הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע The Death of the Conventional Squat?

אני הכי מתחבר למילה של משה כאן שאמר שהמילה שלו לא שווה (נו אופנס) כי לטעמי אין כאן אף אחד עם מילה "שווה" בהקשר הזה. כולנו עושים, מי יותר ומי פחות, את 'המקובל' בתחום כיום. ויעשו את מה שיהיה מקובל בתחום מחר.

לא יודע מי זה כולנו, ולא יודע מה מקובל בתחום. אני אפילו לא יודע על איזה "תחום" אתה מדבר. אני עושה מה שנראה לי הגיוני, לא מה שאומרים לי.

לא יודע מי זה כולנו, ולא יודע מה מקובל בתחום. אני עושה מה שנראה לי הגיוני, לא מה שאומרים לי.

חחח
וכל השאר עושים את מה שאתה חושב שהגיוני ...
השמעות אומרות שאתה עושה ניסויים על חברי פורום .

לי לא מובן מה הייתה ההפתעה שהאתלטים שלו יכולים לעשות יותר משקל על רגל אחת ?
ובכלל הקטע העיקרי של המשקל הכבד זה העומס ששמים את מערכת העצבים , לשים מסה על הרגליים הוא יכול גם אם לג פרס ושאר המכונות .

אתה צודק כנראה, בהקשר של המע' העצבית וגם בהמשך. נראה לי שהוא מנסה לשים דגש על היות הגב התחתון גורם מגביל אפקטיבית לטעמו ולכן הניסיון 'לעקוף' אותו.

לא יודע מי זה כולנו, ולא יודע מה מקובל בתחום. אני אפילו לא יודע על איזה "תחום" אתה מדבר. אני עושה מה שנראה לי הגיוני, לא מה שאומרים לי.

אתה לא מיוחד כל כך. כולם עושים את מה שנראה להם הגיוני 😃

ובכלל הקטע העיקרי של המשקל הכבד זה העומס ששמים את מערכת העצבים , לשים מסה על הרגליים הוא יכול גם אם לג פרס ושאר המכונות .

מייק בויל עסוק במשך כל הקריירה שלו להתעלם מהעובדה שעבודה של posterior chain היא אחת החשובות לאתלטים, ומהעובדה שהגב מעביר כוח מהרגליים למוט/ידיים ושזה בסדר שיש עליו עומס. הוא גם היה פאוורליפטר לא מוצלח במיוחד ועכשיו הוא בוכה שזה פצע אותו. אני לא אופתע אם הוא באמת יעבור ללג פרס.

אתה צודק כנראה, בהקשר של המע' העצבית וגם בהמשך. נראה לי שהוא מנסה לשים דגש על היות הגב התחתון גורם מגביל אפקטיבית לטעמו ולכן הניסיון 'לעקוף' אותו.

אבל זה טמטום , ישנם ענפי ספורט שיש צורך יותר גדול על עבודה של רגל אחת (כדורסל ,אתלטיקה וכו..) ואין בעיה להוסיף את התרגילים האלה כתרגילי עזר , ככה עושים דפרנקו ועוד הרבה אחרים .
היופי בסקוואט שהוא תרגיל שעובד על כל הגוף.
למי שיש core חזק יותר -> אתלט טוב יותר , להגיד שהגב התחתון מהווה מגבלה אז במקום לחזק אותו , נזניח אותו זה רעיון רע .

אז אני בכלל לא מבין מה אתה אומר.

שכולם למינגים שעושים את המקובל היום בעולם הכח , וכולם עושים את זה כי נראה להם הגיוני להקשיב לסמכות יותר גבוהה מבלי להפעיל את הראש .

אבל זה טמטום , ישנם ענפי ספורט שיש צורך יותר גדול על עבודה של רגל אחת (כדורסל ,אתלטיקה וכו..) ואין בעיה להוסיף את התרגילים האלה כתרגילי עזר , ככה עושים דפרנקו ועוד הרבה אחרים .
היופי בסקוואט שהוא תרגיל שעובד על כל הגוף.
למי שיש core חזק יותר -> אתלט טוב יותר , להגיד שהגב התחתון מהווה מגבלה אז במקום לחזק אותו , נזניח אותו זה רעיון רע .

כן, בויל מלא ברעיונות רעים, אין מה לעשות.

שכולם למינגים שעושים את המקובל היום בעולם הכח , וכולם עושים את זה כי נראה להם הגיוני להקשיב לסמכות יותר גבוהה מבלי להפעיל את הראש .

מי זה כולם? מה מקובל בעולם הכוח? לכל פאוורליפטר מוצלח (וגם לא מוצלח) יש גישה משלו לגבי מה שעובד.

אז אני בכלל לא מבין מה אתה אומר.

זה כי אתה לא מקשיב למה שאומרים לך : )
סתם, אני רואה שכבר התערבו בשיחה. בכל אופן, גם אתה שעושה רק מה שהגיוני לך, פועל בגבולות של הדברים שמקובלים.

מי זה כולם? מה מקובל בעולם הכוח? לכל פאוורליפטר מוצלח (וגם לא מוצלח) יש גישה משלו לגבי מה שעובד.

לא אמרתי שזה דעתי ...
שאלת מה הוא אומר , ותכלס בפורום באמת רוב האנשים לא קוראים דעות נוספות .
אם מישהוא יעלה פה תוכנית של שיקו ויכתוב מה דעתכם כולם יגידו שהיא גרועה ושהוא צריך לעשות SS
ושהוא לא מבין מהחיים שלו .

זה כי אתה לא מקשיב למה שאומרים לך : )
סתם, אני רואה שכבר התערבו בשיחה. בכל אופן, גם אתה שעושה רק מה שהגיוני לך, פועל בגבולות של הדברים שמקובלים.

יפה שאתה יודע עליי הכל. אולי תסביר לי מה הם הדברים המקובלים ומה הגבולות שלהם?

לא אמרתי שזה דעתי ...
שאלת מה הוא אומר , ותכלס בפורום באמת רוב האנשים לא קוראים דעות נוספות .
אם מישהוא יעלה פה תוכנית של שיקו ויכתוב מה דעתכם כולם יגידו שהיא גרועה ושהוא צריך לעשות SS
ושהוא לא מבין מהחיים שלו .

כן, זה מה שקורה כשאנשים מדברים על דברים שהם לא מבינים בהם.

יפה שאתה יודע עליי הכל. אולי תסביר לי מה הם הדברים המקובלים ומה הגבולות שלהם?

אני בטוח שאתה יודע לבד וגם הבנת למה הכוונה.
ואתה יודע יותר ממני ( ביחס לשני המשפטים שרשמת)

לא, אני לא יודע. העולם הזה כל כך מגוון שאני לא יודע מה זה מבחינתך הדברים המקובלים ומה זה הגבולות.

קוואדס אולי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית