הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מרדכי בוכניק בתחרות

מצב
השרשור נעול
לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי. ההפך, הם מגיעים ומפרגנים.
אז ידידי, על אפך ועל חמתך, התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה.

נכון. כי חלק לא מבוטל מהמתחרים בתחרות שמארגן אדטו הם למעשה כאלה שמתאמנים אצלך במכון ככה שהנסיבות הלא תקינות האלו דווקא עושות עמם טוב.

החלק השני, שהוא למעשה כל מי שאינו נמנה עם חברי המכון שלך הוא למעשה לא "נורמלי" לפי ההגדרות המעוותות של המילייה שלך.

ובשל 2 הסיבות האלה הטענה שלך כי "לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי" היא בהחלט נכונה.

לגבי השורה הבאה "התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה" - זה אומר שהמצב הקיים בתחרות הוא תקין? לא!

אין בגידול התופעה מלהעיד על טיבה. עובדה, גם סרטן גדל ואני בטוח שזה לא משהו שאתה רואה כדבר חיובי.

וכמה תלונות של אנשים שהתחרו קראת כאן שאתה בכזה אטרף עם הבולד? : ))
תכלס כל או רוב התלונות מגיעות ממך ומקרוספיטר. ולא שממש ברור למה אתם עד כדי כך עצבניים ונרעשים.

למי אכפת ולמה זה משנה כמה אנשים התלוננו? אתה יודע שהיה רק אחד שצעק המלך הוא עירום, כן?

וה-בולד משמש להדגיש את חשיבות הדברים. קו תחתון משמש להסב את תשומת לבו של הקורא.

עובדה, גם אושר השתמש ב-בולד כשרצה להדגיש משהו שבעיניו הוא חשוב ועיקרי בטקסט שכתב.

בעזהי"ת

זה בדיוק מה שקורה,
והתחרות גדלות וגדלות מפעם לפעם, כמות המתחרים עולה ועולה,
רק בדצמבר האחרון הגענו לתחרות של מעל 70 מתחרים רק בקרב 3
ובוא אגלה לך ולחבריך סוד:
לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי. ההפך, הם מגיעים ומפרגנים.
אז ידידי, על אפך ועל חמתך, התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה.

תמשיכו כאן את הדיון סרק הזה,
אם חשבתם שזה פוגע במכון שלי או בתחרויות של ד"ר אדטו, טעיתם.
לילה טוב 😃

מדבריך עולה:
א. כל מי שמזיז לו שציוד התחרות הינו ציוד הבית של הוולקנו הוא לא נורמלי.
ב. הדיון בנושא הוא דיון סרק שמטרתו לפגוע.

קראתי היטב ולא הצלחתי להזכר. כנראה אנחנו לא רואים עין בעין.

מאיפה התלונות ההזויות על זה שהציוד בוולקן? זה לא מכון סגור עם סלקציה בכניסה, מי שרוצה להתנסות בציוד לפני התחרות יכול להגיע ויש אופציה לכניסה חד פעמית, מתחרים שזה היה מספיק חשוב להם עשו את המאמץ ובאו מרחוק פעם פעמיים לפני התחרות.
לא מבינה מה כואב לכם בלב עד שיש מכון עם ציוד איכותי, דבר שלצערי לא ברור מאליו בכל חדר כושר.

א. מה בתלונות "הזוי"?

ב. מודה שרגלי לא דרכה שם מימיי אך למיטב ידיעתי זה בהחלט מכון "סגור עם סלקציה בכניסה" והסלקציה זה כסף או להיות חבר של בעלי העניין במכון.

ג. את אולי לא מבינה את הקונספט של תחרות ספורטיבית שאינה מפלה בין משתתפים - למה פלוני צריך להגיע למכון "שלכם" (גם אם בחינם) כדי לזכות לתנאי פתיחה שווים בתחרות? ואני לא מדבר על זה שפעם-פעמיים להתנסות בציוד זה לא כמו לבנות קריירת אימונים שלמה עם אותו ציוד.

ד. לא כואב בלב שום דבר.

ה. אם כבר כאב - מה עם הגב?

בעזהי"ת

מאיפה התלונות ההזויות על זה שהציוד בוולקן? זה לא מכון סגור עם סלקציה בכניסה, מי שרוצה להתנסות בציוד לפני התחרות יכול להגיע ויש אופציה לכניסה חד פעמית, מתחרים שזה היה מספיק חשוב להם עשו את המאמץ ובאו מרחוק פעם פעמיים לפני התחרות.
לא מבינה

תזכירי לי מי את בבקשה?

נכון. כי חלק לא מבוטל מהמתחרים בתחרות שמארגן אדטו הם למעשה כאלה שמתאמנים אצלך במכון ככה שהנסיבות הלא תקינות האלו דווקא עושות עמם טוב.

החלק השני, שהוא למעשה כל מי שאינו נמנה עם חברי המכון שלך הוא למעשה לא "נורמלי" לפי ההגדרות המעוותות של המילייה שלך.

ובשל 2 הסיבות האלה הטענה שלך כי "לאף אחד נורמלי לא מזיז שהציוד נמצא במכון שלי" היא בהחלט נכונה.

לגבי השורה הבאה "התחום שלנו ממשיך וימשיך לגדול ולצבור תאוצה" - זה אומר שהמצב הקיים בתחרות הוא תקין? לא!

אין בגידול התופעה מלהעיד על טיבה. עובדה, גם סרטן גדל ואני בטוח שזה לא משהו שאתה רואה כדבר חיובי.

למי אכפת ולמה זה משנה כמה אנשים התלוננו? אתה יודע שהיה רק אחד שצעק המלך הוא עירום, כן?

וה-בולד משמש להדגיש את חשיבות הדברים. קו תחתון משמש להסב את תשומת לבו של הקורא.

עובדה, גם אושר השתמש ב-בולד כשרצה להדגיש משהו שבעיניו הוא חשוב ועיקרי בטקסט שכתב.
לרשום עובדה לפני משהו לא הופך אותו לעובדה. אני לא יודע אם במוח שלך זה הגיוני אבל לאנלוגיה של הסרטן אין שום קשר למציאות.

דעתי בנושא:
יש כמה דברים שמפריעים לי בקהילה הנ"ל (עליהם לא אפרט כרגע), אני אתן את דעתי רק בנושא הציוד:
אין אופציה טובה יותר כרגע, אם מפריע למישהו שיש ציוד טוב בתחרות, בעיה שלו, שלא יתחרה. הקהילה כרגע לא בחיתוליה אבל בהחלט בהתחלתה ובגדילה, במצב הנוכחי, האופציה האידיאלית אינה מתאפשרת, היא כרוכה בעלויות גבוהות נוספות (אי אפשר כרגע לדרוש הרבה כסף מהמתחרים כי כמו שאמרתי, הקהילה עוד בונה את עצמה ואת הבסיס שלה והמטרה כרגע היא לצבור כמות מתחרים גדולה) מה גם שתרומתה לא גדולה במיוחד, זה לא שיש הבדל גדול בין מוט דדליפט אחד למשנהו ככה שגם אם הציוד הספציפי אשר משמש לתחרות לא יהיה בשימוש במהלך השנה, עדיין לחברי הוולקן ג'ים (וכל אדם אשר בציוד ייעודי ל-PL) יהיה יתרון.

באופן כללי אין לדעתי הרבה הגיון בטיעונים שלכם ולא ממש ברור לי מה אתם רוצים (כי לקדם את הספורט ואת הקהילה זו בטח לא מטרתכם).

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

לרשום עובדה לפני משהו לא הופך אותו לעובדה. אני לא יודע אם במוח שלך זה הגיוני אבל לאנלוגיה של הסרטן אין שום קשר למציאות.

דעתי בנושא:
יש כמה דברים שמפריעים לי בקהילה הנ"ל (עליהם לא אפרט כרגע), אני אתן את דעתי רק בנושא הציוד:
אין אופציה טובה יותר כרגע, אם מפריע למישהו שיש ציוד טוב בתחרות, בעיה שלו, שלא יתחרה. הקהילה כרגע לא בחיתוליה אבל בהחלט בהתחלתה ובגדילה, במצב הנוכחי, האופציה האידיאלית אינה מתאפשרת, היא כרוכה בעלויות גבוהות נוספות (אי אפשר כרגע לדרוש הרבה כסף מהמתחרים כי כמו שאמרתי, הקהילה עוד בונה את עצמה ואת הבסיס שלה והמטרה כרגע היא לצבור כמות מתחרים גדולה) מה גם שתרומתה לא גדולה במיוחד, זה לא שיש הבדל גדול בין מוט דדליפט אחד למשנהו ככה שגם אם הציוד הספציפי אשר משמש לתחרות לא יהיה בשימוש במהלך השנה, עדיין לחברי הוולקן ג'ים (וכל אדם אשר בציוד ייעודי ל-PL) יהיה יתרון.

באופן כללי אין הרבה הגיון בטיעונים שלכם ולא ממש ברור לי מה אתם רוצים (כי לקדם את הספורט ואת הקהילה זו בטח לא מטרתכם).

אתה כותב אליו בלשון רבים, או שאתה טוען כלפי את דבריך האחרונים?

ג. את אולי לא מבינה את הקונספט של תחרות ספורטיבית שאינה מפלה בין משתתפים - למה פלוני צריך להגיע למכון "שלכם" (גם אם בחינם) כדי לזכות לתנאי פתיחה שווים בתחרות? ואני לא מדבר על זה שפעם-פעמיים להתנסות בציוד זה לא כמו לבנות קריירת אימונים שלמה עם אותו ציוד.
מה קרה לקפיטליזם שאתה כל כך אוהב ומקדש? פתאום הפכנו לסמולנים סוציאל-דמוקרטיים חס וחלילה?
בעזהי"ת

אתה כותב אליו בלשון רבים, או שאתה טוען כלפי את דבריך האחרונים?
חלק מהדברים מופנים גם אליך (רק זה שלדעתי הטיעון לגבי הציוד לא הגיוני), שאר הדברים מופנים אליו ואל קרוספיטר.

אני מעריך אותך מאוד ותרומתך לקהילה היא גדולה ויקרה.

בעזהי"ת

מה קרה לקפיטלזם (אותו דאגת להזכיר בתגובתך בפוסט האחר)? פתאום הפכנו לסמולנים סוציאל-דמוקרטיים חס וחלילה?

חלק מהדברים מופנים גם אליך (רק זה שלדעתי הטיעון לגבי הציוד לא הגיוני), שאר הדברים מופנים אליו ואל קרוספיטר.

בדבריך לא הסתפקת בהבעת דעה, אלא קבעת שזכותם של אחרים לגבש דעה שונה מזו שלך אינה לגיטימית. מדוע שאחרים לא יחשבו אם כן את אותו הדבר כלפיך אתה, וכאן הסתיים הדיון ועברנו לתגרת אגרופים?

נכון, אך במקרה הזה כן מדובר בעובדה ולדבר בהחלט יש קשר למציאות.

מחלת הסרטן היא בבסיסה ריבוי של תאים סרטניים וזו בהחלט עובדה שסרטן גדל.

לעניין האנלוגיה - הוא ציין שיש מעל 70 משתתפים בתחרות (שזה מספיר שיא להבנתי. ברכות) ושיש בזה מלהעיד שכנראה העסק תקין למרות התלונות שלי ושל אחרים פה (ללא הצדיק) על הארגון הקלוקל, הפסול והנפסל.

אז שוב, גם סרטן גדל והוא בהחלט לא דבר חיובי.

באופן כללי אין הרבה הגיון בטיעונים שלכם ולא ממש ברור לי מה אתם רוצים (כי לקדם את הספורט ואת הקהילה זו בטח לא מטרתכם).

יש היגיון רב אך זכותך כמובן לחלוק עליו.

מה קרה לקפיטלזם (אותו דאגת להזכיר בתגובתך בפוסט האחר)? פתאום הפכנו לסמולנים סוציאל-דמוקרטיים חס וחלילה?

מה הקשר בין קפיטליזם לספורט? קפיטלזם הוא עניין כלכלי-חברתי.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

בדבריך לא הסתפקת בהבעת דעה, אלא קבעת שזכותם של אחרים לגבש דעה שונה מזו שלך אינה לגיטימית. מדוע שאחרים לא יחשבו אם כן את אותו הדבר כלפיך אתה, וכאן הסתיים הדיון ועברנו לתגרת אגרופים?
זו ממש לא הייתה כוונתי, אני לא מבין על איזה חלק בתגובתי אתה מדבר שממנו זה משתמע, אבל באופן כללי אני בעד הבעת דעות, גם אם הן שונות משלי כמובן.

בעזהי"ת

לעניין האנלוגיה - הוא ציין שיש מעל 70 משתתפים בתחרות (שזה מספיר שיא להבנתי. ברכות) ושיש בזה מלהעיד שכנראה העסק תקין למרות התלונות שלי ושל אחרים פה על הארגון הקלוקל, הפסול והנפסל.

רגע רגע. זו הייתה דעתך.
אני בתורי כתבתי, שאמנם נמצאים בתחרויות הללו לא מעט דברים שעל פניו היו חטא בל יסולח לו היו מתרחשות בתחרות מטעם איגוד האתלטיקה הישראלי, אבל מנגד כשמדובר בתחרות הנערכת ממש ברמה התנדבותית (נכון, נגבים דמי השתתפות - אבל אלה אינם מתחילים לשפות את המאמץ הרב שאדטו משקיע בארגון), ודברים לא מעטים אף נערכים מכורח ולא מבחירה, אין יכולת לגזור גזרה שווה - להיפך יש לקבל את הדברים בהבנה, ואף בהערכה.

אז למען הבהירות ערכתי את ההודעה והוספתי כי אתה לא שותף לעניין, אף על פי כי הבנתי שאתה לא שולל את העניין אלא טוען שבשל הנסיבות האחרות ניתן לעבור על הנושא לסדר היום על אף היותו לא תקין.

בעזהי"ת

זו ממש לא הייתה כוונתי, אני לא מבין על איזה חלק בתגובתי אתה מדבר שממנו זה משתמע, אבל באופן כללי אני בעד הבעת דעות, גם אם הן שונות משלי כמובן.

אין לי טענה כלפיך, היות ומן הסתם לא התכוונת למשמעות הדברים אשר כתבת, אבל בכל אופן:

אני מוצא הגיון רב בדברי, והם לחלוטין לטובת קידום הספורט בישראל.

נכון, אך במקרה הזה כן מדובר בעובדה ולדבר בהחלט יש קשר למציאות.

מחלת הסרטן היא בבסיסה ריבוי של תאים סרטניים וזו בהחלט עובדה שסרטן גדל.

לעניין האנלוגיה - הוא ציין שיש מעל 70 משתתפים בתחרות (שזה מספיר שיא להבנתי. ברכות) ושיש בזה מלהעיד שכנראה העסק תקין למרות התלונות שלי ושל אחרים פה על הארגון הקלוקל, הפסול והנפסל.

אז שוב, גם סרטן גדל והוא בהחלט לא דבר חיובי.

יש היגיון רב אך זכותך כמובן לחלוק עליו.

מה הקשר בין קפיטליזם לספורט? קפיטלזם הוא עניין כלכלי-חברתי.
אני יודע מה זה סרטן, תודה על שיעור הרפואה הקצר.

אני מסכים שאין זה אומר בהכרח שאם הקהילה גדלה אז הכל תקין, פשוט אין שום קשר בין זה לבין העובדה שסרטן גדל.

סוציאל-דמוקרטיה (תחתה לא נכלל כמובן הקפיטליזם) דוגלת בשווין הזדמנויות, לעומת זאת קפיטליזם מקדשת את צבירת ההון ואת השוק החופשי, מתן בסיס הזדמנויות שווה לא מעניין קפיטליסטים אלא כל אדם בשביל עצמו. כנ"ל לגבי מקרה זה, לפי הגישה הסוציאל-דמוקרטית על המדינה (במקרה הזה האיגוד) לדאוג למתן בסיס הזדמנויות שווה קרי, ניסיון בציוד התחרות או אי-ניסיון בציוד התחרות בעוד שלפי הקפיטליזם, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, מי שאין לו גישה לציוד בעיה שלו, כנראה הוא היה צריך לעבוד קשה יותר. לקפיטליסט לא היה אכפת מבסיס הזדמנויות שווה.
בכל מקרה, אם לא הבנת, אתה כנראה לא מבין מספיק בשיטות כלכליות-חברתיות. אין לי כוח להמשיך להסביר.
בעזהי"ת

אין לי טענה כלפיך, היות ומן הסתם לא התכוונת למשמעות הדברים אשר כתבת, אבל בכל אופן:

אני מוצא הגיון רב בדברי, והם לחלוטין לטובת קידום הספורט בישראל.
אתה צודק, חסרה שם המילה "לדעתי", זכרתי שהיא נכתבה שם. טעות שלי.

עוד פעם אני אומר לך שאין קשר בין התארגנות ספורטיבית לתפיסת עולם חברתית-כלכלית ואתה מתעקש.

ואם אני בכל זאת אתייחס לדברים שלך, שאין בהם שמץ של אמת, אז הדבר הזה שאני מלין עליו הוא בדיוק ההיפך מ"שוק חופשי" אלא יותר כמו מס שהמדינה מטילה על גוף או אדם מסוים בעוד שגוף\אדם אחר פטור ממנו.

עוד פעם אני אומר לך שאין קשר בין התארגנות ספורטיבית לתפיסת עולם חברתית-כלכלית ואתה מתעקש.

ואם אני בכל זאת אתייחס לדברים שלך, שאין בהם שמץ של אמת, אז הדבר הזה שאני מלין עליו הוא בדיוק ההיפך מ"שוק חופשי" אלא יותר כמו מס שהמדינה מטילה על גוף או אדם מסוים בעוד שגוף\אדם אחר פטור ממנו.
עזוב, לא משנה.

@ה-דולר לא יודע אם אי פעם היית בתחרות אחרת מחוץ לארץ, אבל הרבה פעמים הציוד מגיע ממכון כושר מקומי, אלא אם זו אגודה גדולה שיכולה להרשות לעצמה ציוד ספציפי לתחרויות גדולות, אבל לרוב תחרויות מקומיות הציוד יגיע ממכון מקומי.
האם זה אידאלי, כנראה שלא, האם זה הוגן, בטח שכן!
בסופו של דבר הציוד פחות או יותר זהה, זה מוט, סטנד וספה, וזהו, ועדיף שבתחרות הציוד יהיה הטוב ביותר, גם אם זה מגיע ממכון בבעלות פרטית. היית מעדיף שד"ר אדטו יקנה בידיוק את אותו הציוד בעצמו? זה היה משנה משהו?
אז כן, הגיוני שמי שרוצה להיות הטופ שבטופ יבוא לוולקן לאימון לפני התחרות כדי להכיר את הציוד, ואם לא אז יש לך את כל בוקר ההכנה להכיר אותו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית