הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית סמולוב ג'וניור לבנץ' פרס במאזן נייטרלי, רעיון טוב?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
עד כמה זה רעיון גרוע אם אעשה סמולוב ג'וניור לבנץ' פרס במאזן נייטרלי בלי דדליפט וסקוואט בכלל בתכנית (פציעה)?
אני אוכל להתאושש ולהתקדם איתה או שזה מתכון לפציעה ולא כדאי אפילו לנסות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. כן. בהחלט. אני עכשיו מתמודד עם פציעונת בגלל ההזנחה הזאת.
ממליץ על התרגילים בלינק הבא (תתעלם מהתמונות ומהאתר)
6 Best Exercises to Fix a Winged Scapula
אין צורך בלחיצות. יש צורך בתרגילי גב.

2. אתה יכול לנוח. לבדוק RM זה מטומטם ומיותר (סלחו לי מי שעושה ככה) תנצל את הזמן להתחזק, לא לבדוק אם אתה חזק. תעלה ב2.5 קילו בכל הסטים לקראת הסבב הבא.

3. אני משתמש במחשבון הנ״ל: Smolov Jr. Calculator

4. לא יודע. אבל מתקדמים המון בקצב מהיר ביחס לכל תכנית אחרת (בהנחה ואתה בריא וכו׳)

5. אם אתה מתחרה עם עצירה - בהחלט תעצור כל חזרה. כן. כל חזרה. ביצעתי אותה בעבר בלי עצירות והמספר שלחצתי בתחרות לעומת הטריפלים הכבדים שלי היה מגוחך. לעבוד בלי עצירות מקנה לך הרגלים ״רעים״. בגלל שאתה תעבוד בנפח ככ גבוה הגוף מתרגל מאוד לתנועות מסויימות באופן כמעט עיוור, לשנות את התבנית הזאת זה מאוד קשה.
תודה רבה רבה על ההשקעה בהסבר!

• פותח/ת השרשור
עדכון: החלטתי ש3 חודשים בחיטוב וירידה של 8 קילו הספיקו לי. התחלתי סמולוב ג'וניור 4 פעמים בשבוע כי גם ככה אני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט בנתיים. לפני החיטוב לחצתי 132 לדאבל ו122*5 אבל בסוף החיטוב כשהייתי כולי יבש הצלחתי רק 120 לסינגל וזה מה שהצבתי בנוסחה לחישוב משקלים לסבב. שאלה: לאיזה סינגל עליי לצפות? יכול להיות שהעובדה שהתחלתי לאכול כמו שצריך(אפילו יותר מזה), שהתחלתי העמסת קריאטין בתחילת הסבב+העובדה שכבר לחצתי יותר מזה, נותן לי תקווה לשיפור משמעותי? מה דעתכם? במיוחד החברה שעבדו עם התכנית, לאיזה סינגל לחתור?
*סגרתי שבוע שני של הסבב ומרגיש סבבה, יש לי עוד שבוע ואז בדיקת סינגלים.

נערך לאחרונה:
סמולוב ג'וניור מנקודת המבט שלי:
עשרות מתאמנים שלי עברו אותה, ושיפרו פלאים את התרגיל בו התמקדו. בשלושתם: סקוואט, בנץ' פרס, דדליפט.
השיטה היא לא ללכת בה על גבוה. הסיבה שמשתפרים בה היא בראשית כל: העובדה שהתרגיל יעד מבוצע 4 פעמים בשבוע.
בדרך כלל לבתולי סמולוב אני הולך לפי 10 ק"ג פחות מהRM1 לסיבוב ראשון. וסיבוב שני, מציב את הRM1 שקיבלנו מהסיבוב הראשון.

במצב שאתה מתאר, פשוט תלך על משקל נמוך מהRM1 שלך.
ובהנחה שאני בוחר לבצע סמולוב ג'וניור לאחד מהתרגילים, נניח לבנץ' אז באיזה דרך אפשר לשלב גם התקדמות בסקוואט ודדליפט (או לפחות אחד מהם) במקביל?

ובהנחה שאני בוחר לבצע סמולוב ג'וניור לאחד מהתרגילים, נניח לבנץ' אז באיזה דרך אפשר לשלב גם התקדמות בסקוואט ודדליפט (או לפחות אחד מהם) במקביל?
בתכנית שבחרת להם (טקסס / SS / מאדקו / VTS)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית