נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הכי מתחבר למילה של משה כאן שאמר שהמילה שלו לא שווה (נו אופנס) כי לטעמי אין כאן אף אחד עם מילה "שווה" בהקשר הזה. כולנו עושים, מי יותר ומי פחות, את 'המקובל' בתחום כיום. ויעשו את מה שיהיה מקובל בתחום מחר.
לא יודע מי זה כולנו, ולא יודע מה מקובל בתחום. אני עושה מה שנראה לי הגיוני, לא מה שאומרים לי.
לי לא מובן מה הייתה ההפתעה שהאתלטים שלו יכולים לעשות יותר משקל על רגל אחת ?
ובכלל הקטע העיקרי של המשקל הכבד זה העומס ששמים את מערכת העצבים , לשים מסה על הרגליים הוא יכול גם אם לג פרס ושאר המכונות .
כן, אחד שנכשל ואחד שמאיים עליך 😛
לא יודע מי זה כולנו, ולא יודע מה מקובל בתחום. אני אפילו לא יודע על איזה "תחום" אתה מדבר. אני עושה מה שנראה לי הגיוני, לא מה שאומרים לי.
לי לא מובן מה הייתה ההפתעה שהאתלטים שלו יכולים לעשות יותר משקל על רגל אחת ?
ובכלל הקטע העיקרי של המשקל הכבד זה העומס ששמים את מערכת העצבים , לשים מסה על הרגליים הוא יכול גם אם לג פרס ושאר המכונות .
אתה לא מיוחד כל כך. כולם עושים את מה שנראה להם הגיוני 😃
אתה צודק כנראה, בהקשר של המע' העצבית וגם בהמשך. נראה לי שהוא מנסה לשים דגש על היות הגב התחתון גורם מגביל אפקטיבית לטעמו ולכן הניסיון 'לעקוף' אותו.
אז אני בכלל לא מבין מה אתה אומר.
אבל זה טמטום , ישנם ענפי ספורט שיש צורך יותר גדול על עבודה של רגל אחת (כדורסל ,אתלטיקה וכו..) ואין בעיה להוסיף את התרגילים האלה כתרגילי עזר , ככה עושים דפרנקו ועוד הרבה אחרים .
היופי בסקוואט שהוא תרגיל שעובד על כל הגוף.
למי שיש core חזק יותר -> אתלט טוב יותר , להגיד שהגב התחתון מהווה מגבלה אז במקום לחזק אותו , נזניח אותו זה רעיון רע .
שכולם למינגים שעושים את המקובל היום בעולם הכח , וכולם עושים את זה כי נראה להם הגיוני להקשיב לסמכות יותר גבוהה מבלי להפעיל את הראש .
אז אני בכלל לא מבין מה אתה אומר.
מי זה כולם? מה מקובל בעולם הכוח? לכל פאוורליפטר מוצלח (וגם לא מוצלח) יש גישה משלו לגבי מה שעובד.
זה כי אתה לא מקשיב למה שאומרים לך : )
סתם, אני רואה שכבר התערבו בשיחה. בכל אופן, גם אתה שעושה רק מה שהגיוני לך, פועל בגבולות של הדברים שמקובלים.
לא אמרתי שזה דעתי ...
שאלת מה הוא אומר , ותכלס בפורום באמת רוב האנשים לא קוראים דעות נוספות .
אם מישהוא יעלה פה תוכנית של שיקו ויכתוב מה דעתכם כולם יגידו שהיא גרועה ושהוא צריך לעשות SS
ושהוא לא מבין מהחיים שלו .
יפה שאתה יודע עליי הכל. אולי תסביר לי מה הם הדברים המקובלים ומה הגבולות שלהם?
קוואדס אולילי לא מובן מה הייתה ההפתעה שהאתלטים שלו יכולים לעשות יותר משקל על רגל אחת ?
קוואדס אולי