הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תוכנית

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
חוות דעת על תוכנית הזאתי אם היא עמוסה,להחליף תרגילים,להוריד תרגילים .

קבצים מצורפים

• 12.PNG
    12.PNG
    KB 10.5 · צפיות: 112
למה תרגיל אחד לידיים? התרגילים האחרים נראים טוב. חבל לעשות 2 סטים במקום 3 לדעתי. הייתי מחליף תחתירה בbent over row.

• פותח/ת השרשור
לגבי תוכנית A אני לא יודע אם כדאי גם סקוואט וגם בנץ' באותו אימון הוא אם איזה חלק להתחיל את האימון רגליים או חזה . נראלי בלתי אפשרי לעבוד בצורה כבדה על שניהם .

לגבי תוכנית A אני לא יודע אם כדאי גם סקוואט וגם בנץ' באותו אימון הוא אם איזה חלק להתחיל את האימון רגליים או חזה . נראלי בלתי אפשרי לעבוד בצורה כבדה על שניהם .

למה לא? אפשרי בהחלט. אני ועוד רבים אחרים עושים את שניהם באותו אימון. לגבי הסדר תתחיל מהסקוואט ואח״כ תעבור לבנץ׳.

למה תרגיל אחד לידיים? התרגילים האחרים נראים טוב. חבל לעשות 2 סטים במקום 3 לדעתי. הייתי מחליף תחתירה בbent over row.
כי מיותר לעבוד יותר מזה, היידים עובדות כאן גם בתרגילים אחרים

חוות דעת על תוכנית הזאתי אם היא עמוסה,להחליף תרגילים,להוריד תרגילים .
לקחת תוכנית מהפורטל, אין סיבה שהיא לא תהיה טובה.

מצטרף למה שאמרו מעליי, סקוואט ובנץ באותו אימון זה לגיטימי וסביר לגמרי.
תתחיל מהסקוואט

• פותח/ת השרשור
סבבה אימון a לוקח לי יותר משעה עם כל זמני מנוחה בין הסטים
לגבי לחיצת רגליים וסקוואט זאת אותה תנועה לא כדאי לבחור אחד מהשניהם

[
לגבי לחיצת רגליים וסקוואט זאת אותה תנועה לא כדאי לבחור אחד מהשניהם[/QUOTE]

אפשר בהחלט לעשות את שניהם באותו אימון כאשר הלג פרס ישמש בעיקר להשלמת נפח/תרגיל עזר

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה אימון a מגיע לי לכמעט שעה וחצי זה בסדר הכוונה משום שאני עושה חימום של 3 סטים במדרגה עולה לבנץ' ולסקוואט וזמן מנוחה של 3 דקות בין סט לסט בשלוש סטים הכבדים .
אימון b מגיע לשעה +/-.

בסדר גמור. לי אימון a גם לוקח בין שעה וחצי לשעתיים. רק תראה שאתה לא נח יותר מדיי

• פותח/ת השרשור
חברה משום מה אני עובד על התוכנית הזאתי שבועיים ואני מרגיש מן סוג של ירידה קלה במשקל בעיקר בבנץ' יכול להיות בגלל שאני מגיע תשוש אחרי הסקוואט,לג פרס ותאומים ?? לפני כן הייתי בתוכנית מסה AB והבנץ' היה אצלי תרגיל ראשון והצלחתי להתקדם איתו . כרגע אני עושה 85 בנץ' חמש חזרות עם שלוש סטים אבל באימונים האחרונים לא כל כך הולך לי עם המשקל זה אפילו גרם לי לרדת במשקלי העבודה .
מה אתם אומרים לעשות ?

Back
למעלה תחתית