עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי סרטון טכניקה. אנסה לעשות אחד בספש ולהעלות. אני תקוע כבר שבועיים שלושה, מאז שעברתי מfbw לab לא עליתי במשקלים. אפילו ירדתי 2.5 קילו. חשוב לציין שהפלוס הקודם שלי היה 500 וכשעברתי לab הבנתי שאני צריך מסה נקייה אז כרגע הוא 300.קשה להכריע בוודאות בלי להכיר אותך
כנראה שאחד התנאים האלה מתקיימים:
1) הטכניקה שלך לא טובה
2) אתה לא מתאושש בגלל תזונה \ שינה \ שניהם ביחד
3) התוכנית שלך עמוסה מדי (למרות שלא נראה ככה ממה שכתבת)
יש לך סרטוני טכניקה של הבנץ?
כמה זמן אתה כבר תקוע?
כמה זמן אתה כבר במסה?
קשה להכריע בוודאות בלי להכיר אותך
1) הטכניקה שלך לא טובה
כמה זמן אתה כבר תקוע?
כמה זמן אתה כבר במסה?
?קשה להכריע בוודאות בלי להכיר אותך
1) הטכניקה שלך לא טובה
כמה זמן אתה כבר תקוע?
כמה זמן אתה כבר במסה?
מה קצב העליה במשקל?חשוב לציין שהפלוס הקודם שלי היה 500 וכשעברתי לab הבנתי שאני צריך מסה נקייה אז כרגע הוא 300.
תעלה את הסרטונים כשיהיואין לי סרטון טכניקה. אנסה לעשות אחד בספש ולהעלות. אני תקוע כבר שבועיים שלושה, מאז שעברתי מfbw לab לא עליתי במשקלים. אפילו ירדתי 2.5 קילו. חשוב לציין שהפלוס הקודם שלי היה 500 וכשעברתי לab הבנתי שאני צריך מסה נקייה אז כרגע הוא 300.
מה קצב העליה במשקל?
בסיום החיטוב/דיאטה שקלתי 57 כרגע אני שוקל 63-64. הייתי מעריך כחצי קילו לשבוע חוץ מהשבוע הראשון שעליתי המון בנוזלים.תעלה את הסרטונים כשיהיו
וכתוב את קצב העלייה במשקל
תעלה את הסרטונים כשיהיו
וכתוב את קצב העלייה במשקל
בנץ פרס:מה קצב העליה במשקל?
עשיתי חיטוב ממש לא טוב לאחר דיאטה. שרפתי מלא שריר ובסוף שקלתי 57 על 175. הגובה הוא 176 כזה..לה עשית חיטוב? אלא אם כן פשוט רזית לא רואה סיבה למה לעשות חיטוב.
מה הגובה שלך אגב? משקל ללא גובה זה לא מדד יעיל.
נ.ב בן כמה אתה?
הקטע הדפוק שאני בן 15. הרס אותי לגמרי. בחיים לא חוזר על הטעות הזאת.וואו. היית על גבול התת משקל.
אם אתה עוד לא בן 18 מציע לך לא לחזור על זה.
הקטע הדפוק שאני בן 15. הרס אותי לגמרי. בחיים לא חוזר על הטעות הזאת.
כן... הייתי ככה 8 חודש. פלא שעדיין גבהתי מאודאל. זה עלול לפגוע לך בגדילה אם תעשה דיאטות קיצוניות
אבל מה? יש לי עוד שני תרגילי עזר... להוריד אותם?אתה עושה משהו שגוי עם הבנצ'.
ולגבי כאבי גב לאחר דדליפט. יכול להיות שאלה פשוט השרירים המייצבים שלך שחובים DOMS כי הם מתאמצים בדדליפט וכמעט ולא במשך שאר היום ולכן אצל רוב האנשים הם מאוד מאוד חלשים
אני אוכל בפלוס של 300. למרות שמשום מה ירדתי השבוע 300 גרם... אני עושה גם דאמבלים בשיפוע ופרפר דאמבליםאילו תרגילים?
וכמה אתה אוכל?
ובשבוע שעבר?אני אוכל בפלוס של 300. למרות שמשום מה ירדתי השבוע 300