הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג אימונים של מדריך מתוסכל לשעבר והייטקיסט בהווה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/8/21
  • פותח/ת השרשור
AQUANGEL עדכן/ה את הלוג ״לוג לימודים של מדריך מתוסכל״:

עדכון לוג: 25/11/17

דדליפט 3×3×157.5 ואז עוד 5×2×147.5
סקוואטים ממוט ריק עד 100 ל7-10 חזרות בקפיצות של עשרים
הפשעה בינתיים בסדר נראה מחר מה קורה
בנץ 5×3×95 סט רביעי היו 4 חזרות
טיפונת תרגילי עזר אבל אין כבר כוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/11/17

דדליפט 3×3×157.5 ואז עוד 5×2×147.5
סקוואטים ממוט ריק עד 100 ל7-10 חזרות בקפיצות של עשרים
הפשעה בינתיים בסדר נראה מחר מה קורה
בנץ 5×3×95 סט רביעי היו 4 חזרות
טיפונת תרגילי עזר אבל אין כבר כוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עחי שלא יצעקו עליך שאתה עושה בנץ' לחמישיות מבחינת פשוטי העם אם לא עושים 8 חזרות או יותר אנחנו מבזבזים להם את הזמן היקר שלהם ובגלל שנחים יותר מדקה זה כבר פשע כפול

• פותח/ת השרשור
עחי שלא יצעקו עליך שאתה עושה בנץ' לחמישיות מבחינת פשוטי העם אם לא עושים 8 חזרות או יותר אנחנו מבזבזים להם את הזמן היקר שלהם ובגלל שנחים יותר מדקה זה כבר פשע כפול
אני עובד שם, אני רוצה לראות שמישהו אומר לי משהו לא במקום.
@Nemesis מה שכן, בדדליפט כולם מסתכלים עליי, אני מוציא אותם מהמצב אוטומט שהם נכנסים אליו כשמגיעים לאימון.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג חגיגי במיוחד

אז לא היה היום אימון, אבל בכל זאת יש לי עדכון חשוב ומרעיש מליל אמש, גיליתי שסוף סוף הגעתי להיקף יד 40 MOTHERFUCKERS!
סתם היה לי משעמם אתמול באמצע הלילה לפני שהלכתי לישון והחלטתי למדוד...
פעם אחרונה שמדדתי היתה לפני כמה חודשים וזה היה באיזור ה37.
ואם תעברו על הלוג תראו שאין יותר מידי עבודת ידיים, אז הא לכל המפמפמים! 😵‍💫🥊🖕

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מה השינוי במשקל גוף?
האמת שאני לא עוקב אחרי זה בצורה הכי מדויקת כי כבר לא הכי אכפת לי מהתוצאות החיצוניות (אם כי אני כן רוצה ריבועים לקיץ הקרוב).
בסביבות יולי שקלתי 75-76 (בתקופה הזו בערך אני חושב שמדדתי פעם אחרונה) לפני חודש-חודשיים שקלתי 79 ולפני שבועיים בערך שקלתי 81.5.
אני גם לא סופר קלוריות, פשוט מעמיס חלבון, לרוב מכניס מספיק שומן ופחמימות זה לפי מצב רוח או כתוספת לחלבונים.

אני גם עברתי 40 בתקופה האחרונה אבל אני שמן אני מפמפם בייספס ונהנה מצ'יפס כפרי בהשראת הסרטונים של אבא קריר אוכל מקדונלדס אז זה לא חוכמה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/11/17

שוב חורג מנושאו המרכזי של הלוג -
אם תחזרו אחורה לעדכונים מלפני חודשיים בערך תמצאו שם עדכון על איזה נער שעשיתי לו הדרכה ובא להגיד לי תודה ושהוא ממש מרגיש שיפור וממש מעריך את זה וכו...
בזמנו כשעשיתי לו את ההדרכה (שינוי תוכנית אם לדייק, כלומר מדריכים פח קילקלו אותו קודם) הוא לא רצה לעשות רגליים כמעט והצלחתי לשכנע אותו לעשות רק לחיצת רגליים 4 סטים בתוכנית ab.
טוב אז היום הוא בא אליי ואמר שהוא רוצה ללמוד ללחוץ כמוני (דיבר ספציפית על בנץ׳ אבל רצה ללמוד גם פרס) ואז גם אמר שהוא רוצה ללמוד דדליפט, ופתאום אני כבר לא כל כך מתוסכל, שוקל לשנות את הכותרת של הלוג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה שזה לא המקצוע הכי רווחי (מאמן) זה משהו שאני מאוד רוצה לעסוק בו בדיוק בגלל דברים כאלה שמהצד אני רואה מתאמנים שמבזבזים את הזמן שלהם בדרך כלל בגלל מאמנים לא מיומנים או תכניות מתיקיית גיבוי קיץ 2011 במחשבים של מכון מסוים ולתקן אנשים כאלה ולעזור להם זה סוג של הרגשת שליחות

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עוד עדכון לא קשור לאימונים

הרגע הזה שה"מוזרק" (הוא יותר על אוראליים לפי מה שהבנתי כי הוא אידיוט ולא מבין מהחיים שלו ואולי גם כי מפחד ממזרק בתחת) של החדר כושר שאני לא סובל (כי הוא נותן לאנשים עצות מפגרות על אימונים בתזונה כשהוא לא מבין שום דבר, מתאמן כמו אידיוט ולא מחזיר אחריו משקולות ורבתי איתו על זה כמה פעמים עד שנמאס לי) קורא לי באמצע משמרת ושואל אותי איך גדלתי ככה 🤩😋🍴🏋️😅🏋️🥰🍽️🥹🕴🖕😵‍💫🥊

אולי הגזמתי קצת עם האימוג׳י אבל זה מהתלהבות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מקווה בשבילך שהשיחה הזאת נעשתה ליד כל האנשים במכון ששמעו את זה כדי שיהיו לך עוד מתאמנים ומתאמנות שירצו להתאמן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
מקווה בשבילך שהשיחה הזאת נעשתה ליד כל האנשים במכון ששמעו את זה כדי שיהיו לך עוד מתאמנים ומתאמנות שירצו להתאמן כמו שצריך.
אף אחד לא שמע אותו, זה לא היה במרכז החדר כושר או ליד אנשים ובכל מקרה קשה לשמוע משהו אצלנו בחדר כושר עם הווליום שאחת המדריכות הסתומות מתעקשת שחייבים לשים כי זה חדר כושר (יסתומה אנשים צריכים שקט להתרכז ולא להתחרש ממוזיקת זבל שאת שמה).
העיקר שאני קיבלתי אחלה בוסט לאגו ולביטחון עצמי שלי 😃

• פותח/ת השרשור
היית מטריל אותו על יוסי יד 50 מת'וד
תאמת שיכולתי לעשות את זה, הוא עושה אימונים אצל מדריך אחר והוא אמר לו שאני מוסיף ש"ש לשייק שלי, והוא שאל אותי אם בגלל זה גדלתי. 🤦‍♂️
🤣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית