הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 250

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
למה אולסטאר אבל לא חבל במשקלים כאלה תשקיא בנעל ספורט איכותית לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים אתה עוד ילד חבל

למה אולסטאר אבל לא חבל במשקלים כאלה תשקיא בנעל ספורט איכותית לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים אתה עוד ילד חבל

צחוק צחוק אבל פעם כשהתארחתי במועדון "פיטנס" בראשל"צ מנהל משמרת אמר לי שאולסטאר זו לא נעל ספורט ואסור לי להתאמן איתה ובלה בלה(התאמנתי בסוף, אבל לא חזרתי להתארח שם)...

בעזהי"ת

בגלל שהוא עם אולסטאר אין כאן עוד 250, או שאתה מבקש לטעון שבלי אדיפאוור הוא לעולם לא ימשוך 260?

אני טוען שאם היה משקיא בנעלי ספורט איכותיות (לאו דווקא עדי-פאוור) הוא היה מושך 250 או יותר

בעזהי"ת

צחוק צחוק אבל פעם כשהתארחתי במועדון "פיטנס" בראשל"צ מנהל משמרת אמר לי שאולסטאר זו לא נעל ספורט ואסור לי להתאמן איתה ובלה בלה(התאמנתי בסוף, אבל לא חזרתי להתארח שם)...

אם כן אין לנו אלא לשמוח שאוסקר רוברטסון מעולם לא שמע על דבר זאת שאולסטאר אינה נעל ספורט.

oscar-robertson-cincinnati.jpg

לא הבנתי לאן אתה חותר. אולסטאר יגרמו לו לפציעה בעוד כמה שנים?
אולסטאר זאת אחלה נעל לדדליפט

בעזהי"ת

אני טוען שאם היה משקיא בנעלי ספורט איכותיות (לאו דווקא עדי-פאוור) הוא היה מושך 250 או יותר

תורת האימון היא תחום מורכב ומתוחכם מאוד בעיני. דורש הבנה מעמיקה בתהליכי אימון, ונסיון מעשי רב בהם. וכל כמה שאני מכבד בהחלט את דעתך, הרי שמבין כל הדברים הנחוצים שם לצורך השגת דדליפט 300 ק"ג, משימה שממש מתי מעט הצליחו להשיג אותה כאן בארץ ללא פרמקולוגיה ואף קיצונית, להחליף מאולסטאר ל-X נראה לי כאחד הדברים השוליים ביותר.

בעזהי"ת

גם חן נותן סומו. לפי דעתי צריך להסתכל על מרימים במסגרת תחרות.

לא מסכים, ברשותך.

תחרות הינה אתגר בפני עצמו. להגיע במועד הנקוב ולהניח את הכסף על השולחן. לא יום לפני, לא יום אחרי, וגם לא עם הציוד המוכר לך מהמכון. והדברים תקפים במיוחד כשמדובר על קרב 3 - שם אתה נדרש לתכנן את ההרמות שלך על בסיס אסטרטגי לכל אורך התחרות, ולא רק להיכנס לסקוואט ואחרי המבול. מתוך זאת, בהחלט יש הגיון בדבריך.

בצד זאת, הגעה ליכולת קיצונית בלאו הכי מחייבת תכנון מדוקדק המתפרש על פני חודשים רבים, ואפילו יותר. אם אתה רואה מישהו מגיע ביום נתון לחדר כושר ומציג יכולת מקסימלית בתרגילי הקרב 3, הדברים שרירים ותקפים. אף אחד לא מגיע לכזאת יכולת באקראי. ונכון שכאן מדובר בציוד המוכר לך מהמכון, אבל בל נתעלם שהציוד באחת התחרויות המרכזיות בארץ הוא ציוד הבית של מועדון הוולקנו - כך שהקריטריון הזה בלאו הכי לא קיים ברמה האובייקטיבית.

לכן, כשמדובר על ספורטאי שבפועל אכן התחרה בהצלחה, אין יכולת להתעלם מהתוצאות הלא תחרותיות שלו.

א. אנשים שאני לא מכיר זה גם שיקול של אמינות.
ב. לפי דעתי דדליפט בקרב 3 זה יותר מאשר דדליפט במכון או כניסה בתחרות רק דדליפט.
אני התחריתי וההרגשה במקצה דדליפט אחרי הסקוואט והבנץ היא בעיקר עייפות ויאללה שיגמר. בן אדם שגם עבר את כל זה וגם נתן 300 זה משנה מאוד את הדעה (שלי בכל מקרה) על הכוח שלו.

א. אנשים שאני לא מכיר זה גם שיקול של אמינות.
ב. לפי דעתי דדליפט בקרב 3 זה יותר מאשר דדליפט במכון או כניסה בתחרות רק דדליפט.
אני התחריתי וההרגשה במקצה דדליפט אחרי הסקוואט והבנץ היא בעיקר עייפות ויאללה שיגמר. בן אדם שגם עבר את כל זה וגם נתן 300 זה משנה מאוד את הדעה (שלי בכל מקרה) על הכוח שלו.

כן מצד שני אני יכול להגיד לך שבתחרות אתה עם הרבה יותר אדרינלין וקהל ותמיכה ואתה לא כל כל מרגיש את העייפות במיוחד שיש לך הרבה מאוד זמן בין לבין
תוסיף לזה את העובדה שנשקלת יום לפני ואתה יכול לאכול ולנוח בין לבין , אני אישית לא רואה הבדל בין תחרות פווארליפטינג לאימון סינגלים.

אם התחרות הייתה בתנאים של וויטליפטינג עוד הייתי אומר מילא (וזה גם עדיין לא היה משנה בעיניי כל כך) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית