נק' מוניטין:
3
- 72
- 0
זה אפשרי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיאורטית אפשרי, בפועל זה יהיה כנראה שינויים קטנים יחסית
רוב הסיכויים שברגע שתעבור ממסה לנייטרלי, הגוף יתקשה לשמור על כמות השומן שהייתה לו עד עכשיו, ואתה כן תרד ברמה מסויימת באחוז השומןאשמח לפירוט
ולא היה שינוי במשקל גוף?זה חיטוב ארוך מאוד
אני מבצע אותו.
ירדתי מ 22 אחוזי שומן ל 12 בערך ואני ממשיך לרדת.
זה חיטוב ארוך מאוד
אני מבצע אותו.
ירדתי מ 22 אחוזי שומן ל 12 בערך ואני ממשיך לרדת.
לא בהכרח, ירידה ועליה במשקל זה קשור לקלוריות, אבל מניפולציה של אחוז שומן לא חייב, בעיקר בשלב המתחילאז אתה רק חושב שאתה על ניטרלי...
לא בהכרח, ירידה ועליה במשקל זה קשור לקלוריות, אבל מניפולציה של אחוז שומן לא חייב, בעיקר בשלב המתחיל
כל הקטע של קלוריות לא כל כך בנאלי כמו שאתה עושה ממנו, זה לא מסתכם בנטו פלוס קלורי יבנה שריר ויאגור שומן וגירעון יפרק שריר וישרוף שומן, זה טיפה יותר מורכב מזהזו לא ממש מניפולציה.
ההתחלה היא התקופה שאפשר לעלות בה הכי הרבה מסת שריר, כשעולים הרבה מסת שריר בזמן קצר יחסית, אז מאזן שומן-שריר משתנה ( אחוז השומן ירד בגלל שאחוז השריר עלה, אחוז השריר יעלה ברמה משמעותית, רק בהינתן מצב של מאזן קלורי חיובי).
אז לרדת 10 אחוז שומן במאזן ניטרלי? אין פה שום היגיון.
אולי 2-5% , אבל כדי לראות שינוי אמיתי זה משחק של שנים.כל הקטע של קלוריות לא כל כך בנאלי כמו שאתה עושה ממנו, זה לא מסתכם בנטו פלוס קלורי יבנה שריר ויאגור שומן וגירעון יפרק שריר וישרוף שומן, זה טיפה יותר מורכב מזה
אני מסכים שאולי 10% זו הגזמה מסוימת, אבל על ניטרלי כן אפשר לשנות את אחוז השומן שלך
לא אמרתי אחרת, אני מסכים שזה לוקח הרבה זמןאולי 2-5% , אבל כדי לראות שינוי אמיתי זה משחק של שנים.
רק רציתי לחדד את הנושאלא אמרתי אחרת, אני מסכים שזה לוקח הרבה זמן
כן אבל אתה גם בונה מסת שריר בו זמנית ומתחזקאולי 2-5% , אבל כדי לראות שינוי אמיתי זה משחק של שנים.
יש שינוי בהיקפים?התוכנית שלי בנויה ככה שהיא שומרת על המשקל שלי (תנודות קלות מאוד )
ומורידה באחוז שומן,
חיטוב ארוך,קשה,מייאש,ולפעמים נתקע אז מנסים לעשות מניפולציות ומשנים.