עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום אין ספק שאכלתי הרבה ב2 בצהריים- המבורגרים קנויים(איכס אבל לא היה ממש ברירה) לחמנייה ופיתות,קבב קנוי.זה לא קורה קבוע - אבל קורה אחת ל...
מה באותה ארוחה/אותו יום אתה עושה שונה?
נשמע מאוד בעייתי לבידוד הסיבה
כנראה שהקיבה הייתה מאוד חומצית מכך, וגם 4 שעות לאחר מכן תהליכי העיכול נמשכים.היום אין ספק שאכלתי הרבה ב2 בצהריים- המבורגרים קנויים(איכס אבל לא היה ממש ברירה) לחמנייה ופיתות,קבב קנוי.
אבל, 4 שעות לפני ראבק, אין לי ספק שזה התזונה אבל אני חושב שאולי אני רגיש למשהו אם זה ככה
מה אני אמור לעשותכנראה שהקיבה הייתה מאוד חומצית מכך, וגם 4 שעות לאחר מכן תהליכי העיכול נמשכים.
תאכל פחות ו5 שעות לפני האימון אם יש בארוחה בשר לבשר לוקח 6 שעות להתעכל או משהו כזהמה אני אמור לעשות
השתדל לא לאכול מזון מתועש כמו קבבים וכיוצ"ב. בעיקר כאלה הפחות איכותיים שלא הוכנו מבשר טחון טרי. מוסיפים להם המון זבל, שבין היתר עלול לגרום לך לצרבות או תחושה לא נעימה וחומצית בקיבה. קורה להרבה מאיתנו. ובמילים אחרות - תכין מראש אוכל ותהיה מוכן לכל מיני אלטרנטיבות (שייקים מוכנים מראש וכד')מה אני אמור לעשות
ברור. אבל מה אני יכול לעשות, לא לחגור?זה במקרה קורה לך כשאתה עם חגורה?
נסה להוציא את האוויר לאט בזמן העליה (בסקווט או בדדליפט). הייתה לי בעיה דומה וזה פתר את זה לחלוטין.ברור. אבל מה אני יכול לעשות, לא לחגור?
לרוב זה רעיון רע, זה גורם לאיבוד של ייצוב עמוד השדרהנסה להוציא את האוויר לאט בזמן העליה (בסקווט או בדדליפט). הייתה לי בעיה דומה וזה פתר את זה לחלוטין.
לא נכון. אם משחררים אוויר לאט אפשר בקלות להשאיר את הבטן מכווצת באותה מידהלרוב זה רעיון רע, זה גורם לאיבוד של ייצוב עמוד השדרה
אפשר לכווץ את הבטן באותה המידה, אבל אתה מפעיל פחות לחץ על עמוד השדרה, אז יש לך פחות ייצוב, גם אם השרירים מכווצים יפה יפהלא נכון. אם משחררים אוויר לאט אפשר בקלות להשאיר את הבטן מכווצת באותה מידה
אפשר לכווץ את הבטן באותה המידה, אבל אתה מפעיל פחות לחץ על עמוד השדרה, אז יש לך פחות ייצוב, גם אם השרירים מכווצים יפה יפה
סרעפת משפיעה באופן ישיר על יצוב עמוד השידרה??? כי אם כן אני מוכן לוותר על יצוב מזערי ולא להקיא.אפשר לכווץ את הבטן באותה המידה, אבל אתה מפעיל פחות לחץ על עמוד השדרה, אז יש לך פחות ייצוב, גם אם השרירים מכווצים יפה יפה
תסביר לעומק כי גם לי אין מוג על מה אתה מדבר.
איזה ייצוב של עמוד השדרה? עמוד השדרה מייצב את עצמו השרירים שמסביבו גורמים לו לא להשבר.
אם השרירים מכווצים ועומדים בעומס , מה הקשר לייצוב עמוד השדרה?
גם הבטן והגב התחתון זאת אותה חגורה ואם היא מכווצת כנראה שגם תחזיק גב (במיוחד בסקוואט).
אז תנסה להסביר לעומק למה התכוונת.
הרעיון הוא ליצור לחץ מבפנים ומבחוץסרעפת משפיעה באופן ישיר על יצוב עמוד השידרה??? כי אם כן אני מוכן לוותר על יצוב מזערי ולא להקיא.
הרעיון הוא ליצור לחץ מבפנים ומבחוץ
השרירים המכווצים מחזיקים את העמוד השדרה, אבל גם משמשים כקיר אחורי, והלחץ שנוצר ע"י הסרעפת עוזר לשמש כקיר פנימי
לא, אני אומר ששריר מכווץ זה לא הדבר היחיד שמייצב את עמוד השדרהאז אתה אומר שהשריר מתכווץ אבל לא כולו?
יש 2 משתנים אשר עלולים להשפיע לרעה על התחושה באימון:היום אין ספק שאכלתי הרבה ב2 בצהריים- המבורגרים קנויים(איכס אבל לא היה ממש ברירה) לחמנייה ופיתות,קבב קנוי.
אבל, 4 שעות לפני ראבק, אין לי ספק שזה התזונה אבל אני חושב שאולי אני רגיש למשהו אם זה ככה