עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התפריט נראה בסדר בגדול, אולי יש צורך להעלות מעט את הקלוריות אם אתה לא מתקדם ממשהתפריט אינו קבוע, כל יום משהו אחר. ומחשב כל יום את הערכים של המזון שאכלתי.
אתן לך דוגמא של תפריט שיכול להיות הרבה אצלי:
ארוחת הבוקר- חביתה של 5 חלבון ביצה, 2.5 חלמון, ושייק של 70 גר שיבולת שועל, 15 גר אבקת חלבון, 20 גר שמן קוקוס, תותים ואננס קפואים.
לפני ואחרי אימון סקופ אבקת חלבון. (כולל בננה לפני,
תמרים ואננס אחרי)
שעה אחרי אימון- 200 גר אורז לבן עם 130 גר דג (טונה/מושט/ נסיכה..- מה שבא)
70 גר בורגול, 35 גר טחינה מלאה, 130 גר בשר בקר
140 גר חזה עוף. 35 גר אגוז מלך..
ולפני שינה עוד ארוחה של חזה עוף כמה שצריך בכדי להגיע ל 3300 קלוריות
ותכנית האימונים-
A1
חזה
בנץ׳ 3x5
לחיצה שיפוע חיובי- 3x8-10
פלייס ישר- 3X10-12
כתפיים
דאמבל מעל הראש בישיבה- 3X8-10
הנפת ידיים לצדדים- 3x10
שראגס- 3x5
יד אחורית
מקבילים עם משקל- 3X8
A2
חזה
פלייס בשיפוע-3x8-10
פלייס- 3X8
בנץ' דאמבל - 3X10-12
כתפיים
מילטרי פרס- 3X5
סופרסט- רברס פלייס ומשיכת חבל מפולי עליון מעל הראש(לטרפזים)- 3x10
יד אחורית
לחיצה צרפתית- 3X10
B1
רגליים
סקוואט- 3x8
לאנצ'ים- 3X8
הרמת עקבים- 3x5
גב
מתח עם משקל- 3x5
בנט אובר עם ידית v כשהצד השני של המוט תקוע ברצפה- 3x10
יד קדמית
סופר סט- בעמידה עם מוט ישר- ודאמבל פטישים- 3X8-10
B2
רגליים
לאנצ'ים- 3X8-10
סקוואט- 3x8
הרמת עקבים- 3x12
גב
חתירה עם דאמבל 3x5
פולי עליון- 3x10
יד קדמית
3x 10 כסא רומי
פעם בשבועיים עושה דרופ סטים
אשמח לתגובות והערות
אם הבטן מתנפחת מיד זה כנראה גזים ונוזלים, לא משהו לדאוג לגביוכשאני מעלה קלוריות הבטן גודלת ( גם ככה היא לא הכי שטוחה עכשיו)
את התכנית בניתי בעצמי ומשתדל להעלות משקלים כל שבוע. מה דעתך עליה?
עדיין, יעזור לך יותר לחיצות כלשהןפלייס אני עושה יותר מאשר לחיצה רק באימון השני בשבוע, באימון הראשון יותר לחיצות. והאמת שאני מרגיש טוב עם פלייס.
תלוי, אתה כבר לוקח משהו?בכל אופן אז חזרנו אחורה, אם אני עדיין לא מרגיש התפתחות איזה תוספים היית ממליץ לקחת שיעזרו בכך?
זה סטרואידומה דעתך על dhea?
זה סוג של סטרואיד חלש יחסית שאפשר לקנות חופשי, אבל הוא כן נמצא ברשימת החומרים האסורים לתחרויותרגע רגע אתה אמיתי שזה סטרואיד? קניתי באיביי כדורים של חברת natrol, זה סטרואיד? יש מצב להסבר בקצרצרה מה זה?
אבקת חלבון זה סבבה, אבל מיותר אם אתה בלי קשר צורך מספיק חלבון מלא בתזונה שלךכיום אני שותה אבקת חלבון, קריאטין, מולטי ויטמין. יש לי בארון גלוטמין, bcaa, ghmax. שהבנתי שהם חרטה ולא עושים כלום. אז מה תציע מעבר לכך?
זה אני באמת לא יודע לעזור לך, נחכה לראות מה דניאל אומראוקיי אז אני אשתמש ב dhea . לי אמרו לקחת פעמיים ביום- 50 מג בוקר ו- 50 אחה״צ, נראה לך בסדר?
נראה מולטי ממש סבבהמולטי ויטמין שאני לוקח - anavite של gaspari.
אני לא מכיר הרבה חברות, אבל אני יודע ש-NOW היא חברה טובה להכל כמעטתוכל בבקשה לתת לי שמות חברות מומלצות של התוספים שציינת?
מה אתה מחשיב בתור ״עושה משהו״..?אז על איזה תוסף היית ממליץ שעושה משהו?
לדעתי לפני שאתה מתחיל עם סטרואידים, לך לייעוץ מקצועי טוב, מישהו שיסתכל טוב על התפריט שלך ועל האימונים שלך, ישפר מה שצריך, ואז תראה איך אתה מתקדםאוקיי
כפי הנראה אין לי מה לעשות מעבר כי התזונה בסדר וגם האימונים... אז מכאן כל תוסף שיעשה משהו ואינו טבעי זה בהכרח סטרואידים או שיש משהו כדורים בלי זריקות ולא כימיכלי?
ממש לא קרובאני לא מתכוון ללכת על סטרואידים לכן שאלתי אם יש משהו שאינו סטרואידים... ובכל אופן לפי המשתמע כאן אחרי שפרסמתי את תכנית האימונים ואת תפריט התזונה שלי ולא היו ביקורות - מובן לי שניצלתי את הפוטנציאל שלי
תקנו אותי אם אני טועה