הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

היפסטר שרוצה לגדול

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
BiraMaccabi הוסיף לוג חדש:

אין לי כותרת יצירתית - שחיף בן 15

בן 15, אחרי די הרבה זמן שניסיתי תוכניות נפח מפגרות, הבנתי שאין בזה טעם והתחלתי SS.
1.74, שוקל באיזור ה68-69, אוכל בערך 2900 קלוריות +- (אקטומורף למות, חילוף חומרים מהיר יותר מיוסיין בולט)

שיאים לחמישיות (לפני שהתחלתי SS):
Deadlift 100X5
Squat 70X5
Bench Press 55X5
Press 30X5

עשיתי ריסט קטן לכל המשקלים כדי לאפשר התקדמות מקסימלית, פותח שבוע רביעי בתוכנית

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

חשוב לציין שהבחור רגיש לגלוטן מה שמקשה על התפריט, בהצלחה, עוקב.🤩

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
BiraMaccabi עדכן/ה את הלוג ״אין לי כותרת יצירתית״:

עדכון לוג: 09/05/17

אימון A
Squat 82.5X5 עלה די בקלות, הופתעתי שזה עלה ככ קל ביחס לעובדה ששני אימונים אחרונים הסקוואט היה קשה, מרוצה סהכ
Bench Press 55X3 בסט השני איזה קריפ בא, עצר מולי באמצע הסט ופשוט בהה בי במבט של רוצח, הוציא אותי מריכוז לגמרי. שלושת הסטים עלו אבל היו מכוערים ברמות בגלל חוסר ריכוז
Deadlift 100X1 עלה יופי, טיפה מאתגר אבל לא רציני

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/05/17

אימון B
Squat 85X3 F מאכזב, נכשלתי בחזרה האחרונה של הסט האחרון, מאמין שאימון הבא זה יעלה
Press 35X3 F גם פה כשל, הייתי מבואס מהסקוואט וכנראה שזה השפיע
בלי קשר, הטכניקה שלי רעה, שמתי לב שהמוט לא עולה בקוו ישר ואני דוחף את המוט קדימה, ניסיתי לעשות את מה שאלן אמר באחד הסרטונים (לדחוף את הרגליים קדימה וסוג של להישען עם הגב אחורה) וזה הלך נורא
@גיאצ'ו @ZivFarbman36 יודעים מה אפשר לעשות בעניין ?
Chinups 8.75X3 לפחות משו אחד עלה באימון הזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

שתי חזרות פחות מהמתוכנן ב- ss, גם בפרס וגם בסקוואט?
לפני שאתה בודק טכניקה (ממליץ להעלות כאן), וודא שההתאוששות שלך תקינה:
כמה זמן אתה כבר 'על' התוכנית?
כמה אתה שוקל עכשיו?
אוכל וישן מספיק?
עשית כבר ריסטים בתוכנית?

אם הכל תקין, נראה ששיפור של ההתאוששות ותיקון של הטכניקה יאפשרו המשך עליה במשקל על המוט.

כמה פעמים בשבוע אתה עושה סקוואט - שתיים או שלוש?

• פותח/ת השרשור
שתי חזרות פחות מהמתוכנן ב- ss, גם בפרס וגם בסקוואט?
לפני שאתה בודק טכניקה (ממליץ להעלות כאן), וודא שההתאוששות שלך תקינה:
כמה זמן אתה כבר 'על' התוכנית?
כמה אתה שוקל עכשיו?
אוכל וישן מספיק?
עשית כבר ריסטים בתוכנית?

אם הכל תקין, נראה ששיפור של ההתאוששות ותיקון של הטכניקה יאפשרו המשך עליה במשקל על המוט.

כמה פעמים בשבוע אתה עושה סקוואט - שתיים או שלוש?
כן, סהכ שתי חזרות פחות מהמתוכנן, אחד בפרס ואחת בסקוואט
הסקוואט היה די קשה, סט ראשון בא במפתיע והרגיש כאילו אני נמחץ מתחת למוט כל פעם שירדתי למתחת למקביל, אבל הכל עלה פיקס.
בתוכנית חודש, שוקל אני מאמין 70 קילו בערך, אוכל 2900-3000 קלוריות ביום (או לפחות משתדל), שינה קצת בעייתי אבל אני משתדל לשמור על 7 שעות לפחות. לא עשיתי ריסט אחד בתוכנית, הכשל היחיד שהיה לי היה בסקוואט ואימון אחרי זה העפתי את המשקל הזה בלי בעיות (הכשל נבע משינה ותזונה נוראית). עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע ומתקדם יפה מאימון לאימון האמת

בנוגע לפרס, ראיתי את הסרטון של אלן בדיוק יום לפני האימון, וכנראה שזה היה טעות לנסות לתרגל את התנועה הזו עם משקל עבודה, אני מניח שאם הייתי דוחק כמו שאני רגיל (אף על פי שהטכניקה הזאת לא נכונה, כי אני דוחף את המוט קדימה ואחורה) אני מצליח את המשקל הזה.

אעלה סרטון של הפרס מהאימון הבא

תישן ותאכל כמו שצריך ונראה שעוד תעלה הרבה על המוט לפני שתצטרך ריסט.
וכדאי להעלות גם סרטון של הסקוואט...

• פותח/ת השרשור
תישן ותאכל כמו שצריך ונראה שעוד תעלה הרבה על המוט לפני שתצטרך ריסט.
וכדאי להעלות גם סרטון של הסקוואט...
מה לגביי העניין של הטכניקה בפרס ? כל העניין של התנועה של הרגליים וההישענות על הגב (כשהוא ישר מן הסתם) מרגיש לי מאוד מוזר ולא טבעי.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/05/17

אימון A
Squat 80X3 יומיים של תזונה נוראית (לג וההאנגובר של אחרי לג), העדפתי להוריד טיפה ולשפר נקודות קטנות בטכניקה שהפריעו לי. יום חמישי ה85 עולה ברבאקקק
Bench Press 55X3 בדיוק כמו בסקוואט, מה שכן העפתי את המשקל הזה ואימון הבא 57.5 יעלה טוב
Deadlift 102.5X1 אם יש משו שהייתי בטוח שאני אוכל להתקדם בו ויעלה, זה הדדליפט. עלה קליל

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/05/17

אימון B
Squat 85X1
סט אחד עלה, בשני הסטים האחרים הורדתי קצת משקל כי הטכניקה בסט הראשון שהיה קשה גרמה לי לכאבים, החזה קורס מה שגורם לעומס על הגב
Press 20X5 חמישה סטים של תרגול הטכניקה עם מוט ריק, ואני עדיין לא מצליח לקלוט את התנועה עם הגוף/רגליים שתגרום למוט לעלות בקוו ישר. המכון היה מפוצץ אנשים אז אני אעלה סרטון אימון הבא
Chinups 10X3 קל

קרא את שאר עדכון הלוג...

התנועה היא ביידים לא ברגליים, הדבר היחיד שזז זה הראש והידיים.

לא מצליח לעשות את סטפ 2 מבלי להביא את הגב למצב של אובר אקטסנשיין

מזכיר את ההיפ דרייב שריפטו מלמד בפרס באחד הגירסאות של הספרים שלו, אפעם לא מצאתי יתרון בהיפ דרייב הזה, תכווץ ישבן ככה שהפלג גוף התחתון שלך יהיה כמו סלע שלא זז,אל תזיז יותר מדיי את האגן, מספיק שהמוט עולה בקו ישר, אתה לא בגודל של אלן, אתה לא צריך להגיע לזווית כזאת באגן

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/05/17

אימון B (אחרי שאימון A התפספס בגלל כאבים בלתי מוסברים)
Squat 60X3 נטו לתרגול של הטכניקה, אחרי צפייה באחד הסרטונים של אלן שהוא נותן כמה טיפים לאיך לא להפוך את הסקוואט לסוג של גוד מורנינג, החזה לא קרס והמבט היה ישר אבל הסקוואט עדיין נראה לי טיפה מוזר + באט ווינק קטן, אעלה לפה עוד מעט סרטון
Press 20X3 גם פה תרגול של הטכניקה, את זה לא הצלחתי לצלם כי הזיזו לי את הספסל ולא היה מקום במכון לצלם, מה שכן הרגיש טיפה יותר טוב
Chinups 11.25X3 עלה קשה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/05/17

אימון A (מאתמול):
Squat 60X3 שוב לתרגול של הטכניקה, מרגיש הרבה הרבה יותר טוב ואימון הבא אחזור לעלות משקלים, מאמין שאעלה 5 קילו כל אימון בהדרגה ככה שאחרי שבוע וקצת אחזור לאותה נקודה ממנה עצרתי.
הסרטון אתמול לצערי צילם בלי פוקוס, אבל אני כן מעלה לפה את הסרטון מהאימון הקודם ששכחתי לעלות, אין ההבדל ממש דרסטי בין הסקוואט העכשווי למה שהיה אז, החזה טיפה יותר מורם ופחות קורס מה שמוריד לי לא מעט עומס מהגב התחתון

@גיאצ'ו
Bench Press 57.5X3 F נכשל בחזרה האחרונה, קצת מאכזב אבל יעלה אימון הבא. חייב למצוא דרך לצאת להשתחרר במצב של כשל כי אתמול נאלצתי לגלגל את המוט על הגוף שלי (לא היו ספוטרים פנוים)
Deadlift 105X1 קללללללל

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית