הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כמה פלוס קלורי צריך בתוכניות כוח?

• פותח/ת השרשור
+-500 בתוכנית רגילה. ב-SS צריך קצת יותר, תתחיל עם 500 ומשם תראה אם צריך עוד.
ובתוכנית כזאת נגיד כמה פלוס צריך?(התוכנית שלי כרגע)

A
סקוואט- 3X8
דדליפט-3X8
תאומיים-2X20
בנצ פרס-4X8
פרפר-2X10
מקבילים-2X8
B
מתח-4X8
חטירה בטי בר-2X10
לחיצת כתפיים-2X8
חטירה ישרה-2X10
כפיפות מרפק-2X8

+-500 בתוכנית רגילה. ב-SS צריך קצת יותר, תתחיל עם 500 ומשם תראה אם צריך עוד.
לפי דעתי זה גבוה מידי. אני חושב שכדאי באיזור ה-300 ולעלות כאשר נתקעים.

תוכנית שלא מתאימה למתחיל.

לך על לניארית של ביל סטאר יספיק לך +300-400 קלוריות בהתחלה אחרי זה תוכל להוסיף בלי להגזים.

לפי דעתי זה גבוה מידי. אני חושב שכדאי באיזור ה-300 ולעלות כאשר נתקעים.
זה מאוד תלוי מה המשקל של האדם. לדוגמה לאדם ששוקל 60 קילו בהחלט 200-300 קלוריות יעזרו, אבל לאדם ששוקל 90-100 קילו נדרש יותר. לכן כתבתי +-.

מדובר כאן בעניין אינדיבידואלי ודינאמי (כלומר, משתנה עם הזמן). האידיאל הוא לעלות כמה שיותר נקי תוך עליה מירבית בכוח, ולכן, כמו שהמנהל מעליי אמר, עדיף לשאוף להתחיל עם פלוס קלורי קטן. הקטע הוא שכמובן שצריך להבין שככל שהפלוס הקלורי גדול יותר הסיכוי להתחזק גבוה יותר, אבל גם הסיכוי לעלות פחות נקי גבוה יותר.
ההמלצה שלי תהיה להתחיל עם פלוס קלורי קטן תוך מעקב מתמיד למשקלי העבודה, משקל הגוף ואחוז השומן (רצוי).
בנוסף, ממליץ לא לפחד מלהשמין. תמיד אפשר לעשות חיטוב ולהוריד חזרה, במיוחד אם מדובר בהשמנה לטווח קצר ולא "לאורך זמן". זה גם אמור להיות חיטוב די פשוט אם אתה אקטומורף שבמקרה עלה מ13 אחוז שומן ל18.

בקיצור, הדגש הוא להתחזק. תתחיל בקטן ותוסיף. ממליץ להתייעץ כאן מדי שבוע ולעדכן את ההתקדמות שלך במשקל הגוף ובמשקלי העבודה כדי שנוכל גם לזרוק את דעתנו בעניין.

מכיוון שאתה מחפש תוכנית כוח רובן עובדות עד rm5. תתחיל עם הלניארית של ביל סטאר ויש שיגידו שאתה מתאים כבר לSS.

אתה תעלה מסת שריר זה בטוח. אם אתה חושש מעבודה עצימה מידי לך על הלניארית יש בה יום באימון C שעושים 1X8 לאחר 1X3 ככה שזה יכול לדבר אליך.

תתחיל מפלוס קלורי מתון של 300 וכמו ש @.eliko b.e הציע תעלה כשתרגיש שאתה נתקע או לא מתאושש כראוי.
תמיד צריכים להיות עם אצבע על הדופק, ולא לאכול באופן מוגזם.

תתחיל מפלוס קלורי מתון של 300 וכמו ש @.eliko b.e הציע תעלה כשתרגיש שאתה נתקע או לא מתאושש כראוי.
תמיד צריכים להיות עם אצבע על הדופק, ולא לאכול באופן מוגזם.
אם עושים ss מ0 לפי הספר אז בשבועיים הראשונים המתאמן נדרש להוסיף 5קג לסקוואט כל אימון ו5-7.5 קג לדדליפט. אז אם בתקופה הזאת ההתקדמות היא המהירה ביותר לא הגיוני יותר שבהתחלה הפלוס הקלורי הנדרש הוא גבוה יותר? לא נשמע לי הגיוני ככ להעלות תסקוואט שלך מ60 ל90(לדוגמה) תוך שבועיים עם עלייה של איזה 0.7-1קג משקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית