הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג אימונים של מדריך מתוסכל לשעבר והייטקיסט בהווה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-15/8/21
שמתי לב שכמה מהעדכונים האחרונים שלך מתייחסים למפשעה.
מה הסיפור שלה? X:

עברת שם משהו, או שהכוונה היא "סתם" לקושי \ חוסר גמישות במתוויכים, בתחתית של הסקוואט?

שמתי לב שכמה מהעדכונים האחרונים שלך מתייחסים למפשעה.
מה הסיפור שלה? X:

עברת שם משהו, או שהכוונה היא "סתם" לקושי \ חוסר גמישות במתוויכים, בתחתית של הסקוואט?
מתחתי את המפשעה לפני חודשיים בערך בקטע הכי מפגר שיש, בחימום לקלין עם בערך 50 קג כשהמשקל עבודה זה 70+.

AQUANGEL עדכן/ה את הלוג ״לוג לימודים של מדריך מתוסכל״:

עדכון לוג: 18/01/18

סקוואט 4×4×125
בנץ׳ 4×4×70
מתח פרונט לבר
יד קדמית כי היה לי זמן

מישהו שנתתי לו fbw תוכנית ראשונה לפני חודשיים בגג בא לבקש לעשות שינוי תוכנית לab כי חבר שלו אמר לו שזה יותר טוב
הסברתי לו שלא והלכתי לדפוק תראש בקיר

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
תסביר לו למה לדעתך זה לא נכון לעשות תכנית כזאת. אם יתעקש - שיהיה לו לבריאות וייחנק איתה, אי אפשר להציל את כולם.
בגדול ההסבר שלי היה שהוא לא צריך את זה כי הוא יכול להתקדם הרבה יותר טוב עם fbw וציינתי שאני בעצמי עושה סוגשל fbw.

עדכון לוג: 20/01/18

לא קשור בשום צורה לאימונים
כן קשור ללימודים (אם כי לא בלימודים האלו עוסק הלוג)
אני לקראת תקופת מבחנים וחייב לציין שמישהו צריך לתת פרס ישראל לד"ר אביב צנזור ושלא ברור לי למה עדיין יש מורות למתמטיקה בבתי ספר כשהסרטונים שלו מלמדים ברמה גבוהה וברורים פי כמה מכל מורה שאי פעם פגשתי.
אה כן גם לא ברור לי למה עדיין יש בתי ספר שזה מוסד מיושן ומיותר שמבזבז 12 שנים מהחיים שלנו, אבל זה נושא אחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בתור אחד שלמד בלייב עם צנזור כבר שלושה קורסים הבנאדם באמת מדהים מכל בחינה וצריך לקבל הרבה יותר פרסום ממה שהוא מקבל כיום. אני אישית מאוד מקווה שהטכניון והוא יגיעו ביחד להסכמה שהוא צריך להצטלם ביותר קורסים

בתור אחד שלמד בלייב עם צנזור כבר שלושה קורסים הבנאדם באמת מדהים מכל בחינה וצריך לקבל הרבה יותר פרסום ממה שהוא מקבל כיום. אני אישית מאוד מקווה שהטכניון והוא יגיעו ביחד להסכמה שהוא צריך להצטלם ביותר קורסים
עכשיו אני מקנא בך כפליים, גם שאתה לומד בטכניון וגם שאתה למדת אצלו.
באמת שמגיעה לו הרבה יותר הערכה, אני תוהה כמה סטודנטים הוא הציל.

מחזק על צנזור.

*ומוסיף: הסרטונים של ארז כהן (ממכינת הטכניון) - רמת הדרכה שכמעט ואין!
(רבאק, הוא שיפר את הוראת ההדרכה, ואת הוראת הסלסה שלי...רק מלשבת אצלו בכיתה).

עכשיו אני מקנא בך כפליים, גם שאתה לומד בטכניון וגם שאתה למדת אצלו.
באמת שמגיעה לו הרבה יותר הערכה, אני תוהה כמה סטודנטים הוא הציל.
עובדה לא חשובה למקרה שזה מעניין מישהו, צנזור עד היום אצן מתחרה למרחקים למרות הגיל, ובשלוש שנים שאני כאן נתן תוצאות מאוד מרשימות במרוץ הטכניון (5 קילומטר אזור ה21 דקות) ואם אני לא טועה הוא בן 44.

מחזק על צנזור.

*ומוסיף: הסרטונים של ארז כהן (ממכינת הטכניון) - רמת הדרכה שכמעט ואין!
(רבאק, הוא שיפר את הוראת ההדרכה, ואת הוראת הסלסה שלי...רק מלשבת אצלו בכיתה).
מה אתה לומד שם?
עובדה לא חשובה למקרה שזה מעניין מישהו, צנזור עד היום אצן מתחרה למרחקים למרות הגיל, ובשלוש שנים שאני כאן נתן תוצאות מאוד מרשימות במרוץ הטכניון (5 קילומטר אזור ה21 דקות) ואם אני לא טועה הוא בן 44.
דווקא מעניין, אז מסתבר שאלכס הוא לא המתמטיקאי היחיד שעושה ספורט.

מה אתה לומד שם?

דווקא מעניין, אז מסתבר שאלכס הוא לא המתמטיקאי היחיד שעושה ספורט.
כלום. אני כנראה אתחיל שם באוקטובר, שנה הבאה.

(קבלתי מהמכינה חזק בתחת על זה שלא נכחתי בהמון שיעורים. בשלב מסוים הובטח לי שם שאוכל להצטרף למחזור אחרינו

נערך לאחרונה:
צנזור תותח, הוצאתי ציונים מעולים בזכותו בחדו"א וכשאני מלמד סטודנטים אחרים פרטני אני תמיד משתמש בדוגמאות בהסברים ובהמחשות שלו

מה יהיה? כולם לומדים בטכניון חוץ ממני?

מה יהיה? כולם לומדים בטכניון חוץ ממני?
למה לא הלכת לטכניון? ממש נחמד כאן. לא הייתי בהרבה מקומות אחרים אבל קשה לי להאמין שיש תנאים כל כך טובים במקום אחר בארץ (מבחינת מחיר מחיה + רמת לימודים + גישה לחומרים משנים קודמות, וידאו מוקלט ותנאי מחיה).

למה לא הלכת לטכניון? ממש נחמד כאן. לא הייתי בהרבה מקומות אחרים אבל קשה לי להאמין שיש תנאים כל כך טובים במקום אחר בארץ (מבחינת מחיר מחיה + רמת לימודים + גישה לחומרים משנים קודמות, וידאו מוקלט ותנאי מחיה).
יש לי ממוצע בגרויות 104 ולא התחשק לי לעשות מכינה ו/או לנסות להוציא פסיכומטרי 750
אני סתם פורק תיסכול, גם עם תואר ממכללה אפשר למצוא עבודה בסופו של דבר.

עדכון לוג: 22/01/18

סקוואט 3*4*130 היה קל, המקרבים הציקו קצת, הפעם יותר בחלק שקרוב לברך.
בנץ' RM1 112.5 אחרי ניסיון כושל עם 115 והצלחה עם 110
אני חושב שהסמולוב לא הכי קידם אותי יותר מידי כי חישבתי את המשקלים לפי RM של 105 ואולי הייתי יכול יותר מזה
תרגילי עזר

קרא את שאר עדכון הלוג...

מתוסכל...סיכמת הכל, תלמד לכבד דעות של אחרים, ואז לא תהיה מתוסכל, בשיא הרצינות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית