עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לחץ דם גבוה הוא סימפטום של מחלה? אני חושב שהטענה הזאת דורשת רפרנס, יש המון אנשים שחיים עם לחץ דם עשרות שנים ומתים עם לחץ דם גבוה ללא שום קשר למחלה ישירה שגרמה ללחץ דם גבוה.זהו, שמלח תורם קלות מאוד ללחץ דם אם בכלל, אבל הוא לא תורם להתפתחות שום מחלה שמקושרת ללחץ דם, כי לחץ דם גבוה הוא סימפטום של מחלה
זה בכלל לא מה שהוא טען, הוא טען ובצדק, שהכמויות מלח שאנחנו אוכלים היא ענקית ביחס למה שבאמת הגוף צריך, וטענתו שצריך להפחית, הוא לא אמר שלא צריך לאכול בכלל מלח.ואדם שעוסק בספורט ואוכל טוב לא צריך להימנע ממלח, הוא לא צריך להיזהר כמה פעמים הוא מנער את המלחיה
כמתבונן חיצוני על הכתוב, נראה שאכן אתם מנסים להוציא אותו "טועה" ולא לנסות לייצר דיון קצת יותר מלהגיד שהוא מדבר שטויות.ולא כדי להוצייא אותך טועה
זה תקף גם עלינו.. "מכל מלמדיי השכלתי"ייתכן ויהיה כדאי לך להקשיב על מנת לשפר את איכות הערוץ
אני לא אגיד שאתה צודק שמאה אחוז, יש טענות שאינן מבוססות במה שהצגת, אבל הרשה לי לשבח אותך על אופן ההתנסחות שלך, יש לך תרבות דיון שמאוד מתקבלת פה בפורוםשורה תחתונה, את הוויכוח הזה אני לא אנצח, אבל..
אתם בחרתם לקחת כל דבר שאמרתי ולנתח אותו בזכוכית מגדלת כדי למצוא אותי טועה.
אני טוען שמלח עלול לגרום לבעיות בריאות בכך שהוא תורם להעלאת לחץ הדם ואתם מסיקים שאני אומר שרק מלח גורם ללחץ דם.
לאט לאט.. כל סרטון אני יכול להתרכז בנושא אחד. ברור שיש עוד אלף דברים שמשפיעים עד הבריאות.
אני טוען שמלח עלול לגרום להשמנה ואתם מסיקים שאני אומר שעובדתית מלח גורם להשמנה.
אני טוען שמלח יכול לגרום לנו להיראות מלאים יותר ע"י ספיחת נוזלים ואתם נכנסים לזה שזה מאוד אאישי ומשתנה בין אדם לאדם.. ברור שזה משתנה.
אני מייעץ להפחית בצריכת מלח ע"י הורדה של מזונות מעובדים מהתפריט וע"י שימוש מופחת במלח שולחן ואתם טוענים שאנשים יכולים לסבול מהיפונתרמיה מזה? אתה רציני או מסתלבט? לא אמרתי להתנזר, אפילו הדגשתי לא להתנזר, אלא להפחית כמה שפחות.
באמת חשוב מאוד להמליץ לנער מתבגר שלא יישכח לאכול את שקית הצי'פס היומית שלו על מנת למנוע היפונתרמיה.
95% מהאנשים שאני מכיר צורכים הרבה יותר מדי מלח ולכולם יועיל להפחית בצריכה שלו וזה מה שהמלצתי בסרטון.
תכלס, אולי לא הייתי 100% לפי הסטנדרטים המדעיים שלכם, אבל בשבילי מספיק שאצליח להשפיע אפילו על אדם אחד לבצע בחירות קצת טובות יותר בתזונה שלו. עד שאגיע לנושאים הבאים בסרטונים באים.
אז מי פה באמת עוזר?
צודק, אני אנסח את עצמי מחדשלחץ דם גבוה הוא סימפטום של מחלה? אני חושב שהטענה הזאת דורשת רפרנס, יש המון אנשים שחיים עם לחץ דם עשרות שנים ומתים עם לחץ דם גבוה ללא שום קשר למחלה ישירה שגרמה ללחץ דם גבוה.
נכון שחלק נכבד מהאוכלוסיה אוכל יותר מלח ממה שהוא צריך, אבל זה לא בהכרח בעיה אם יש לך כליות מתפקדותזה בכלל לא מה שהוא טען, הוא טען ובצדק, שהכמויות מלח שאנחנו אוכלים היא ענקית ביחס למה שבאמת הגוף צריך, וטענתו שצריך להפחית, הוא לא אמר שלא צריך לאכול בכלל מלח.
הדיון שנוצר איתו היה מתן הצד המדעי המגובה.כמתבונן חיצוני על הכתוב, נראה שאכן אתם מנסים להוציא אותו "טועה" ולא לנסות לייצר דיון קצת יותר מלהגיד שהוא מדבר שטויות.