הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמולוב ג'וניור לבנץ

• פותח/ת השרשור riko
  • פורסם בתאריך

riko

משתמש מתחיל
194
4
נק' מוניטין:
4
194
4
1. איך ניתן לבצע 4 פעמים בשבוע אימון לבנץ ולהחלים זה יוצא מצב שבו יש לך 2 אימונים רצופים? יותר הגיוני לבצע 3 אימונים בשבוע לא?
2. מה ההבדל בין הג'וניור לסמולוב הרגיל?

1. כן, ישנם 2 אימונים צמודים. אתה יכול לבצע 3 אימונים בשבוע ולהאריך את הבלוק בשבוע.
2. כמו ההבדל בין SS לפיורדיזציה של אדי הול לדדליפט 500.
ובנימה רצינית, 3 שבועות מול 13 שבועות.
@Idan Golani

נערך לאחרונה:
כן, זה יוצא 2 אימונים אחרונים של השבוע בימים עוקבים.
זה עובד.
כמובן, כמו בכל תכנית, אתה צריך לעשות הכל על מנת להתאושש (תזונה, שינה) ולסגור את כל הסטים והחזרות.

יש אפשרות אחרת של להפוך אותה לארבעה שבועות. כלומר את האימון של היום העוקב אתה מעביר לעוד יומיים.

אני מריץ סמולוב ג'וניור למעלה משנה, בלי קשיים מיוחדים.

לפעמים שאני עושה סלט מהימים ויוצא לי 3-4 ימים רצוף ללחוץ אז יש קצת כאבים בשריר שעוברים אחרי מנוחה יותר הגיונית.

חשוב לציין שזו תכנית שמתאימה לאנשים עם טכניקה מאד יעילה וכתפיים בריאות ויכולת התאוששות טובה מאוד.

אני אישית חווה איתה הצלחה אדירה אבל ראיתי המון המון פאוורליפטרים שמתייחסים אליה (ואל סמולוב הרגילה) בתור הטעות הכי גדולה של האימונים שלהם.

התוכנית ששיפרה לי את הבצ' פלאים ועדיין ממשיכה לשפר.
אני אישית עושה אותה 3 פעמים בשבוע ככה התוכנית מתארכת לי ל4 שבועות במקום 3....רק אם באמת אין לך ברירה ואתה יכול לבצע אותה רק 3 פעמים בשבוע אז תעשה כך.
זה הוא הסמולוב מלא: Smolov Calculator
שמיועד בעיקר לסקוואט.

• פותח/ת השרשור
1. כן, ישנם 2 אימונים צמודים. אתה יכול לבצע 3 אימונים בשבוע ולהעריך את הבלוק בשבוע.
2. כמו ההבדל בין SS לפיודיזציה של אדי הול לדדליפט 500.
ובנימה רצינית, 3 שבועות מול 13 שבועות.
@Idan Golani
למה אתה מתכוון שאמרת פיודיזציה של אדי הול
כן, זה יוצא 2 אימונים אחרונים של השבוע בימים עוקבים.
זה עובד.
כמובן, כמו בכל תכנית, אתה צריך לעשות הכל על מנת להתאושש (תזונה, שינה) ולסגור את כל הסטים והחזרות.

יש אפשרות אחרת של להפוך אותה לארבעה שבועות. כלומר את האימון של היום העוקב אתה מעביר לעוד יומיים.
1. אתה חושב שניתן לבצע 4 ימים בשבוע ללא חשש גם אם אני בנאדם רגיל?
2. ניתן לבצע את התוכנית ללא נעילת מרפקים עקב הנפח הגבוה?
3 בסיטם סבב נכנסים ללא ריסט לסבב הבא אחרי שמוסיפים 5 קג?

אני מריץ סמולוב ג'וניור למעלה משנה, בלי קשיים מיוחדים.

לפעמים שאני עושה סלט מהימים ויוצא לי 3-4 ימים רצוף ללחוץ אז יש קצת כאבים בשריר שעוברים אחרי מנוחה יותר הגיונית.

חשוב לציין שזו תכנית שמתאימה לאנשים עם טכניקה מאד יעילה וכתפיים בריאות ויכולת התאוששות טובה מאוד.

אני אישית חווה איתה הצלחה אדירה אבל ראיתי המון המון פאוורליפטרים שמתייחסים אליה (ואל סמולוב הרגילה) בתור הטעות הכי גדולה של האימונים שלהם.
מה ההבדל בין הגוניור לרגיל?

התוכנית ששיפרה לי את הבצ' פלאים ועדיין ממשיכה לשפר.
אני אישית עושה אותה 3 פעמים בשבוע ככה התוכנית מתארכת לי ל4 שבועות במקום 3....רק אם באמת אין לך ברירה ואתה יכול לבצע אותה רק 3 פעמים בשבוע אז תעשה כך.
זה הוא הסמולוב מלא: Smolov Calculator
שמיועד בעיקר לסקוואט.
אתה מבצע ריסט אחרי סבב או ישר מתחיל את הסבב הבא?

למה אתה מתכוון שאמרת פיודיזציה של אדי הול

3 בסיטם סבב נכנסים ללא ריסט לסבב הבא אחרי שמוסיפים 5 קג?

מה ההבדל בין הגוניור לרגיל?

אתה מבצע ריסט אחרי סבב או ישר מתחיל את הסבב הבא?

ישר ממשיך הלאה, במילא אני עושה 3 אימונים בשבוע אז אין בעיה להתאושש.
אם אתה מרגיש שאתה זקוק לזה אז אין בעיה....

3 בסיטם סבב נכנסים ללא ריסט לסבב הבא אחרי שמוסיפים 5 קג
1. בנאדם רגיל, גם לבחורות כאן זה עובד, אז כנראה שכן.
2. כן.
3. לא הבנתי

• פותח/ת השרשור
1. בנאדם רגיל, גם לבחורות כאן זה עובד, אז כנראה שכן.
2. כן.
3. לא הבנתי
בשאלה השלישית התכוונתי שאם אחרי סיום הסבב ניתן להמשיך לסבב נוסף או שצריך לבצע איזה שבוע ריסט כלשהו? ובכמה נהוג לעלות בהמלצתך 2.5 או 5 ק"ג?

איך מאמנים את הכתפיים בסמולוב לבנצ'?
לא מאמנים, יותר מדי עומס בשביל זה
כן אפשר לעשות פייספולס\פרפר הפוך וכדומה (אולי פרס ממש קל לשתי עשיריות פעם בשבוע) כדי לשמור על בריאות הכתף

בשאלה השלישית התכוונתי שאם אחרי סיום הסבב ניתן להמשיך לסבב נוסף או שצריך לבצע איזה שבוע ריסט כלשהו? ובכמה נהוג לעלות בהמלצתך 2.5 או 5 ק"ג?
אני בדרך כלל הולך על אימון בדיקה 4-5 ימים אחרי הסבב של המתאמן, לראות בכמה הוא שיפר את הRM1.
אם הולכים ישר לסבב נוסף,
הייתי עושה שבוע קל לפני כן.

• פותח/ת השרשור
אני בדרך כלל הולך על אימון בדיקה 4-5 ימים אחרי הסבב של המתאמן, לראות בכמה הוא שיפר את הRM1.
אם הולכים ישר לסבב נוסף,
הייתי עושה שבוע קל לפני כן.
למה בדיקת rm1 לא יכביד לפני סבב נוסף?
ישר ממשיך הלאה, במילא אני עושה 3 אימונים בשבוע אז אין בעיה להתאושש.
אם אתה מרגיש שאתה זקוק לזה אז אין בעיה....
לא הצלחתי למצוא אפלקציה חינמית לגירסה המלאה אולי אתה מכיר משהו כי באתר זה לא נוח

אני לא עושה בדיקה ולא עושה שבוע מנוחה.
אני בדר"כ משחק עם המספרים להתאים להתאוששות. אבל זה בשלב יחסית מאוחר אחרי שהוספתי כבר 20 קילו לסינגל.

במקרה שלי אם שבוע שעבר סיימתי על 142 לשלשות
השבוע אסיים 137 (ריסט מעט עמוק להתאוששות)
שבוע הבא 142
שבוע אחרי 145

ממליץ להתחיל מ3 בשבוע, קפיצות של 2.5. גם עם שבוע מנוחה או חצי שבוע, עדיין ההתקדמות מהירה מאד. לשים לב שהכתפיים / חזה עומד בהתאוששות.

לא הייתי ממליץ לעשות שום לחיצה כבדה אפילו לא חצי כבדה עם זה.

לא עשיתי פרס המון זמן וההתקדמות בבנץ' עדיין הולכת חלק. מעבר לזה, כמעט כל הבנצ'רים החזקים שאני מכיר לא משקיעים יותר מדי בפרס כבד. חלקם כן.

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה בדיקה ולא עושה שבוע מנוחה.
אני בדר"כ משחק עם המספרים להתאים להתאוששות. אבל זה בשלב יחסית מאוחר אחרי שהוספתי כבר 20 קילו לסינגל.

במקרה שלי אם שבוע שעבר סיימתי על 142 לשלשות
השבוע אסיים 137 (ריסט מעט עמוק להתאוששות)
שבוע הבא 142
שבוע אחרי 145

ממליץ להתחיל מ3 בשבוע, קפיצות של 2.5. גם עם שבוע מנוחה או חצי שבוע, עדיין ההתקדמות מהירה מאד. לשים לב שהכתפיים / חזה עומד בהתאוששות.

לא הייתי ממליץ לעשות שום לחיצה כבדה אפילו לא חצי כבדה עם זה.

לא עשיתי פרס המון זמן וההתקדמות בבנץ' עדיין הולכת חלק. מעבר לזה, כמעט כל הבנצ'רים החזקים שאני מכיר לא משקיעים יותר מדי בפרס כבד. חלקם כן.
למה אתה מתכוון שרשמת ממליץ להתחיל מ3 בשבוע קפיצות 2.5?

ASAF- נהוג ע"י מי?

RIKO -
לבצע את התכנית 3 פעמים בשבוע (במקום 4)

עם קפיצות של 2.5 בין שבוע לשבוע ובין סבב לסבב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית