עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא היה לי אימון היום אבל היתה תשישות מצטברת וישנתי בלילה 11 שעות.
אחרי 10 שעות שקמתי עם כאב ראש לשירותים לקחתי כדור וחזרתי לישון שעה נוספת.
הכתף מרגישה כמו חדשה.
כאב הראש עבר, לא ברור לי ממה הוא נבע, החשדות הן התייבשות קלה או הצטננות.
אני מרגיש שאני יכול לישון עוד 5 שעות אבל יש לי גם מחויבויות.
אולי הלילה אצליח לישון עוד איזה 10 שעות.
בא לי לישון שבוע.
לא הבנתי את היגיון פה, מצד אחד מקצצים את המשמרות עקב חוסר בתקציב , מצד שני לא מוכנים לקצץ עוד בכך ולחסוך על ידי הצבת כול מאמן
לא הבנתי את היגיון פה, מצד אחד מקצצים את המשמרות עקב חוסר בתקציב , מצד שני לא מוכנים לקצץ עוד בכך ולחסוך על ידי הצבת כול מאמן
למשמרת אחד בשבוע?
והא ודרך אגב איפה אתה עובד?
הם לא מוכנים להחזיק מדריך שיעבוד רק פעם בשבועלא הבנתי את היגיון פה, מצד אחד מקצצים את המשמרות עקב חוסר בתקציב , מצד שני לא מוכנים לקצץ עוד בכך ולחסוך על ידי הצבת כול מאמן
למשמרת אחד בשבוע?
והא ודרך אגב איפה אתה עובד?
עוד משהו ששווה לשתף, אחד המדריכים אצלנו (רוסי לקראת שנות ה60 שלו שהוא היחיד שם שיודע איך לאמן חוץ ממני), מנסה כבר שנתיים לשכנע את ההנהלה שיקנו כלוב.
המנהל החדש של החדר כושר הנפיץ לו שהוא בדק וקיבל הצעת מחיר של 6000$ בשביל כלוב, אם זה לא חרטא אני לא יודע מה כן.
וגם אם זה כן המחיר לכלוב בחברה שאנחנו עובדים איתה, יש עוד חברות בשוק.
אז זהו, רוב הסיכויים שזה היה נכון עד לא מזמן, אבל לפני שהמנהל הקודם עזב(כמה חודשים), הוא הסביר שהוא לא קנה כלוב כי יש חוזה כזה עם חברה שהציוד כוח שלה גרוע והוא חיכה שהחוזה יגמר כדי לקנות מחברה טובה, ושהחוזה נגמר השנה, אז אני מעדיף לחשוב ששניהם פשוט מזיינים תשכל.מניח שלמקום העבודה שלך אולי יש חוזה חתום עם חברה שהם קונים מהם את ציוד הכושר ?
ואולי הוא בדק איתם וקיבל ת'מחיר על כלוב של החברה וקיבל "רגליים קרות"
גם אצלי קרה משהו שבגללו אני מאחר ללימודים שלי בשעה לפחות, על המזל שלהם שהמכון עצמו ריק מאדם אז אני מעדיף לעבוד שם במקום נגיד זאוס או הולמס פלייס(למרות שבשעת הצורך אני יתחפף משם בהקדם האפשרי)הם לא מוכנים להחזיק מדריך שיעבוד רק פעם בשבוע
אבל הם היו עושים את זה גם ככה לפני הקיצוצים אז מה ההבדל עכשיו
אם יש מדריך שנוח לו לעבוד משמרת אחת שאף אחד אחר לא יכול לעשות
ויש משמרת שהוא עושה ולא נוחה לו שמדריך אחר יכול לקחת
למה לא לתת לו משמרת אחת ולשני 3 משמרות
מעדיף להשאיר לעצמי את פרטי המקום
עוד משהו ששווה לשתף, אחד המדריכים אצלנו (רוסי לקראת שנות ה60 שלו שהוא היחיד שם שיודע איך לאמן חוץ ממני), מנסה כבר שנתיים לשכנע את ההנהלה שיקנו כלוב.
המנהל החדש של החדר כושר הנפיץ לו שהוא בדק וקיבל הצעת מחיר של 6000$ בשביל כלוב, אם זה לא חרטא אני לא יודע מה כן.
וגם אם זה כן המחיר לכלוב בחברה שאנחנו עובדים איתה, יש עוד חברות בשוק.
סקוואט 5×5×80 המפשעה לא כואבת או מורגשת בזמן הסט אבל עדיין מורגשת ביומיום
בנץ׳ 4×8×85
מתח
15 עם 15
8 עם 20
5 עם 25
ואז all out יצא 20 חזרות בערך, איבדתי ספירה ב15
אה, זוכרים את האידיוט עם הhigh וdeep דדליפט
אז זה המדריך החדש שעובד איתנו
והוא בקושי חודש עובד וכבר קימבנו לו אימונים אישיים
פשוט ביזיון
בנץ׳ 3×10×90 איך סופרים כל כך הרבה סטים בלי לפספס
איזה כיף זה היה כששאלו אותי כמה סטים נשארו לי ועניתי 7 ואני רואה איך הוא התבאס
ואיזה מזל שאני לא במשמרת היום, איזו אישה מבוגרת לא מפסיקה לחפור למדריכים על התוכנית שעשו לה, כל פעם מחדש, חושבת היא באימון אישי או שיש לה אלצהיימר
סקוואט 5*5*90
בנץ 5*7*80
מתח ופרונט לבר
מה היה היום? ניסיתי את הVOODOO BANDS שלי, נהדרות
המפשעה מרגישה יותר טוב במהלך ואחרי אימון ?
הצקתי לאיזה מתאמן בן 16 שעובד לפי הלינארית של מריוש טומיק או משהו כזה שיקבע הדרכה, יתאמן קצת יותר טוב, ויעביר לי משמרות
הצקתי להוא שעשה מקבילים עם 100 קג שילמד סקוואטים ויתחיל לעבוד כבר רגליים
וגם הערתי להם ולעוד איזה בן 16 שלימדתי אותו דדליפט על טכניקות והאימון בכללי אבל אין לי כוח לפרט יותר מידי על זה
מתגעגע לדדליפט
סקוואט 5×5×95 לא כבד לרגליים ולא הזיז למפשעה אבל השכמות היו קצת תפוסות וזה הפריע
בנץ׳ 4×8×87.5
למקרה שתהיתם איך אני זוכר באיזה סט אני, אז ככה:
1
2
3
4
5
6
7
8
וגם עם זה התבלבלתי ואני לא בטוח אם עשיתי 7 או 8, אנשים מזיינים לי תשכל באמצע האימון על הכתבה מאתמול אבל כנראה ש8
מתח
15 עם 15
8 עם 20
5 עם 25
20 מ.ג.
הצוות הזה צריך להתבייש בעצמו שיש פה מדריך ומדריכה צעירים והם לא עושים כלום כשהמדריך הרוסי בן ה50 עושה איפוס ומוריד את כל המשקולות, כמובן שעזרתי לו תוך כדי האימון וגם הערתי לאנשים חארות שלא מפנים אחריהם שימותו.
בנץ׳, הכל בנץ׳ 3×10×92.5
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
ומשמרת
כבר וויתרתי על לחנך את המתאמנים ואני בקושי מעיר להם.גם אצלי במכון זה ככה עם המשקולות, אי אפשר לחנך כל בנאדם. אני לא משתמש בדאמבלים אז זה לא כ"כ משנה לי,
אבל לא קרה לי פעם אחת שלא פיניתי פלטות מהמוט לפני שהלכתי מהראק או מהבנץ'. מצד שני כשאני מגיע לעמדות האלה יש לא מעט פעמים שהם עם פלטות על המוט. או שאני מחכה למישהו שיסיים את התרגיל המזורגג שלו והתחת הזה/הזאת משאיר לי את המוט עם הפלטות עליו ולא מוריד אותם.
AQUANGEL עדכן/ה את הלוג ״לוג לימודים של מדריך מתוסכל״:
עדכון לוג: 06/01/18
קרא את שאר עדכון הלוג...
כבר וויתרתי על לחנך את המתאמנים ואני בקושי מעיר להם.
אבל רבאק, מדריך צעיר יושב בדלפק ומגרבץ ומדריך שמתקרב לשנות ה60 שלו עושה סדר.
סקוואט 5×5×100 המפשעה קצת הציקה
גוד מורנינג (ויאטנם!) 5×4×60 תרגיל מגעיללל:sick:
בנץ׳ 6×6×77.5
פרונט לבר ומתח
יד קדמית
וראיתי את ולאד מתאמן:193ek:
סקוואט 5×5×105 מפשעה טיפה מציקה אבל משתפר אחרי האימון
בנץ׳ 5×7×82.5
1 2 3 4 5 6 7
פרונט לבר ומתח
גלגל בטן
אה והציעו לי לעשות אימונים אישיים למישהי בת 82
אעדכן
סקוואט 5×5×110 המפשעה פחות הציקה לי היום הכאב עלה לכיוון הרקטוס פמוריס
הברך טיפה הציקה
1 2 3 4 5
בנץ׳ 4×8×90
1 2 3 4 5 6 7 8
לפני הסט האחרון
הוא: למה אין פה עוד פלטה? כמה חזרות אתה עושה?
אני: 4
הוא: כמה סטים?
אני: 8
הוא: למה?
אני: זה התכנון
הוא: אתה יכול יותר, אני חושב אם אתה יכול 8 של 4 עם המשקל הזה עדיף לך לעשות 6 של ר עם 100 קג, מה המטרה שלך? להרים יותר?
אני: אם אפשר אז כן
הוא: נו אז למה אתה עובד ככה תוסיף עוד פלטה
אני: כי זו התוכנית
הוא: טוב תשמע אני דעתי המקצועית שאתה יכול לעשות 6 סטים של 4 עם 100 ככה תרים יותר
אני: אולי
הוא: אז למה לא
אני: כי זו לא התוכנית
הוא: אבל אתה רוצה להתחזק
אני: כן אבל לאט לאט בקצב שלי, אולי אני בכלל אעשה השתלת ראש
הוא= המאמן החדש שהזכרתי פה בעבר
לא בטוח אם הזכרתי את זה אבל פעם ראשונה שפגשתי אותו שנינו לא היינו במשמרת ולא ידענו שהשני מדריך והיה לנו דיון על השתלות ראש ואז הוא שאל אותי אם אני עושה דדליפט דיפ או high
ממשיך באימון
מתח ופרונט לבר
מצונן
כואב הראש
שותה מלא תה
ובגלל זה התחלתי מהבנץ׳ שאני רוצה לסיים בהצלחה
3×10×95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
סקוואט למרות שלא רציתי
4×4×115
ללא חגורה והיה קל מהמצופה למרות הכאב ראש של הצינון, היתכן שסקוואט מרפה סרטן?
תרגילי עזר