עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה מתכוון שאמרת פיודיזציה של אדי הול1. כן, ישנם 2 אימונים צמודים. אתה יכול לבצע 3 אימונים בשבוע ולהעריך את הבלוק בשבוע.
2. כמו ההבדל בין SS לפיודיזציה של אדי הול לדדליפט 500.
ובנימה רצינית, 3 שבועות מול 13 שבועות.
@Idan Golani
1. אתה חושב שניתן לבצע 4 ימים בשבוע ללא חשש גם אם אני בנאדם רגיל?כן, זה יוצא 2 אימונים אחרונים של השבוע בימים עוקבים.
זה עובד.
כמובן, כמו בכל תכנית, אתה צריך לעשות הכל על מנת להתאושש (תזונה, שינה) ולסגור את כל הסטים והחזרות.
יש אפשרות אחרת של להפוך אותה לארבעה שבועות. כלומר את האימון של היום העוקב אתה מעביר לעוד יומיים.
מה ההבדל בין הגוניור לרגיל?אני מריץ סמולוב ג'וניור למעלה משנה, בלי קשיים מיוחדים.
לפעמים שאני עושה סלט מהימים ויוצא לי 3-4 ימים רצוף ללחוץ אז יש קצת כאבים בשריר שעוברים אחרי מנוחה יותר הגיונית.
חשוב לציין שזו תכנית שמתאימה לאנשים עם טכניקה מאד יעילה וכתפיים בריאות ויכולת התאוששות טובה מאוד.
אני אישית חווה איתה הצלחה אדירה אבל ראיתי המון המון פאוורליפטרים שמתייחסים אליה (ואל סמולוב הרגילה) בתור הטעות הכי גדולה של האימונים שלהם.
אתה מבצע ריסט אחרי סבב או ישר מתחיל את הסבב הבא?התוכנית ששיפרה לי את הבצ' פלאים ועדיין ממשיכה לשפר.
אני אישית עושה אותה 3 פעמים בשבוע ככה התוכנית מתארכת לי ל4 שבועות במקום 3....רק אם באמת אין לך ברירה ואתה יכול לבצע אותה רק 3 פעמים בשבוע אז תעשה כך.
זה הוא הסמולוב מלא: Smolov Calculator
שמיועד בעיקר לסקוואט.
למה אתה מתכוון שאמרת פיודיזציה של אדי הול
1. אתה חושב שניתן לבצע 4 ימים בשבוע ללא חשש גם אם אני בנאדם רגיל?
2. ניתן לבצע את התוכנית ללא נעילת מרפקים עקב הנפח הגבוה?
3 בסיטם סבב נכנסים ללא ריסט לסבב הבא אחרי שמוסיפים 5 קג?
מה ההבדל בין הגוניור לרגיל?
אתה מבצע ריסט אחרי סבב או ישר מתחיל את הסבב הבא?
1. בנאדם רגיל, גם לבחורות כאן זה עובד, אז כנראה שכן.1. אתה חושב שניתן לבצע 4 ימים בשבוע ללא חשש גם אם אני בנאדם רגיל?
2. ניתן לבצע את התוכנית ללא נעילת מרפקים עקב הנפח הגבוה?
3 בסיטם סבב נכנסים ללא ריסט לסבב הבא אחרי שמוסיפים 5 קג
בשאלה השלישית התכוונתי שאם אחרי סיום הסבב ניתן להמשיך לסבב נוסף או שצריך לבצע איזה שבוע ריסט כלשהו? ובכמה נהוג לעלות בהמלצתך 2.5 או 5 ק"ג?1. בנאדם רגיל, גם לבחורות כאן זה עובד, אז כנראה שכן.
2. כן.
3. לא הבנתי
לא מאמנים, יותר מדי עומס בשביל זהאיך מאמנים את הכתפיים בסמולוב לבנצ'?
אני בדרך כלל הולך על אימון בדיקה 4-5 ימים אחרי הסבב של המתאמן, לראות בכמה הוא שיפר את הRM1.בשאלה השלישית התכוונתי שאם אחרי סיום הסבב ניתן להמשיך לסבב נוסף או שצריך לבצע איזה שבוע ריסט כלשהו? ובכמה נהוג לעלות בהמלצתך 2.5 או 5 ק"ג?
למה בדיקת rm1 לא יכביד לפני סבב נוסף?אני בדרך כלל הולך על אימון בדיקה 4-5 ימים אחרי הסבב של המתאמן, לראות בכמה הוא שיפר את הRM1.
אם הולכים ישר לסבב נוסף,
הייתי עושה שבוע קל לפני כן.
לא הצלחתי למצוא אפלקציה חינמית לגירסה המלאה אולי אתה מכיר משהו כי באתר זה לא נוחישר ממשיך הלאה, במילא אני עושה 3 אימונים בשבוע אז אין בעיה להתאושש.
אם אתה מרגיש שאתה זקוק לזה אז אין בעיה....
למה בדיקת rm1 לא יכביד לפני סבב נוסף?
לא הצלחתי למצוא אפלקציה חינמית לגירסה המלאה אולי אתה מכיר משהו כי באתר זה לא נוח
בדיקה על מנת לדעת עם כמה משקל להתחיל את הסבב הבא.למה בדיקת rm1 לא יכביד לפני סבב נוסף?
לא רואה טעם לבדוק סינגל ולבזבז זמן והתאוששות במקום פשוט להתקדם.
זו דעתי.
למה אתה מתכוון שרשמת ממליץ להתחיל מ3 בשבוע קפיצות 2.5?אני לא עושה בדיקה ולא עושה שבוע מנוחה.
אני בדר"כ משחק עם המספרים להתאים להתאוששות. אבל זה בשלב יחסית מאוחר אחרי שהוספתי כבר 20 קילו לסינגל.
במקרה שלי אם שבוע שעבר סיימתי על 142 לשלשות
השבוע אסיים 137 (ריסט מעט עמוק להתאוששות)
שבוע הבא 142
שבוע אחרי 145
ממליץ להתחיל מ3 בשבוע, קפיצות של 2.5. גם עם שבוע מנוחה או חצי שבוע, עדיין ההתקדמות מהירה מאד. לשים לב שהכתפיים / חזה עומד בהתאוששות.
לא הייתי ממליץ לעשות שום לחיצה כבדה אפילו לא חצי כבדה עם זה.
לא עשיתי פרס המון זמן וההתקדמות בבנץ' עדיין הולכת חלק. מעבר לזה, כמעט כל הבנצ'רים החזקים שאני מכיר לא משקיעים יותר מדי בפרס כבד. חלקם כן.