עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם כף שמן זית בתפריטעל יבש זה נראה בסדר, אבל בלי לראות את התפריט עצמו קשה לדעת
הכמויות שרשומות פה זה כל מה שאתה אוכל?יש גם כף שמן זית בתפריט
60 ק"גהכמויות שרשומות פה זה כל מה שאתה אוכל?
אתה לא באמת צריך לרשום כמה מים אתה שותה, זה חסר קלוריות
ואני מניח שאתה מכוון למסה, נכון?
אוקי, ומה לגבי השאלה של הכמויות?60 ק"ג
175 ס"מ
מסה
מתאמן 10 חודשים (עליתי 9 ק"ג 7 ממנו שריר בערך)
למה? זה 400 קלוריות פחות בערךתוותר על הקורנפלקס ועל המשקה בוקר דנונה.
למה? זה 400 קלוריות פחות בערך
יצרתי לעצמי תפריט חדשאוקי, ומה לגבי השאלה של הכמויות?
על פי מה אתה מתבסס שהן זבל?400 קלוריות של זבל.
עדיף יוגורט יווני אמיתי במקום משקה על בסיס חלב של דנונה. לגבי הקורנפלקס להחליף בקוואקר או דגן אחר.
אז לא הבנתי, מה אתה התפריט שלך בעצם? מה שפירסמת?יצרתי לעצמי תפריט חדש
אז היחסים שונים בו, יחס גבוה יותר של חלבון 2.4 ~ גרם על כל ק"ג גוף ויחס נמוך יותר של שומן 0.83~ גרם על כל ק"ג גוף וקצת יותר פחמימות מהתפריט הקודם זה בסדר?
אלה נטו קלוריות זולות, אין להן ערך מוסף כמו סיביםעל פי מה אתה מתבסס שהן זבל?
יצרתי לעצמי תפריט חדש
אז היחסים שונים בו, יחס גבוה יותר של חלבון 2.4 ~ גרם על כל ק"ג גוף ויחס נמוך יותר של שומן 0.83~ גרם על כל ק"ג גוף וקצת יותר פחמימות מהתפריט הקודם זה בסדר?
על פי מה אתה מתבסס שהן זבל?
אז לא הבנתי, מה אתה התפריט שלך בעצם? מה שפירסמת?
אלה נטו קלוריות זולות, אין להן ערך מוסף כמו סיבים
2 דברים1) על פי העובדה שמדובר במזון סופר תעשייתי.
2) בשניהם מוסיפים סוכר.. רק בדנונה שאתה שותה יש קרוב ל-30 גרם סוכר שזה כבר מעל המקסימום שמומלץ על ידי אירגון הבריאות העולמי.
אז שוב אני שואל, הכמויות של האוכל בתמונה שפירסמת הן הכמויות שאתה אוכל?התפריט שפרסמתי הוא התפריט שאני רוצה להתחיל להשתמש בו.
לפניו היה לי תפריט שאכלתי בו פחות פחמימות
אכלתי 1.2 גרם שומן על כל ק"ג בגוף
ואכלתי 2.2 גרם חלבון על כל ק"ג בגוף
בתפריט(מה שפרסמתי) החדש אני אוכל:
יותר פחמימות
אני אוכל 0.83 גרם שומן על כל ק"ג בגוף
אני אוכל 2.4 גרם חלבון על כל ק"ג בגוף
השאלה היא אם היחסים טובים.
זה הכמויות שאני מתכוון לאכולאז שוב אני שואל, הכמויות של האוכל בתמונה שפירסמת הן הכמויות שאתה אוכל?
מצטער שלא עניתי על זה שמתי לב לזה רק עכשיו, אני נשקלתי ובדקתי אחוזי שומן על ידי זרם חשמלי לא הכי מדויק בעולם אבל נוטה להאמין שזה נכון לפי השוואה של תמונות בכל הזמן הזהתוותר על הקורנפלקס ועל המשקה בוקר דנונה.
איך הגעת למסקנה שהעלת 7 קילו שריר ב-10 חודשים?
אז יש לך יחסית מעט חלבון מלאזה הכמויות שאני מתכוון לאכול
המדים האלה לא מדוייקים בכלל, לא הייתי מסתמך עליהםמצטער שלא עניתי על זה שמתי לב לזה רק עכשיו, אני נשקלתי ובדקתי אחוזי שומן על ידי זרם חשמלי לא הכי מדויק בעולם אבל נוטה להאמין שזה נכון לפי השוואה של תמונות בכל הזמן הזה
לא כזה מסתמך עליהםאז יש לך יחסית מעט חלבון מלא
הייתי ממליץ להוסיף עוד מוצרים מהחי, ולהוריד דברים כמו הקורנפלקס למשל או כל מני שטויות לא הכרחיות כדי לפנות מקום בתפריט
המדים האלה לא מדוייקים בכלל, לא הייתי מסתמך עליהם
הייתי מעדיף שלפחות 70%-80% מהחלבון יהיה מלאלא כזה מסתמך עליהם
לפני עשרה חודשים שקלתי 51 קילו כרגע אני שוקל 60 אני 12-11% אחוז שומן כרגע ולפני 10 חודשים לפי דעתי הייתי 13-14% שומן (שופט לפי מראה + אנשים שונים).
לגבי הקורנפלקס החלפתי אותו בquaker(40 גרם) לגבי הדנונה אני חפש תחליפים.
איזה עוד שטויות חוץ משניהם יש בתפריט?
ולמה אני צריך עוד חלבון מהחי עם אני אוכל ביום
250 גרם בשר עוף
ו25.9 גרם חלבון מי גבינה
מה היית מגדיל(מבחינת כמויות) ומקטין כדי שיהיה מקור יותר של חלבון מלא בתפריט?הייתי מעדיף שלפחות 70%-80% מהחלבון יהיה מלא
את הדנונה אתה יכול להחליף ביוגורט יווני ואז אתה מוסיף עוד הרבה חלבון