הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאכול ניטרלי ולרדת באחוזי שומן

אשמח לפירוט
רוב הסיכויים שברגע שתעבור ממסה לנייטרלי, הגוף יתקשה לשמור על כמות השומן שהייתה לו עד עכשיו, ואתה כן תרד ברמה מסויימת באחוז השומן
גם אם תעשה מספיק אירובי ותישאר על נייטרלי, כן אפשר לעודד ככה שריפה של שומן ברמה מסויימת
אבל כל אלה יהיו בגדר האפשרי של הגוף, ובגלל שהמאזן האנרגטי של הגוף נשאר זהה, כנראה איבוד השומן לא יהיה גדול במיוחד

לא בהכרח, ירידה ועליה במשקל זה קשור לקלוריות, אבל מניפולציה של אחוז שומן לא חייב, בעיקר בשלב המתחיל

זו לא ממש מניפולציה.
ההתחלה היא התקופה שאפשר לעלות בה הכי הרבה מסת שריר, כשעולים הרבה מסת שריר בזמן קצר יחסית, אז מאזן שומן-שריר משתנה ( אחוז השומן ירד בגלל שאחוז השריר עלה, אחוז השריר יעלה ברמה משמעותית, רק בהינתן מצב של מאזן קלורי חיובי).

אז לרדת 10 אחוז שומן במאזן ניטרלי? אין פה שום היגיון.

זו לא ממש מניפולציה.
ההתחלה היא התקופה שאפשר לעלות בה הכי הרבה מסת שריר, כשעולים הרבה מסת שריר בזמן קצר יחסית, אז מאזן שומן-שריר משתנה ( אחוז השומן ירד בגלל שאחוז השריר עלה, אחוז השריר יעלה ברמה משמעותית, רק בהינתן מצב של מאזן קלורי חיובי).

אז לרדת 10 אחוז שומן במאזן ניטרלי? אין פה שום היגיון.
כל הקטע של קלוריות לא כל כך בנאלי כמו שאתה עושה ממנו, זה לא מסתכם בנטו פלוס קלורי יבנה שריר ויאגור שומן וגירעון יפרק שריר וישרוף שומן, זה טיפה יותר מורכב מזה
אני מסכים שאולי 10% זו הגזמה מסוימת, אבל על ניטרלי כן אפשר לשנות את אחוז השומן שלך

כל הקטע של קלוריות לא כל כך בנאלי כמו שאתה עושה ממנו, זה לא מסתכם בנטו פלוס קלורי יבנה שריר ויאגור שומן וגירעון יפרק שריר וישרוף שומן, זה טיפה יותר מורכב מזה
אני מסכים שאולי 10% זו הגזמה מסוימת, אבל על ניטרלי כן אפשר לשנות את אחוז השומן שלך
אולי 2-5% , אבל כדי לראות שינוי אמיתי זה משחק של שנים.

התוכנית שלי בנויה ככה שהיא שומרת על המשקל שלי (תנודות קלות מאוד )
ומורידה באחוז שומן,
חיטוב ארוך,קשה,מייאש,ולפעמים נתקע אז מנסים לעשות מניפולציות ומשנים.

התוכנית שלי בנויה ככה שהיא שומרת על המשקל שלי (תנודות קלות מאוד )
ומורידה באחוז שומן,
חיטוב ארוך,קשה,מייאש,ולפעמים נתקע אז מנסים לעשות מניפולציות ומשנים.
יש שינוי בהיקפים?

האמת שלא מדדנו היקפים,
אנחנו מודדים אחוז שומן פעם בחודש עם קליפר שכידוע גם הוא לא מדויק.
בדרך כלל אני מרגיש \ רואה על הגוף שלי את השינוי ואם אני נתקע אז אני כבר יודע,
המטרה היא לרדת ל 8 אחוזי שומן לערך ולנקות את הגוף מכל מה שנשאר לי אחרי ירידה של עשרות קילוגרמים עודפים.
ואז להתחיל מסה נקיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית