הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברכיים רועדות

Modiano

משתמש פעיל
807
43
נק' מוניטין:
250
807
43
לא יודע אם אני מפרסם במקום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב.

בכל מקרה בעדכון הלפני אחרון בלוג שלי פירסמתי בעיה שיש לי באמצע האימון כבר הרבה זמן.אימונים ונהנים

ארשום פה גם בכל מקרה, כאשר אני עושה סקוואט, ועובר ללג פרס במכונה, אני פשוט לא מצליח לשלוט בברכיים מרוב שהם רועדות.

יכול להיות בגלל העומס של אחרי בסקוואט?

אשמח לעזרה, תודה.

אם זה לא קורה ברגיל אז כן.
לא משהו שאני חושב שבמקרה רגיל כדאי להילחץ ממנו, על רגלי ספגטי שמע כבודו?

• פותח/ת השרשור
השאלה מה אפשר לעשות? אני לא ממש רוצה להוריד עומס מהאימון .

לא, אשמח לשמוע.

תודה רבה.
אני חושב שכל אחד שקצת נמצא בפייסבוק ומתעניין בכושר ראה מספר פעמים ממים שמציינים שאימוני רגליים עושים לך רגלי ספגטי ואתה מתקשה לחזור הביתה.
בכל מקרה, לגבי הרצון שלך לא להוריד עומס. ייתכן שהרצון שלך ומה שמתאים לך לא עולים בקנה אחד. מה המטרה שלך? לפי משקלי העבודה שלך אני לא חושב שאתה צריך לערב תרגיל עזר ברגליים. אם אתה מתעקש תנסה לעשות לאנצ'ים או פשיטות ברכיים.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך?
המטרה שלי זה פחות משקלי עבודה ויותר מראה בתוכנית אני שומר על יחסית נפח גבוהה עם מנוחות קצרות. את התוכנית הזאת מייק המליץ לי ואף המליץ לי לעבור לתוכנית ABCD שיהיה לי זמן(אין לי זמן ליותר מ3 אימונים כרגע) ומקווה עוד בערך חודש וחצי לעבור לתוכנית של ABCD.

הייתי עושה לפני אבל התרגיל הזה פשוט היה נורא בשבילי, כל סט היה מעורב עם כאב ראש וסחרחורות.

מצטער שאני קצת מקובע אבל אולי אוכל ללמוד קצת יותר , בכל זאת כל התוכנית אימונים שלי לעכשיו ולעתיד זה מהייעוץ.

תודה.

המטרה שלי זה פחות משקלי עבודה ויותר מראה בתוכנית אני שומר על יחסית נפח גבוהה עם מנוחות קצרות. את התוכנית הזאת מייק המליץ לי ואף המליץ לי לעבור לתוכנית ABCD שיהיה לי זמן(אין לי זמן ליותר מ3 אימונים כרגע) ומקווה עוד בערך חודש וחצי לעבור לתוכנית של ABCD.

הייתי עושה לפני אבל התרגיל הזה פשוט היה נורא בשבילי, כל סט היה מעורב עם כאב ראש וסחרחורות.

מצטער שאני קצת מקובע אבל אולי אוכל ללמוד קצת יותר , בכל זאת כל התוכנית אימונים שלי לעכשיו ולעתיד זה מהייעוץ.

תודה.
אם אתה בייעוץ אז כמובן שעדיף שתתיעץ עם המאמן שלך. אך לענייננו, אם משקל חופשי מקשה עלייך אתה יכול לנסות להמיר את הלחיצה בפשיטות ברכיים. אתה יכול לעשות מספר סטים לפני הסקוואט כמעין חימום ולחזור לזה אחרי הסקוואט ולעבוד עד התשה.
זכור שבכל מקרה הרגליים שלך בהחלט יסבלו מאפקט הספגטי.

• פותח/ת השרשור
היי,
בעקרון אין שילוב מושלם בתוכנית האימונים וניהול העומסים הוא אינדבידואלי מאוד.
כלומר המצב עליו אתה מספר פשוט מעיד על זה שהגעת לעומס באימון שלך,
יש לך כמה אופציות קודם כל תלוי במטרות כמובן-
להוריד משקל בסקווט
להוריד משקל בלחיצת רגליים
להחליף תרגיל
אם אין כאבים חריגים או קושי בימים שלאחר מכן אתה יכול גם להמשיך כרגיל עד שתתרגל, אני אישית הייתי ממליץ על הורדת משקל כדי להמנע מאימון תחת עייפות וקושי כפי שאתה מתאר היות וזה מתכון לפציעות.

• פותח/ת השרשור
היי,
בעקרון אין שילוב מושלם בתוכנית האימונים וניהול העומסים הוא אינדבידואלי מאוד.
כלומר המצב עליו אתה מספר פשוט מעיד על זה שהגעת לעומס באימון שלך,
יש לך כמה אופציות קודם כל תלוי במטרות כמובן-
להוריד משקל בסקווט
להוריד משקל בלחיצת רגליים
להחליף תרגיל
אם אין כאבים חריגים או קושי בימים שלאחר מכן אתה יכול גם להמשיך כרגיל עד שתתרגל, אני אישית הייתי ממליץ על הורדת משקל כדי להמנע מאימון תחת עייפות וקושי כפי שאתה מתאר היות וזה מתכון לפציעות.
תודה רבה !
אתמול עשיתי בדיוק מה שרשמת, הורדתי משקל בלג פרס וזה באמת השפיע לטובה(לא היו רעידות ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית