עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ss נגיד או fbw מסויימת.תלוי איזה תוכנית
ובתוכנית כזאת נגיד כמה פלוס צריך?(התוכנית שלי כרגע)+-500 בתוכנית רגילה. ב-SS צריך קצת יותר, תתחיל עם 500 ומשם תראה אם צריך עוד.
לפי דעתי זה גבוה מידי. אני חושב שכדאי באיזור ה-300 ולעלות כאשר נתקעים.+-500 בתוכנית רגילה. ב-SS צריך קצת יותר, תתחיל עם 500 ומשם תראה אם צריך עוד.
בכמה לעלות במידה אם נתקעים במשקלים באמת?לפי דעתי זה גבוה מידי. אני חושב שכדאי באיזור ה-300 ולעלות כאשר נתקעים.
זה מאוד תלוי מה המשקל של האדם. לדוגמה לאדם ששוקל 60 קילו בהחלט 200-300 קלוריות יעזרו, אבל לאדם ששוקל 90-100 קילו נדרש יותר. לכן כתבתי +-.לפי דעתי זה גבוה מידי. אני חושב שכדאי באיזור ה-300 ולעלות כאשר נתקעים.
אני לא הכי מתחיל יש לי בסיס מסוייםתוכנית שלא מתאימה למתחיל.
לך על לניארית של ביל סטאר יספיק לך +300-400 קלוריות בהתחלה אחרי זה תוכל להוסיף בלי להגזים.
מה המשקלים שאתה מרים?אני לא הכי מתחיל יש לי בסיס מסויים
לא הכי משהו אבל זה מה שיש כרגע...מה המשקלים שאתה מרים?
8 חוץ מהטי בארrm1 או rm5?
אני מחפש גם מסה אבל כן כוח מעניין אותימכיוון שאתה מחפש תוכנית כוח רובן עובדות עד rm5. תתחיל עם הלניארית של ביל סטאר ויש שיגידו שאתה מתאים כבר לSS.
טוב תודה הבנתי המשך שבוע טוב.אתה תעלה מסת שריר זה בטוח. אם אתה חושש מעבודה עצימה מידי לך על הלניארית יש בה יום באימון C שעושים 1X8 לאחר 1X3 ככה שזה יכול לדבר אליך.
אם עושים ss מ0 לפי הספר אז בשבועיים הראשונים המתאמן נדרש להוסיף 5קג לסקוואט כל אימון ו5-7.5 קג לדדליפט. אז אם בתקופה הזאת ההתקדמות היא המהירה ביותר לא הגיוני יותר שבהתחלה הפלוס הקלורי הנדרש הוא גבוה יותר? לא נשמע לי הגיוני ככ להעלות תסקוואט שלך מ60 ל90(לדוגמה) תוך שבועיים עם עלייה של איזה 0.7-1קג משקל גוף.תתחיל מפלוס קלורי מתון של 300 וכמו ש @.eliko b.e הציע תעלה כשתרגיש שאתה נתקע או לא מתאושש כראוי.
תמיד צריכים להיות עם אצבע על הדופק, ולא לאכול באופן מוגזם.