה בחירה שלך או בחירה שלך שבוצעה עקב חוסר במידע. דעתך על מה נשים חושבות על אחוזי שומן לא השתנתה, היא הייתה כמו שהיא מלכתחילה.
עסקו ועוד איך. אני בטוח שאתה מכיר את הציטוט של ריפ שבחורות אוהבות את הארנק ואת הז.הדיונים עסקו בפן המקצועי של אימונים, לא על ההשלכות החברתיות שיש או אין להם
אם זה מצחיק אותך אתה מוזמן לעבור לפורום של ריפ לצמיתות.מקצועיות
??? לא ראוי שמנהל פורום אימונים יהיה מבין דגול באימונים? האם בחירת המנהלים החדשים לתתי הפורום השונים היא רנדומלית? גם הגננת של האחיינית שלי יכולה לבדוק שהכל מתנהל כשורה.אני באמת לא מבין דגול באימונים אבל לא בשביל זה יש מנהלים. המנהלים נועדו לבדוק שהכל מתנהל כשורה ושדברים לא יוצאים מפרופורציה
שום דבר לא נעשה באופן רנדומלי.??? לא ראוי שמנהל פורום אימונים יהיה מבין דגול באימונים? האם בחירת המנהלים החדשים לתתי הפורום השונים היא רנדומלית? גם הגננת של האחיינית שלי יכולה לבדוק שהכל מתנהל כשורה.
לדעתי האישית, הסיבה שאנשים פה סוג של מורדים נגדך ונגד ההנהלה לאחרונה היא בגלל תגובות בסגנון הזה. אני בטוח שלא אני, לא אלכס ולא משתמשים רבים אחרים מצליחים להבין את ה"שיקולים" שאתה מדבר עליהם כאן. אתה לא חושף לנו כאן שום מידע ואתה ממש לא מחויב לעשות את זה, אבל אני רואה כאן הפרה בוטה של האמון של המשתמשים בך כי אתה מבצע משהו שלפי הכללים לא אמור להיות מבוצע. כי בעצם כמו שנאמר כאן בעבר, התוכן לא שייך למשתמשים ואותה משתמשת ספציפית הייתה יכולה להוריד את הסרטון מהיוטיוב אם רצתה להפסיק לקבל תגובות לגביו, או לכל היותר לבקש שהאשכול ינעל.אף אחד לא חסין כאן משום דבר.
השרשור ירד כי הילדה שהעלתה את הסרטון ביקשה להסיר אותו, ומשיקולים שקשורים ספציפית אליה הסרנו את השרשור.
אני חושב שנרגע כשנשתכנע שהורדת הסרטון הייתה מסיבה מוצדקת, או אם ההנהלה תגיב הודעת התנצלות על כך שטעתה בהחלטתה למחוק את האשכול כי בינתיים מהצד שלי לפחות זה נראה כאילו שהמשתמשת נעלבה מהתגובות, ביקשה למחוק את האשכול והוא נמחק.
הסיבה שאנשים פה סוג של מורדים נגדך ונגד ההנהלה לאחרונה היא בגלל תגובות בסגנון הזה
לדעתי הסיבה לזה היא שהפעם קולדפייר הוא זה שנעלב שמחקו תגובות יקרות שלו ביחד עם הסרטון. כי זה ממש לא השרשור היחיד שנמחק מאז שאני בפורום, ההבדל שהפעם קולדפייר מוחה על זה וכשהוא מוחה אנשים מתייחסים.לדעתי האישית, הסיבה שאנשים פה סוג של מורדים נגדך ונגד ההנהלה לאחרונה היא בגלל תגובות בסגנון
@the Raccoon אתה רציני? הפורום דחף לך אוכל לפה בכוח עד שתהיה 30٪ שומן ולא סיפרו לך שב30٪ בנאדם נראה שמן ולא אסטטי?
כן. אני מניח שבנאדם מסתכל במראה לפעמים ואם הוא מתחיל להיות שמן מדי לטעמו אז אף אחד לא מונע ממנו לעשות עם זה משהו.אתה רציני שואל את זה?
שבכלל לא משנה אם עולים שריר או שומן,
המפץ הגדול
שכחת להגיד טטיאנה קשירינה.