הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות על חיטוב

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
1.האם חיטוב של חודש, חודש וחצי(ונניח 4 קילו בערך, שמתוכם קילו וקצת בשובע הראשון של נוזלים) שווה משהו-או שתיכננתי משהו לא נכון ויצאתי לחיטוב מוקדם מידי?
2.בגלל שרק התחלתי, המינוס הקלורי נמוך ויש כל מיני אילוצי צבא-ההעמסה הראשונה שלי היא אחרי שלושה שבועות*.
ככה תיכננתי אותה:
ניטרלי(אחרי אימונים) 2200,משקל 70.5
פחמימה: 380
חלבונים: 140
שומן-השאר(עד ל2500 קלוריות)
נשמע סבבה? יש חשיבות לפחמימות מורכבות, וכמה החלוקה בין מורכבות לפשוטות אצלכם בדכ? כמו כן-האם בירה תופס?
3.כל השבועיים בחיטוב לא חרגתי. לא משקאות מתוקים או טיפה יותר קלוריות, ובגדול כלום. פשוט כי אני לא בטוח איך מבלי לאבד את זה, קשה לי עם שטח אפור. התשוקה למתוק לא תעבור, ואם אוכל משהו קטן רק אזכר כמה בא לי.. מצד שני, ההמלצות כאן הם לתחזק בציטים כדי לשרוד. אשמח לשמוע מה אתם עושים, כל כמה זמן ובאיזה היקף. מה גם שאני לא בטוח אם אפשר להכניס ציט אם זה בערכים שלי ולא חורג בקלוריות.. והאם זה נחשב?

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
1. חיטוב של חודש וחצי זה קצת, ולדעתי אם הגעת למצב שלפי החישוב שלך מספיק לך חודש וחצי אז המצב שלך לא באמת מצריך חיטוב, אם הוא כן מצריך חיטוב, ועוד אחד איטי כמו שאתה רוצה, אז חודש וחצי לא יספיק.

2. לא הבנתי, אתה במסה או חיטוב? אם אתה אוכל יותר קלוריות מהנייטרלי שלך אז אתה במסה
אתה גם אמור לחשב 0.8-1 גרם של שומן לקילו, ואז את השאר להשלים מפחמימות, לא הפוך.
ובירה זה קלוריות בפחמימה נטו, אבל לא בצורה טובה, כי הן משמשות כנטו קלוריות, ואין להן תפקידים אחרים.

• פותח/ת השרשור
1. חיטוב של חודש וחצי זה קצת, ולדעתי אם הגעת למצב שלפי החישוב שלך מספיק לך חודש וחצי אז המצב שלך לא באמת מצריך חיטוב, אם הוא כן מצריך חיטוב, ועוד אחד איטי כמו שאתה רוצה, אז חודש וחצי לא יספיק.

2. לא הבנתי, אתה במסה או חיטוב? אם אתה אוכל יותר קלוריות מהנייטרלי שלך אז אתה במסה
אתה גם אמור לחשב 0.8-1 גרם של שומן לקילו, ואז את השאר להשלים מפחמימות, לא הפוך.
ובירה זה קלוריות בפחמימה נטו, אבל לא בצורה טובה, כי הן משמשות כנטו קלוריות, ואין להן תפקידים אחרים.

מצטער שלא הייתי ברור, ההעמסה הראשונה היא אחרי שלושה שבועות בחיטוב, אני בחיטוב וכתבתי את הערכים להעמסה.
השאלה בנוגע לבירה הייתה להעמסה.
התפריט ברגיל שלי זה 1800 לא כולל די הרבה ירקות(אז בערך 300 פחות מניטרלי), 140 חלבון, 70 שומן השאר פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית