Resource icon

לוג אימונים של מדריך מתוסכל לשעבר והייטקיסט בהווה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/8/21
נו ? ראית היום את הערס המוזרק ?

AQUANGEL עדכן/ה את הלוג ״לוג לימודים של מדריך מתוסכל״:

עדכון לוג: 05/12/17

כשל לא ברור ב72.5 פרס עוד לפני שהיתה חזרה אחת
חוץ מזה היה פרס עם פחות משקל ועוד כל מיני דברים שאין טעם לפרט
מקווה היום לעשות תיקון לשלשום.
חושב שבקרוב אתחיל תרגילי רגליים מאפס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/12/17

פרס 72.5 ל2 חזרות, היו אמורים להיות עוד 2 סטים כאלו אבל בשני לא עלה אז המשקל ירד ועשיתי קצת נפח
תרגילים לפרונט לבר
מתח 15×4 עם תוספת 5 קג
מקבילים 15×2
סט אחד יד קדמית לפאמפ לא היה זמן ליותר והייתי גמור מהמתח

צפו בערך בעוד חודש לסרטון של מתאמן בן 17 מ.ג. 65 עושה מקבילים עם תוספת 100 קג
כרגע הוא הגיע (בזכותי) ל3×3×85, עד לפני כמה חודשים היה תקוע על 60 לחמישיה ולא הצליח לעשות 70 לסינגל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מחכה ל"סיפורי מדריך" שלך ?

אני מחכה ל"סיפורי מדריך" שלך ?
ביום שישי שעבר כמעט הרבצתי למנוי אצלנו, אידיוט בן 50 בערך, קיוויתי שהוא ירים יד ראשון בשביל לטעון להגנה עצמית כשאני שובר לו את האף, אני קצת מתחרט שלא שברתי לו את האף בכל מקרה, אפרט יותר בהמשך אין לי כוח כרגע ואין לי זמן.

עדכון לוג: 14/12/17

אין יותר מידי מה לפרט על האימונים השבוע כי הם מאוד קלים בגלל המפשעה ובגלל שהכתפיים שלי גמורות וצריכות להתאושש
רק אציין שהיום היה אימון בבניין ושהתאמנה שכנה כוסית, הלוואי היה יחס 1:1 גם במכון, כוסית לכל גבר.
באמת שאני שוקל להשקיע בציוד לבניין ולהתאמן רק פה
יהיה הרבה יותר נוח
אולי כדאי קודם לנסות לשכנע את השכנים להשקיע

קרא את שאר עדכון הלוג...

נו ? ראית היום את הערס המוזרק ?

אני חושב שאני יודע למי הוא מתכוון ויש לי מידע מעניין לגביו שתאהב לשמוע ..

(זה ההוא שעושה אימונים עם ברגין ? שפעם התווכח איתך ואמר לך שאתה לא יודע סקוואטים או משהו כזה?)

אני חושב שאני יודע למי הוא מתכוון ויש לי מידע מעניין לגביו שתאהב לשמוע ..

(זה ההוא שעושה אימונים עם ברגין ? שפעם התווכח איתך ואמר לך שאתה לא יודע סקוואטים או משהו כזה?)
מה איתו?

עדכון לוג: 21/12/17

סקוואט 5×5×65 קל והמפשעה לא הפריעה בכלל
ואז עשיתי שטות שגירתה לי את המפשעה מקווה שיעבור עד מחר
פרס 8×4×55 קל למרות שבאתי עם כאב ראש לאימון
הרבה מתח ועבודת גב

איכשהו באמצע הדיון התחלתי לנהל דיון עם מישהו על השתלת ראש ואז הוא עשה דדליפט עם 70 קג ושאל אותי כמה אני עושה דדליפט וכשעניתי 185 לחזרה הוא היה מופתע ושאל נו אבל כמה לחזרות ואז אמרתי בין 130 ל160 תלוי לכמה חזרות ואז הוא היה עוד יותר מופתע.
ואז הוא שאל אותי אם אני עושה דיפ או גבוהה והייתי בטוח שהוא מדבר על סקוואט אבל לא, הוא מדבר על דדליפט 🤦‍♂️
בשלב הזה אני הייתי מופתע
ואז הוא הדגים לי דדליפט גבוהה שזה כאילו סטיף ודדליפט דיפ שזה נראה כמו סקוואט עם מוט על הרצפה (האק סקוואט? לא זוכר שמות) או אולי סטאפ רע לסנאץ
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
ואז שהדגמתי לו איך אני עושה דדליפט באוויר הוא קבע שאני עושה דדליפט גבוהה:wallbash:😵
🤦‍♂️

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/12/17

סקוואט 5*5*75
בנץ' 5*7*77.5
מתח 8*2

הכתף קצת מציקה מהבנץ', מקווה שיעבור עם מנוחה טובה הלילה (הבעיה היא בעיקר בטונוס בבייספס...).

אין יותר מידי מה לספר היום, ממשיכים לזיין תשכל על הקיצוצים אצלנו, לא מוכנים שמדריך יעבוד רק משמרת בשבוע, אבל בגלל הקיצוצים לא מתאפשר לעבוד יותר מ2 משמרות בשבוע, טמטום בהתגלמותו.
אני עדיין מחכה לפגוש את המדריך שהמנהל דחף בקומבינה כשגם ככה מקצצים, שמעתי ממדריך אחר שהוא העיר לו בבנץ' שהוא צריך לעבוד בSUICIDE GRIP כי עובד יותר טוב על החזה, מחכה לראות אותו נושם לכיווני בחמישי.

מוקף מטומטמים כבר אמרתי?

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית