הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקי הפורום

מצב
השרשור נעול
אתה רציני שואל את זה? במשך שנים דוחפים כאן אנשים להשמנה בשביל עוד 10 ק"ג לסקוואט, מעלים לכאן מאמרים שמשתמע מהם שבכלל לא משנה אם עולים שריר או שומן, טוענים טענות הזויות על השוואה בין המפץ הגדול לטענה ששומן טהור בעצמו בכלל תורם לכוח, מעלים לכאן שרשורי כרס כמו בילדרים שמעלים שרשורי השוואת ידיים או קוביות (או דברים אחרים...) ואח"כ מיתממים.
מוזר לקרוא את זה כאשר לפחות 2 מתוך מנהלים נוכחיים פרסמו פוסטים לגבי חיטובים שהם עשו. אז לא כולם בראבק של השמנה.

ושוב מחקו לי הודעה (בפעם העשירית) על לא עוול בחפי, מעניין אם גם לאחרים היו מוחקים את ההודעה.

הפורום הולך בדרך של ישראלבודי..

אני את חלקי בפורום סיימתי.

מוזר לקרוא את זה כאשר לפחות 2 מתוך מנהלים נוכחיים פרסמו פוסטים לגבי חיטובים שהם עשו. אז לא כולם בראבק של השמנה.

זה כבר לא המצב כיום. אבל כשהפורום נשלט בידי דביליזם...אממ...ריפטואיזם, זה היה המצב.

כן, כי לפני כן הם הגיעו ל 30 אחוז שומן.

כאילו העוד 5 קילו שומן שיש להם בגוף הוסיף להם באמת משקל על המוט

המצב לא ככה כבר כמה שנים טובות

אוקיי, אז אתה בעצם מסכים שזה כן היה המצב, והמחלוקת היחידה בינינו היא על מספר השנים שזה כבר לא. אני יכול לחיות עם זה.

כן, כי לפני כן הם הגיעו ל 30 אחוז שומן.

כאילו העוד 5 קילו שומן שיש להם בגוף הוסיף להם באמת משקל על המוט
אני עכשיו על 30% וזה לא באשמת פורום. זה ישתנה כשאחזור להתאמן וגם בזה פורום לא יהיה אשם:P:

ושוב מחקו לי הודעה (בפעם העשירית) על לא עוול בחפי, מעניין אם גם לאחרים היו מוחקים את ההודעה.

הפורום הולך בדרך של ישראלבודי..

אני את חלקי בפורום סיימתי.
ההודעה שלך לא מחוקה.

לדעתי הסיבה לזה היא שהפעם קולדפייר הוא זה שנעלב שמחקו תגובות יקרות שלו ביחד עם הסרטון. כי זה ממש לא השרשור היחיד שנמחק מאז שאני בפורום, ההבדל שהפעם קולדפייר מוחה על זה וכשהוא מוחה אנשים מתייחסים.
@the Raccoon אתה רציני? הפורום דחף לך אוכל לפה בכוח עד שתהיה 30٪ שומן ולא סיפרו לך שב30٪ בנאדם נראה שמן ולא אסטטי? לגבי טכניקה, ב 3 שנים שאני בפורום לא ראיתי שמעודדים טכניקה גרועה. כלומר יש כאן אנשים שכן אבל זו לא הדעה הרווחת בפורום.

לא, לא אכפת לי מההודעה שכתבתי כאן. אכפת לי שאשכול לגיטימי נמחק כי הוא לא בא טוב בעין למשתמש כלשהו. מי שלא מבין את ההבדל שירד מניהול.

עדיין מחכה למחיקה שביקשתי.

the Raccoon אתה רציני? הפורום דחף לך אוכל לפה בכוח עד שתהיה 30٪ שומן ולא סיפרו לך שב30٪ בנאדם נראה שמן ולא אסטטי? לגבי טכניקה, ב 3 שנים שאני בפורום לא ראיתי שמעודדים טכניקה גרועה. כלומר יש כאן אנשים שכן אבל זו לא הדעה הרווחת בפורום
בוודאי שאני רציני. התפיסה שלך והמוכנות שלך מושפעות מהסביבה. אנשים מהמעגל הקרוב היו אומרים לי להפסיק לחטב כי יש לי פוטנציאללל וכן זה משפיע עליך כשאתה בתוך בועה.
ושים לב שלא אמרתי שהשמנתי בגללם כמו ילד בן 5 שמחפש אשמים אלא ש
א. חשבתי שזה נצרך
ב. לא ידעתי שאפשר להשחית סט פוינט
ג. לא ידעתי שיהיו לי עודפי עור
אלו טענות שלא קשורות לשאלה שלך..

בוודאי שאני רציני. התפיסה שלך והמוכנות שלך מושפעות מהסביבה. אנשים מהמעגל הקרוב היו אומרים לי להפסיק לחטב כי יש לי פוטנציאללל וכן זה משפיע עליך כשאתה בתוך בועה.
ושים לב שלא אמרתי שהשמנתי בגללם כמו ילד בן 5 שמחפש אשמים אלא ש
א. חשבתי שזה נצרך
ב. לא ידעתי שאפשר להשחית סט פוינט
ג. לא ידעתי שיהיו לי עודפי עור
אלו טענות שלא קשורות לשאלה שלך..

אני לא הייתי כאן בתקופה שהגעת אבל קשה לי להאמין שמישהו תמך בהגעה ל 30% שומן. ואם אני לא טועה גם היה לך מאמן שלא ממש תומך בזה.

אני לא הייתי כאן בתקופה שהגעת אבל קשה לי להאמין שמישהו תמך בהגעה ל 30% שומן. ואם אני לא טועה גם היה לך מאמן שלא ממש תומך בזה.
מאמן? רן?

לא ממש היה לי מאמן.. עם רן הייתי כחודשיים והתחרטתי על זה שלא נשארתי לעבוד לבד בטקסס.
לאחר מכן חזרתי לטקסס והתחזקתי משמעותית בחצי מהזמן.

חלילה, אני לא מזלזל באיש, אך כשמנהל פורום אימונים אומר

זה מעורר תהיות.
אגב באותו הקשר, @TheTzadik הוא מינוי מהמוצלחים שידע הפורום, כל הכבוד.
מרס יקירי, אין לי תעודת מאמן מוינגייט או דף פייסבוק שמראה תרגילי ניפוח ידיים ועיצוב ישבן. אבל יש לי ניסיון של תחרויות ליפטינג, משקלים מכובדים וזאת למרות התמודדות עם קשיים בהתקדמות בגלל מבנה גוף לא אידאלי, עבודה עם המאמנים הטובים בתחום הכוח שהדריכו אותי במשך תקופות ארוכות ולימוד עצמי שלא הפסיק עד היום.
אני מאמין שיש לי עוד המון לאן להתקדם מבחינת הבנת ניתוח תנועה ותזונה. אך אם תעיין בתשובותיי בפורום לא התיימרתי לתת תשובות בנושאים האלו לאף אחד מעבר לידע שקיים אצלי.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית