עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני, אבל אימון סינגלים לא לוקח 5~ שעות.אני אישית לא רואה הבדל בין תחרות פווארליפטינג לאימון סינגלים.
ואז זה יותר מעיד על כוח כי המתחרה עייף ויאללה שיגמר?אני התחריתי וההרגשה במקצה דדליפט אחרי הסקוואט והבנץ היא בעיקר עייפות ויאללה שיגמר. בן אדם שגם עבר את כל זה וגם נתן 300 זה משנה מאוד את הדעה (שלי בכל מקרה) על הכוח שלו.
אני נוטה לא להסכים איתך..לפי דעתי דדליפט בקרב 3 זה יותר מאשר דדליפט במכון
גם אני, אבל אימון סינגלים לא לוקח 5~ שעות.
בכל מקרה, אני גולש מהנושא. דדליפט 300 הוא מכובד בכל מצב אבל אני מעדיף שאם יגידו עליי שהרמתי 300 זה יהיה במסגרת רשמית ופורמאלית ולא בסרטון משנת 20XX שנעלם בפייס.
בגלל זה אני בחיים לא עשיתי סינגלים במכון 😭
בוא ניסגר על כמה דברים:איך תחרות פווארליפטינג היום היא מסגרת רישמית ופורמלית?
בוא ניסגר על כמה דברים:
למה יש תחרויות? למה שאנשים לא יעשו את האימון סינגלים במכון עם חבריה חזקים ומוזיקת מטאל רועשת ברקע?
יש אנשים שמעדיפים תחרויות כי הציוד מכויל, יש לך ספוטרים ואתה יודע שאתה עברת את ההרמה ולא יגידו לך אחר כך גבוה/נמוך וכו.
אני אסייג את דבריי שבמציאות היום אני מבין שיש הרבה שלא ירצו להתחרות בגלל פוליטיקה ותככים כאלה ואחרים (שאני לא הייתי מעוניין להיכנס אליהם אף פעם) ולכן אני כן מעריך את היכולת שלהם למרות שזה היה רק סרטון ותנאים נוחים יותר לביצוע התרגיל הספציפי. אך אם אדם שאני לא מכיר אותו יעלה סרטון שלו מרים 300 אני אהיה מאופק בהתלהבות שלי.
יתכן שכל האמור לעיל הוא בעיה/דעה אישית שלי כי אני מכיר מה המצב של פלטות בחדכ (סטיות של יותר מקילו לכל פלטה של עשרים) או שזה נובע מהערכה של הכוח לבצע את זה אחרי 7-8 כניסות של RM1.
300 זה מרשים בכל מצב. גם כשזה בפועל 297.5בוא ניסגר על כמה דברים:
למה יש תחרויות? למה שאנשים לא יעשו את האימון סינגלים במכון עם חבריה חזקים ומוזיקת מטאל רועשת ברקע?
יש אנשים שמעדיפים תחרויות כי הציוד מכויל, יש לך ספוטרים ואתה יודע שאתה עברת את ההרמה ולא יגידו לך אחר כך גבוה/נמוך וכו.
אני אסייג את דבריי שבמציאות היום אני מבין שיש הרבה שלא ירצו להתחרות בגלל פוליטיקה ותככים כאלה ואחרים (שאני לא הייתי מעוניין להיכנס אליהם אף פעם) ולכן אני כן מעריך את היכולת שלהם למרות שזה היה רק סרטון ותנאים נוחים יותר לביצוע התרגיל הספציפי. אך אם אדם שאני לא מכיר אותו יעלה סרטון שלו מרים 300 אני אהיה מאופק בהתלהבות שלי.
יתכן שכל האמור לעיל הוא בעיה/דעה אישית שלי כי אני מכיר מה המצב של פלטות בחדכ (סטיות של יותר מקילו לכל פלטה של עשרים) או שזה נובע מהערכה של הכוח לבצע את זה אחרי 7-8 כניסות של RM1.
עוד משהו, למה זה לא מסגרת רשמית ופורמלית לדעתך?איך תחרות פווארליפטינג היום היא מסגרת רישמית ופורמלית?
עוד משהו, למה זה לא מסגרת רשמית ופורמלית לדעתך?
אני טוען שאם היה משקיא בנעלי ספורט איכותיות (לאו דווקא עדי-פאוור) הוא היה מושך 250 או יותר
תחרויות אזוריות של ספורט אולימפי מכילות פחות בעיות ופוליטיקה מאשר לא אולימפיות?
גם אני מחליט חוקים בבית שלי ומה שנותן את התוקף לאותם חוקים הוא ההסכמה של האנשים לקבל אותם.
אם הנהלת התחרות מחליטה שסקוואט זה שובר מקביל וכולנו מסכימים אך אתה החלטת לעשות atg אז זו נטו החלטתך להוריד משקל ולשפר עומק מיותר ואתה לא יכול לבכות על זה.
יש את החוקים של האיגודים של הpl והשינויים בין האיגודים זעירים מאוד. כך שאם אני ואתה מתחרים באיגודים שונים אז רוב הסיכויים שאם הרמת יותר ממני אז כנראה אתה יותר חזק .
למרות זאת אני חושב שהבעיה בתחרויות זה עידוד שימוש בחומרים בעקיפין בגלל המנצחים או מה שהם לא יהיו.
יש ועדה שמפקחת.תחרויות אזוריות של ספורט אולימפי מכילות פחות בעיות ופוליטיקה מאשר לא אולימפיות?
גם אני מחליט חוקים בבית שלי ומה שנותן את התוקף לאותם חוקים הוא ההסכמה של האנשים לקבל אותם.
אם הנהלת התחרות מחליטה שסקוואט זה שובר מקביל וכולנו מסכימים אך אתה החלטת לעשות atg אז זו נטו החלטתך להוריד משקל ולשפר עומק מיותר ואתה לא יכול לבכות על זה.
יש את החוקים של האיגודים של הpl והשינויים בין האיגודים זעירים מאוד. כך שאם אני ואתה מתחרים באיגודים שונים אז רוב הסיכויים שאם הרמת יותר ממני אז כנראה אתה יותר חזק .
למרות זאת אני חושב שהבעיה בתחרויות זה עידוד שימוש בחומרים בעקיפין בגלל המנצחים או מה שהם לא יהיו.
אם עשיתי לפני שנה 300 סומו כמה יש לי בקלאסי היום?
227.9אם עשיתי לפני שנה 300 סומו כמה יש לי בקלאסי היום?
גם מאור שומינוב נתן 300 אם אני לא טועהדר נתן 300 אאל"ט. (סומו, לא נחשב עחי)
השגת דדליפט 300 ק"ג, משימה שממש מתי מעט הצליחו להשיג אותה כאן בארץ
גם מאור שומינוב נתן 300 אם אני לא טועה