הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
אין לי גישה לשרת, אבל אני מבטיח לנסות.
את המוניטין מוכן לתרום?

זה כבר לא רלוונטי ואין טעם לערב אותה כאן בשרשור.
שיהיה, לי זה נראה כמו מחיקה של פרסום שההסתבך והפך מחיובי לשלילי בגלל צביעות יתר של המשתתפים.
לא יצא לי לראות שרשורי סרטונים שנמחקו בחמש שנים שאני כאן.

הנה לדוגמה כאן בפוסט הניסיון ליישר את הדיון כדי שיהיה ענייני - די בזה כדוגמה לקו החדש והמוגזם.
וואלה זה כל הכיף בשיח, שכל אחד מביא את הסגנון ואת הדעות ואת מה שהוא רואה לנכון.
לא מבססים על דיוני הפורום ספרי שו"ת שזה צריך להיות מדויק.
וכן אני חושב וגם כועס על ההנחלה הקלוקלת של דברים נוראיים ששילמתי ואני משלם עליהם מחיר כבד.
לפני הפורום לא היו לי הפרעות אכילה. בגלל הפורום הגעתי ל30 אחוז שומן, ועד היום אני מנסה לווסת את הגוף שלי מחדש. ובגלל הפורום שמתי זין על טכניקה וזה גרם או זירז לי את פריצת הדיסק שמלווה אותי יום יום כבר 3 שנים, כי עחי שלא יעוף הדיסק הקשיח.
לסיכום תתכן השפעה רעה מאוד בעקבות אנשים שנחשבים לסמכות ומטיפים להתנהלות נפסדת.
אז כן זה גם לגיטימי להתעצבן אחו... כשאתה רואה דברים כמו בחורה ששוקלת 50 קילו ואין לה בקושי בשר בגוף בשביל לספוג את הכפלת העומסים על עמוד השדרה, או סתם רציונל מינימלי מאחורי משיכה עם גב במצב חילזון, וגם עושים מזה צחוק כי סופטי העמלק מושך עם גב יחסית עגול ולא פרץ דיסק.
גם אני סקרן
אחלה, אני עדיין מבקש שתסירו כל הודעה שכתבתי כאן.
מקווה מאוד שהם לא יעשו את זה
זה גם מעשיר לקרוא חלק גדול מהתגובות שלך וגם מאוד משעשע, זה שהם לא רוצים שאשתעשע מהתגובות הבאות שלך לא אומר שצריכים לקחת לי אחלה מקור לבידור.
למרות שאני כן חושב שיש מקום לאיזון בין הציניות והעקיצות עם האנשים שאתה מכיר פה לבין התנהגות הולמת עם אנשים... טוב הכי פשוט יהיה לקרוא לזה אנשים חלשים, תתחשב בחלשים!

יש לי הרגשה שאני אתחרט על התגובה הזו

שיהיה, לי זה נראה כמו מחיקה של פרסום שההסתבך והפך מחיובי לשלילי בגלל צביעות יתר של המשתתפים.
לא יצא לי לראות שרשורי סרטונים שנמחקו בחמש שנים שאני כאן.
לא יודע על איזה צביעות אתה מדבר, והסרטון לא היה חיובי בשום אספקט שלו. לא הטכניקה ולא היהירות לחשוב שהוא היה טוב.

לא יודע על איזה צביעות אתה מדבר, והסרטון לא היה חיובי בשום אספקט שלו. לא הטכניקה ולא היהירות לחשוב שהוא היה טוב.
מסכים ב 100% לכן השרשור היה צריך להשאר בחיים, אפילו אם היה ננעל.

אני באמת חושב שאם מחקתם את ההודעה שלה לפי בקשתה מן הראוי שתמחקו את כל ההודעות של אלכס אם הוא מבקש.

ולא אני לא מטריל אני רציני ב100%

לא טעינו.
אתה יכול לשאול את משה באופן פרטי, הוא יגיד לך שגם הוא היה מוחק אם הייתה מבקשת ממנו.
פשוט לקחתם זבוב ועשיתם ממנו פיל, ובכל זאת - בשרשור החוקים הפרובוקטיבי שכתבתי ברוב חוצפתי הבהרתי בדיוק מה זה אומר להעלות לכאן שרשור עם סרטון או תמונה.
כי באמת היינו עם אצבע קלה על ההדק בתקופה האחרונה לגביי מחיקות של שרשורים אחרים, ובקשות כאלה ואחרות.

13. בקשות למחיקת תוכן - על מנת להבהיר את הנושא, אנו מבקשים מכם לקחת בחשבון שכל תוכן שאתם מעלים לאתר (תמונה\סרטון) יימצא לשימוש פומבי של האתר והוא אינו נמצא בבעלותכם.
עם זאת, אם ישנו שרשור שאתם מעוניינים להסיר ממנו פרטים אישיים כגון תמונה\סרטון, נא להשתמש בכפתור הדיווח והנושא יעלה לדיון בצוות ההנהלה, בהתאם לחשיבות הנושא.

גם אני סקרן

מקווה מאוד שהם לא יעשו את זה
זה גם מעשיר לקרוא חלק גדול מהתגובות שלך וגם מאוד משעשע, זה שהם לא רוצים שאשתעשע מהתגובות הבאות שלך לא אומר שצריכים לקחת לי אחלה מקור לבידור.
למרות שאני כן חושב שיש מקום לאיזון בין הציניות והעקיצות עם האנשים שאתה מכיר פה לבין התנהגות הולמת עם אנשים... טוב הכי פשוט יהיה לקרוא לזה אנשים חלשים, תתחשב בחלשים!

יש לי הרגשה שאני אתחרט על התגובה הזו

אולי, אבל אם הפורום מתנהל בצורה הזאת, אין לי עניין יותר בלהיות חלק מזה.

אני באמת חושב שאם מחקתם את ההודעה שלה לפי בקשתה מן הראוי שתמחקו את כל ההודעות של אלכס אם הוא מבקש.

ולא אני לא מטריל אני רציני ב100%
אין לחיצה אחת שמוחקת את כל ההודעות במכה

לא טעינו.
אתה יכול לשאול את משה באופן פרטי, הוא יגיד לך שגם הוא היה מוחק אם הייתה מבקשת ממנו.
פשוט לקחתם זבוב ועשיתם ממנו פיל, ובכל זאת - בשרשור החוקים הפרובוקטיבי שכתבתי ברוב חוצפתי הבהרתי בדיוק מה זה אומר להעלות לכאן שרשור עם סרטון או תמונה.
כי באמת היינו עם אצבע קלה על ההדק בתקופה האחרונה לגביי מחיקות של שרשורים אחרים, ובקשות כאלה ואחרות.

13. בקשות למחיקת תוכן - על מנת להבהיר את הנושא, אנו מבקשים מכם לקחת בחשבון שכל תוכן שאתם מעלים לאתר (תמונה\סרטון) יימצא לשימוש פומבי של האתר והוא אינו נמצא בבעלותכם.
עם זאת, אם ישנו שרשור שאתם מעוניינים להסיר ממנו פרטים אישיים כגון תמונה\סרטון, נא להשתמש בכפתור הדיווח והנושא יעלה לדיון בצוות ההנהלה, בהתאם לחשיבות הנושא.

מה אכפת לי שהוא היה מוחק? זה נראה לך משנה את דעתי איכשהו? היא יכולה להוריד את הסרטון אם זה הפריע לה.
אין לחיצה אחת שמוחקת את כל ההודעות במכה

אני מוכן לעזור לכם עם SQL קצת, אם קשה לכם.

מה אכפת לי שהוא היה מוחק? זה נראה לך משנה את דעתי איכשהו? היא יכולה להוריד את הסרטון אם זה הפריע לה.
ומה זה היה נותן?
היה שרשור שמלא בתוכן על גב עגול (כאילו זה לא היה כבר אלף פעמים בדיונים אחרים), ובלי סרטון שימחיש למשתמשים על איך הטכניקה הנוראית נראתה.
משתמשים עתידיים לא היו מרוויחים מזה כלום, וההערות שלהם היו נופלות על אוזניים ערלות.

delete from forum_messages fm where fm.login_user='coldfire';
commit;

נותן מה שזה תמיד נותן. עוד דיון. זה קטע כזה בפורום, שגם אם דיונים חוזרים על עצמם, יש דברים חדשים מדי פעם.

באמת בעיה לא פתירה.

סבבה.
גם יש קטע כזה של לטחון מים על משהו שכבר לא רלוונטי, העיקר שיהיה קצת אקשן.

זה מאוד רלוונטי, גם אם אתה לא רואה את זה.

זה כרגע הדבר הכי רלוונטי בפורום , אחרי שדיברנו על ריפטו שימפטו ועל כמה הייבר יותר טוב מלוא בר עכשיו יש מגמה של גב עגול חלק תומכים, חלק לא אז למה לא לדבר על זה? אפשר אפילו כמה פעמים...
זה לטחון מים בשביל המנהלים, אוקי...
זה לא לטחון מים בשביל ותיקי הפורום , אתם לקחתם החלטה לא לתמוך בותיקים בפעם הזאת , אל תתפלאו אם השינוי שתנסו לעשות יוביל אתכם לפורום משעמם כמו שכתבתי לפני.
עכשיו אני יודע שזה נשמע כאילו אני נוקט צד , אני לא , ואותי זה לא ירחיק מהפורום בנתיים כי לא הייתי חלק מזה וכרגע אני עוד לא מרגיש את השינוי כי הוא עוד לא קרה , אין לי מושג מה יקרה בעתיד אני רק מפרשן לפי מה שאני חושב שיקרה, שוב זאת בחירה שלכם ב100% וגם שאני הייתי מנהל משה עמד מאחורי ב100% , בסוף הבנתי למה עדיף לכבד את הותיקים פה ומה הגישה שצריך לנקוט לגביהם ואיך לקבל אותם וגם הבנתי מה רלוונטי ומה לא, מקווה שלכם יהיו אותן תובנות כמו שלי היו.
הבעיה כאן אצל אלכס ואצל הרקון וכו׳... זה שאתם פשוט לא קולטים את התמונה הגדולה, וחבל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית