הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אני תקוע צריך את מיטב המוחות שבפורום!

• פותח/ת השרשור Brown
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Brown

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-325
18
0
קודם כל שלום לכול החבר'ה כאן, אני משתמש חדש וזה נראה כמו פורום איכותי עם קהילה נהדרת. נרשמתי בעיקר בשביל עצות ממתאמנים ככה שאין טעם להתנשא. 👋

אני מתאמן כבר מספר שנים, אך ב3 החודשים האחרונים התחלתי להיכנס לזה ברצינות. יש לי תוכנית אימונים של AB (את הטכניקה בתרגילים למדתי מSSׂ) ותפריט עם מאזן קלוריות חיובי שבניתי על סמך המאמרים באתר כמובן ואני לא רואה שום התקדמות. וגם אם, היא מינמלית ביחס להשקעה שלי. אני שובר את הראש איפה אני טועה כי זה די ברור שמשהו לא נכון ואני לא מוצא... אולי מישהו יכול לעזור לי - אני עומד להישבר, ואני שונא להתבכיין- לתמיד. עליתי 2 קילו בקושי והגוף נשאר כמעט אותו הדבר!

התוכנית אימונים שלי היא AB כאשר המשקל עולה וטווח החזרות יורד. 'פירמידה'.

A
גב
דד ליפט 12 10 10 8
פול אובר 12 10 10 8
חתירה עם משקולת יד 12 10 10 8

כתפיים
הרחקת כתפיים 10 8 8 6
לחיצת כתפיים 10 8 8 6

יד קידמית
כפיפת מרפקים עם מוט 10 8 8 6
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד - 8 8 6 6

טרפז
הרמת טרפזים עם מוט 15 12 12 10

B
רגליים
סקואט 12 10 10 8
מכרעים עם רגל על כיסא 8 8 6 6
הרמת תאומים עם משקולות 15 15 12 12

חזה
לחיצה חזה עם מוט 12 10 8 6
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 10 8 8 6
פרפר עם משקולות 15 12 12

יד אחורית
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 8 8 6 6
פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות 8 8 6 6

בטן
כפיפות בטן בשכיבה 20 20 15 15
כפיפה צדית עם משקולת יד 15 15 12

התפריט שלי תמיד על מאזן חיובי 3K קלוריות ו117 קלוריות כל יום + שומן וסיבים. אבל עדיין אני נשאר עם אותם נתונים: בן 22 1.75 שוקל 65 ק''ג. :(

עלתה הטענה שאנחנו אלו שדחקנו אותו לפינה, שלא נותר לו אלא לקלל אותנו ולהשמיץ את אלילנו.
החלטנו לתת לו הזדמנות לבסס את דבריו.
ניתנה לבחור עוד הזדמנות, בתקוה שהפעם כמו שאנחנו מתעלמים מהקללות הטפלות ומנסים להסביר ולנמק את הטענות העיקריות, גם הוא יתעלם מההודעות הפחות רלוונטיות כרגע ויתעמק בלהסביר את דבריו.
והכי חשוב, אין לנו שום בעיה עם אנשים שחושבים אחרת. יש לנו בעיה עם טרולים, כי התקן הזה תפוס אצלנו ע"י טרול מדופלם ואהוב על כל הבריות.

• פותח/ת השרשור
הפוסל במומו פוסל. מקטלגי הפכו למהללי?

SystematicChaos, זה קו''ח או צוואה? הבנאדם בן פאקינג 50 ואין לו שום כלום ביד מלבד 25 שנה של עבודה עם חובבנים שהגיעו באופן לא מפתיע בדיוק לאותה הרמה (ואם לצטט אותו, 'אף פעם לא הייתי פאורליפטר טוב'). התפוח לא נופל רחוק מהעץ. במה הוא שונה משאר המאמנים ביוטוב?
חזרת לנקודה שתמיד אתה תעשה תנועה לא נכונה, אתה לא מבין שזה נכון לכל דבר בחיים? אם אתה תמיד תעשה תנועה לא נכונה אז מה זה משנה אם תעשה סקוואטים פעם אחת או שמונה? הפציעה לא חייבת להיות מצטברת.
הדברים שאני רושם שקופים או בלתי נראים?
כאשר האדם יוצר באופן קבוע לחץ יתר על גבו, שכבות הקרומים שבדיסקים שבגבו הולכות ונפרצות, כך שתהליך הפריצה מהיר יותר מתהליך האיחוי. כאשר עוד ועוד קרומים נפרצים, מתחילים להינזק גם קרומי הדיסקים החיצוניים המכילים עצבים החשים כאב.
ההיגיון שלך מוזר בכלל
גב עקוב = גב עקום + 100 קילו עליו?

נערך לאחרונה:
אני מניח שהתכוונת לאלו שקיטרגו, אבל גם קיטלוג בא בחשבון לטעמי.
והכי בא בחשבון לדעתי זה לסיים את 'הדיון' הפורה הזה

מר בראון היקר (והדביל)
נענה לך עיניינית
זו התוכנית שאתה העלת

גב
דד ליפט 12 10 10 8
פול אובר 12 10 10 8
חתירה עם משקולת יד 12 10 10 8

כתפיים
הרחקת כתפיים 10 8 8 6
לחיצת כתפיים 10 8 8 6

יד קידמית
כפיפת מרפקים עם מוט 10 8 8 6
כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד - 8 8 6 6

טרפז
הרמת טרפזים עם מוט 15 12 12 10

B
רגליים
סקואט 12 10 10 8
מכרעים עם רגל על כיסא 8 8 6 6
הרמת תאומים עם משקולות 15 15 12 12

חזה
לחיצה חזה עם מוט 12 10 8 6
לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע 10 8 8 6
פרפר עם משקולות 15 12 12

יד אחורית
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט 8 8 6 6
פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות 8 8 6 6

בטן
כפיפות בטן בשכיבה 20 20 15 15
כפיפה צדית עם משקולת יד 15 15 12

דדליפט ל 12,10,8 חזרות זה ממש ממש לא מומלץ - הרי אתה בנאדם בריא לא ?
בנט אובר אחרי הדדליפט זה נפלא להעמיס על הגב התחתון לא ?
בירוק זו דוגמא לבריאות הנפלאה שהכתף הקידמית שלך מקבלת (אתה אונס לה את הצורה)

בנוסף לכל התרגילים הרב מפרקיים שלך אתה נותן ריפוי בעיסוק למרפקים שלך (כפיפות ופשיטות מרפקים) אתה לא חושב שזה מוגזם לטחון למוות את המפרקים שלך ?

שתהיה בריא רן. הסבלנות שלך מעוררת כבוד, בכל הכנות

הגב שלך לא אמור להיות עקום גאון.
אף אחד (אולי חוץ מרן) לא קם יום אחד בבוקר ושם 100 ק"ג על הגב.
וכשיש לך סקוואט של 180ק"ג אתה יכול גם לרקוד סטפס עם 100.

אף אחד לא מהלל אותך, נותנים לך הזדמנות בלי שאף אחד דוחק אותך לפינה להתנהג כמו בן אדם. אל תהרוס אותה.

פעם המי יודע כמה - הגישות של הזקן מעניינות את איזור החלציים שלי. יש מיליון ואחת דרכים ביוטוב לאיך לעשות כפיפות בטן ואיך לא ואיך להרים את התחת מהאסלה, את מי דוקא הוא מעניין? בכל הסירטונים שלו מופיעים חובבנים והוא מלמד אותם את הבסיס, באחד מהסירטונים שלו הוא השתין איזה שרטוט על הלוח ואחרי זה במהלך התרגיל הוא אמר שזה בסדר אם נוצרת לכם עקמת קטנה, והעביר נושא כאילו לא קרה כלום.
אם נתעלם מהזוהמה שכתבת, אז מארק מוכיח בסרטונים שלו שזו תנועה פשוטה שאפשר ללמד בעשר דקות. זה לכל אלו שטוענים שזה תרגיל מסובך ומתקדם.
אף אחד כאן לא מהלל את מארק בגלל הסירטונים שלו ב- youtube, הבחור כתב מספיק ספרים והוציא מספיק מאמרים. הוא יכול להוכיח ולגבות את כל הטענות שלו, מה שאי אפשר להגיד על הטענות שלך.
אתה לא רוצה לעשות SS? לגיטימי, אבל בוא לא נתנשא על טובים וחכמים ממך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
MOO, אתה לא שווה את מאמץ ההקלדה

אמור זה שם של דג. במהלך אימון את מבצעת תנועה לא נכונה והמשקל הרב שעלייך רק לוחץ החוליות, לכן אני באופן אישי - במידה ולא שמת לא לכל התגובות האחרות שלי במהלך הדיון הזוועתי הזה, מעדיף להימנע מסקאוט 3 פעמים בשבוע ומתרגיל כמו פראס בפרט. אבל היי, את מוזמנת לעשות כאהבת נפשך. אבל כשתרגישי כאבי כאב, אל תחפשי תירוצים אוקי נינה פטרוצי?

ספרים ומאמרים זה לא משהו שהופך אותו ליוצא דופן וגם לא כושר הביטוי הפתטי שלו. סה''כ הוא מאמן כושר די בינוני שהסגידה לו בפורום יציאה קצת משליטה, אני אישית לא סובל אותו.

נערך לאחרונה:
BROWN תגיב לטענות שרשמתי
דדליפט ל12 חזרות ???
כ"כ הרבה לחיצות ???

איפה הבריאות ?
החזירו אותך מבאן כדי שתוכל לדבר
ואתה סותם ?

שפוך אור על הפילוסופיה שלך
אני לא שומע מתוך התחת של ריפ, תצטרך לצעוק יותר חזק

נערך לאחרונה:
אתה לא שווה את העובדה שאני ערה בשעה כזו רק כדי לענות לך.

אגב, בגלל שיש מעט מאוד כלי דם במפרקים פציעות במקומות כאלו לוקחות הרבה זמן להחלים, אולי כדי להקשיב למה שרן אמר.

אמור זה שם של דג. במהלך אימון את מבצעת תנועה לא נכונה והמשקל הרב שעלייך רק לוחץ החוליות, לכן אני באופן אישי - במידה ולא שמת לא לכל התגובות האחרות שלי במהלך הדיון הזוועתי הזה, מעדיף להימנע מסקאוט 3 פעמים בשבוע ומתרגיל כמו פראס בפרט. אבל היי, את מוזמנת לעשות כאהבת נפשך. אבל כשתרגישי כאבי כאב, אל תחפשי תירוצים אוקי נינה פטרוצי?

אתה מדבר כמו מישהו שבחיים לא עשה סקוואט, או למד לעשות אותו מהבחור בסירטון שהבאת.
אני לא זוכרת אם ציינת, אז הייתי רוצה שתרענן את זיכרוני כי האשכול הזה ארוך, מה הסקוואט שלך? מה הדדליפט שלך? והאם נפצעת פעם מאחד מהשניים? (משקלים מופרזים מחייבים סרטון ע"פ חוקי הפורום)

וסתם לידע כללי, מאז שאני מתאמנת הגב שלי כואב הרבה פחות.

ספרים ומאמרים זה לא משהו שהופך אותו ליוצא דופן וגם לא כושר הביטוי הפתטי שלו. סה''כ הוא מאמן כושר די בינוני שהסגידה לו בפורום יציאה קצת משליטה, אני אישית לא סובל אותו.
טוב, אז חזרנו שלושה עמודים אחורה והפסדנו על זה 4 שעות שינה:

מה אתה רוצה?

פשוט רן ענה לך יפה ואתה בחרת להעליב אותו.
ולאף אחד לא אכפת שאתה לא אוהב את מארק. אתה לא היחיד בפורום למען האמת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה בדיוק מתקן פה?

4 שעות שינה? דברי בשם עצמך. רק עוד שעה אני בבית, יורד גשם והמסילת רכבת רטובה. אז תיהיו נחמדים...

אתה מודע לעובדה שככל שתתרגל תנועה (או כל דבר בחיים) אתה תהיה יותר טוב בו
אם תתרגל סקווט 3 פעמים בשבוע הביצוע שלך יהיה טוב יותר מפעם אחת בשבוע

לגבי הסיכוי להיפצע, אל תעשה בכלל סקווט, תעשה רק כפיפות ופשיטות ככה אין עומס על הגב

אז אם אפשר לסכם את האשכול:

1. אתה לא אוהב את מארק- באמת שלא אכפת לנו. גם לו לא אכפת.
2. אתה לא רוצה לעשות SS- באמת שלא אכפת לנו, אבל חבל, זו תוכנית מעולה.
3. אתה זורק שטויות לאויר ולא מבסס אותן- זה כן אכפת לנו, יש לנו יותר מידי מתמטיקאים בפורום, חובה עליך להוכיח. אחרת הטרול שלנו בפחות משלוש הודעות יוציא אותך פאשיסט/נאצי/קומוניסט או בגדול- דביל (למען האמת באשכול הזה עשית את זה לבד בלי העזרה של אף אחד). יש לנו את הטרול הכי טוב ביקום כולו!
4. תשמור על הפה שלך- פה לא מקללים מנהלים, לא משמיצים אלילים, ולא מזלזלים באנשים שבאמת יכולים לאכול אותך לארוחת בוקר.
5. מי ששואל לעצה לא מתלונן על התשובה שהוא מקבל. אם היית יודע יותר טוב לא היית בא לשאול אותנו.
6. סקוואט מרפא סרטן.
7. אנחנו לא נחמדים. זה לא תורם לכלום.

כל ההערות שלך מעידות על בורות בכל הנוגע לאיך גוף האדם עובד. אתה לא רוצה לעשות press, אתה מפספס את התגיל הכי טוב לפלג גוף עליון.

בחיים שלי לא הייתי כל כך סובלנית.

מר בראון לא ענית לי על מספר שאלות, אז אני גם מסכם
1. מי משחק את מר בראון בכלבי האשמורת ?
2. מה קרה למר בראון בכלבי האשמורת ?
3. למה לעשות דדלפיט ל12 חזרות ?
4. למה כ"כ הרבה לחיצות ?
5. למה כ"כ הרבה עומס על המרפק ?
6. אם סקווט מסוכן אז למה לעשות אותו בכלל ? ואם כן לעשות סקווט אז למה לא לתרגל את התנועה 3 פעמים בשבוע כדי להתמקצע יותר ?
7. אם אתה מבין כל כך בדגים איזה דג הוא אמור ? (רמז הוא זן של דג מסוים)

אוהבים אותך חומי:kiss3:

moo, אין פה עניין של תרגול, אלא של הסתברות הולכת וגוברת. ביצוע סקאוט 3 פעמים זה לא תירוץ וגם לא סיבה, אלא גורם ישיר לכאבי גב עובדתית. מי מגדיר ביצוע נכון מהו? מאמני כושר ביוטוב/החבר הזקן שלך שמעלים עין לעקמת בגב בזמן עליה או שיש היום מדען סקואט ושכחת לספר לי? וממתי למאמן כושר יש בכלל סמכות לקבוע איך אמור להתבצע תרגיל סקואט? למה שמתמטיקאי לא ילמדו אותי לשחק כדורגל ופיזיקאים לשחק כדורסל? מאמן כושר יכול ללמד אותך רק איך עושים סקאוט 'טוב' כפי שלימדו אותם. מעבר לזה הכל התפלספות וכל אחד מגיע עם אג'נדה משלו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית