ייעוץ אני תקוע צריך את מיטב המוחות שבפורום!

• פותח/ת השרשור Brown
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Brown

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-325
18
0
קודם כל שלום לכול החבר'ה כאן, אני משתמש חדש וזה נראה כמו פורום איכותי עם קהילה נהדרת. נרשמתי בעיקר בשביל עצות ממתאמנים ככה שאין טעם להתנשא. 👋

אני מתאמן כבר מספר שנים, אך ב3 החודשים האחרונים התחלתי להיכנס לזה ברצינות. יש לי תוכנית אימונים של AB (את הטכניקה בתרגילים למדתי מSSׂ) ותפריט עם מאזן קלוריות חיובי שבניתי על סמך המאמרים באתר כמובן ואני לא רואה שום התקדמות. וגם אם, היא מינמלית ביחס להשקעה שלי. אני שובר את הראש איפה אני טועה כי זה די ברור שמשהו לא נכון ואני לא מוצא... אולי מישהו יכול לעזור לי - אני עומד להישבר, ואני שונא להתבכיין- לתמיד. עליתי 2 קילו בקושי והגוף נשאר כמעט אותו הדבר!

התוכנית אימונים שלי היא AB כאשר המשקל עולה וטווח החזרות יורד. 'פירמידה'.

A
גב
דד ליפט 12 10 10 8
פול אובר 12 10 10 8
חתירה עם משקולת יד 12 10 10 8

כתפיים
הרחקת כתפיים 10 8 8 6
לחיצת כתפיים 10 8 8 6

יד קידמית
כפיפת מרפקים עם מוט 10 8 8 6
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד - 8 8 6 6

טרפז
הרמת טרפזים עם מוט 15 12 12 10

B
רגליים
סקואט 12 10 10 8
מכרעים עם רגל על כיסא 8 8 6 6
הרמת תאומים עם משקולות 15 15 12 12

חזה
לחיצה חזה עם מוט 12 10 8 6
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 10 8 8 6
פרפר עם משקולות 15 12 12

יד אחורית
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 8 8 6 6
פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות 8 8 6 6

בטן
כפיפות בטן בשכיבה 20 20 15 15
כפיפה צדית עם משקולת יד 15 15 12

התפריט שלי תמיד על מאזן חיובי 3K קלוריות ו117 קלוריות כל יום + שומן וסיבים. אבל עדיין אני נשאר עם אותם נתונים: בן 22 1.75 שוקל 65 ק''ג. :(

brown, אני מציע שתגבש דיעה לפני שאתה מגיב. בכל תגובה שלך אני חושב שמגיב אדם אחר, ולצערי טיפש יותר מהקודם.

• פותח/ת השרשור
כמה אנשים פה בפורום נפצעו אי פעם חמוד? תחשוב ותחזור אליי עם תשובה.
כן חכמולוג, כמה מתאמנים פה בפורום יטרחו לדווח על פציעות שלהם בSS לעומת אלו שידווחו על כמה השרירים שלהם מתנפחים מאימון לאימון? מתוך 10 אולי 2. מתוך 20 אולי 4. בכל מקרה, זכור לי שראיתי דיון פציעות פה בפורום. אתה חי בסרט אם אתה חושב שאין פציעות בSS במיוחד שמדובר על תוכנית למתאמנים מתחילים שגם עם הספרים שהם קונים בכספם האישי - יקח להם זמן ללמוד את הטכניקה(אבל הם ממשיכים להוסיף צלחות למוט כי ''SS שולט אחי!!!11'').

כל אחד שמתאמן לוקח בחשבון שאם הוא יעשה משהו לא נכון הוא יכול יפצע.
כמו שכל מי שנוהג לוקח בחשבון שאם הוא יעשה משהו לא נכון הוא יכול לעשות תאונה.
סיימת עם התגובות וההשוואה המגוחכת שלך? גב וברכיים זה לא רכב BMW וגם לא פיאט שבוחרים בחנות. עמוד השידרה שלך נמצא תמיד תחת לחץ ובאימונים קשים כמו SS, הסיכויים להיפצע בגלל העומס המתמשך שמופעל עליו (כי סביר להניח שלפחות פעם אחת, אם לא יותר, את עושה תנועה לא נכונה במהלך כל אימון) רק גדלים מאימון לאימון. לכן אני מנסה להימנע מתוכניות עם תרגילים שמפעילות לחץ מוגזם על הגב. סקואט 3 פעמים בשבוע זה מתכון קל לבעיות גב.

כמובן שיש דפ''רניקים עם אינטליגנציה של כלב דרוס כמו coldfire, שלא מבינים מה זה חוליות הגב ושבמהלך אימון קשה מאוד להרגיש שאתה עושה משהו לא נכון (בעיקר בגלל ששרירי הגב 'חמים') ואת ה'תוצאות' האמיתיות של תוכניות נוסח SS תרגיש רק אחרי מספר שנים שהשרירים בגב ידעכו והחוליות ירקדו. אבל היי, מי אני שאקבע לליצן הזה איך להתאמן? כל אחד אחראי על הבריאות של עצמו. שזה בערך מה שמרק ריפ/כל מאמן כושר אחר ביוטוב אומר.

נערך לאחרונה:
Brown, יש לך בדיוק שעה לגבות כל משפט שאמרת בו "סביר להניח" ו-"מה הסיכוי", ולפרט לנו על מבנה עמוד השדרה ועל הסכנות שבסקוואט ודדליפט (תרגילים שמשום מה אתה עושה לפי התוכנית המקורית שלך). זה כולל סטטיסטיקה של אימונים והקשר שלהם לבעיות בגב.

ואני לא צוחק. אחרי שעה אתה עף מפה. נמאס לי מזיוני שכל.

אגב, אולי לא שמת לב, אבל כשאתה עושה תאונה, לא רק הרכב נפגע.

Brown, יש לך בדיוק שעה לגבות כל משפט שאמרת בו "סביר להניח", "מה הסיכוי", לפרט לנו על מבנה עמוד השדרה ועל הסכנות שבסקוואט ודדליפט (תרגילים שמשום מה אתה עושה לפי התוכנית המקורית שלך). זה כולל סטטיסטיקה של אימונים והקשר שלהם לבעיות בגב.

ואני לא צוחק. אחרי שעה אתה עף מפה. נמאס לי מזיוני שכל.

חחחח אתה יותר גרוע מהמורה שלי ללשון:jester:

כן חכמולוג, כמה מתאמנים פה בפורום יטרחו לדווח על פציעות שלהם בSS לעומת אלו שידווחו על כמה השרירים שלהם מתנפחים מאימון לאימון? מתוך 10 אולי 2. מתוך 20 אולי 4. בכל מקרה, זכור לי שראיתי דיון פציעות פה בפורום. אתה חי בסרט אם אתה חושב שאין פציעות בSS במיוחד שמדובר על תוכנית למתאמנים מתחילים שגם עם הספרים שהם קונים בכספם האישי - יקח להם זמן ללמוד את הטכניקה(אבל הם ממשיכים להוסיף צלחות למוט כי ''SS שולט אחי!!!11'').

יש לך סטטיסטיקה מול הפציעות של האוכלוסיה בחוץ? בלי "אני מעריך" וכאלה. אגב, אני מציע לך להתחיל מהחדר כושר הקרוב לביתך, תעבור אצל אנשים ותשאל אותם כמה פעמים ואיך נפצעו.

סיימת עם התגובות וההשוואה המגוחכת שלך? גב וברכיים זה לא רכב BMW וגם לא פיאט שבוחרים בחנות. עמוד השידרה שלך נמצא תמיד תחת לחץ ובאימונים קשים כמו SS, הסיכויים להיפצע בגלל העומס המתמשך שמופעל עליו (כי סביר להניח שלפחות פעם אחת, אם לא יותר, את עושה תנועה לא נכונה במהלך כל אימון) רק גדלים מאימון לאימון. לכן אני מנסה להימנע מתוכניות עם תרגילים שמפעילות לחץ מוגזם על הגב. סקואט 3 פעמים בשבוע זה מתכון קל לבעיות גב.

עכשיו תדאג לתת לי הסבר ממתי עומס הוא דבר רע ולמה, חוק וולף קובע שמפרקים ועצמות מסתגלים לעומס שמופעל עליהם, לומדים את זה בכל קורס חדרי כושר בסיסי.

כמובן שיש דפ''רניקים עם אינטליגנציה של כלב דרוס כמו coldfire, שלא מבינים מה זה חוליות הגב ושבמהלך אימון קשה מאוד להרגיש שאתה עושה משהו לא נכון (בעיקר בגלל ששרירי הגב 'חמים') ואת ה'תוצאות' האמיתיות של תוכניות נוסח SS תרגיש רק אחרי מספר שנים שהשרירים בגב ידעכו והחוליות ירקדו. אבל היי, מי אני שאקבע לליצן הזה איך להתאמן? כל אחד אחראי על הבריאות של עצמו. שזה בערך מה שמרק ריפ/כל מאמן כושר אחר ביוטוב אומר.

נתחיל מקולדפייר, בקרוב דוקטור למתמטיקה. דפ"רניק זו הגדרה מצויינת.
הלאה - איפה ראית סטטיסטיקה של אנשים שעשו תוכנית כוח בכלל, ואת starting strength בפרט כדי לקבוע שחוליות הגב לא יעמדו בעומס?
ריפ מלמד שיטה להתאמן נכון ולהתחזק, אתה יכול לקחת את השיטה שלו ולומר תודה, ואתה יכול להשמיץ, זה לא מזיז לא למארק ולא לאף אחת מהביצים של חברי הפורום (או השחלות).

ועכשיו אחרי שתקרא את כל התגובה שלי באדום, נעבור לתכלס:
כמה אתה מרים? מה הגובה והמשקל, וכמה שנים לקח לך להגיע לזה? אגב תהיה מודע, החוק בפורום קובע שאם אתה מדבר על משקל אתה צריך להביא סרטון, אז כדאי שיהיה לך אחד כזה.

ההשעיה בוטלה. ניתן לפותח האשכול הזדמנות לגבות את הקשקוש שהוא פלט פה.

מר בראון
יש לך ניק יפה
אתה יודע מה קרה למר בראון בכלבי האשמורת ?
ומי שיחק אותו ?

בלי קשר לדיון - אתם לא יכולים לפסול טענה בגלל שאין משהו שמוכיח אותה.
כשהוא אומר שאימונים כבדים פוגעים בגב אתם לא יכולים להגיד אין סטטיסטיקות אז זה לא נכון.
אם יש סטטיסטיקות שמוכיחות ההפך זה משהו אחר, אבל אני מעריך שאין.

דרך אגב פותח הדיון, הטמבל הזה שהבאת סרטון שלא אומר שיש לו דרך שתביא לך SIX PACK ב12 שבועות.
כולנו יודעים שזה לא נכון, זה עניין של מאסה מינימאלית ותזונה ואין קשר לתכנית שלו, אז אם ריפטו רמאי או לא זה לא רלוונטי, כי גם הוא רמאי.

נערך לאחרונה:
אני חושב שהתבלבלת קצת בעל מי חלה חובת ההוכחה. בתור מי שטוען משהו הוא זה שצריך לספק לי הוכחה ללמה הוא צודק, לא אני ללמה הוא טועה.

טענה ללא הוכחה היא סתם נפנופי ידיים , ולא שווה שום דבר .
אם אתה אומר משהוא נכון אבל לא יכול לנמק אז כנראה אין לך מושג על מה שאתה מדבר .
או שאתה אומר דברים לא נכונים .

מר בחור מהסרטון לא יודע לעשות סקוואט => לא צריך להתייחס לדבריו.

כשהוא אומר שאימונים כבדים פוגעים בגב אתם לא יכולים להגיד אין סטטיסטיקות אז זה לא נכון.

דרך אגב פותח הדיון, הטמבל הזה שהבאת סרטון שלא אומר שיש לו דרך שתביא לך SIX PACK ב12 שבועות.
כולנו יודעים שזה לא נכון, זה עניין של מאסה מינימאלית ותזונה ואין קשר לתכנית שלו, אז אם ריפטו רמאי או לא זה לא רלוונטי, כי גם הוא רמאי.

Semper necessitas probandi incumbit ei qui agit.

Semper necessitas probandi incumbit ei qui agit.
Semper%20Fi.jpg

semper fidelis corps 😆

בחור..אני נמצא באותו מצב כמוך..רק שאני בן 17...חח
אבל אצלי לאט לאט יש תזוזה.

שמע דיברתי אתמול עם ריפ העלנו בשיחת וועידה כמה מומחים ידועים מאוניברסיטת מישיגן, אוניברסיטת מסצ'וסס, סיפרתי להם על המקרה שלך עלה וויכוח עשינו סיעור מוחות, הוחלט שזה מקרה מיוחד כל כך שהם מעדיפים שתסע לארה"ב לבדוק מקרוב איך הם יכולים לעזור לך. דבר איתי בפרטי

אנחנו יכולים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Russell's_teapot
חובת ההוככה, היא על הטוען.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית