Sale - Nike Air Max 90, 95, Thea, Huaraches, Nike Cortez and Prestos for Women's & Men's at UK Online Store, Up to 60% off!
האם הוא אמין? בעייתי?
הוא מקבל פייפל
האם הוא אמין? בעייתי?
הוא מקבל פייפל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא.זה נראה כמו אתר האאוטלט הרשמי של נייק, למה שהוא לא יהיה אמין?
עדיין, אפשר לרמות בפייפל ואני גם לא רוצה להתעסק עם זהאם אתה משלם בPAYPAL זה לא צריך להדאיג אותך, אתה מקבל מהם הגנה הזויה
אם אני לא טועה פייפאל מעבירים את הכסף למוכר רק אחרי 90 או אפילו 120 יום.. משהו מוגזם לחלוטין, ככה שיש לך אפשרות למשוך את הכסף חזרה משםעדיין, אפשר לרמות בפייפל ואני גם לא רוצה להתעסק עם זה
הסיכוי שמוכר יצליח לרמות לקוח שם נדיר בטירוף, אני מתעסק בתחום הזה מספיק בשביל להגיד לך שאם אתה משלם עם פייפאל אתה מוגןהוא לא.
עדיין, אפשר לרמות בפייפל ואני גם לא רוצה להתעסק עם זה
סתם מתוך עניין, באיזה תחום אתה מתעסק? ואחרי כמה זמן הכסף מועבר כמו שיוגב אמר?הסיכוי שמוכר יצליח לרמות לקוח שם נדיר בטירוף, אני מתעסק בתחום הזה מספיק בשביל להגיד לך שאם אתה משלם עם פייפאל אתה מוגן
תלוי באמינות של המוכר בpaypal אם הוא אמין מבחינתם יעבור מיד אם לא ייקח זמן.סתם מתוך עניין, באיזה תחום אתה מתעסק? ואחרי כמה זמן הכסף מועבר כמו שיוגב אמר?
הפחדת אותי עכשיו חחחכל הנעלים באתר עולות כמעט אותו מחיר, לא משנה אם זה דגם חדש או ישן, די מחשיד.
מעבר לזה, אומנם יש לוגו של פייפל בתחתית האתר, אבל תהליך ה- Checkout מאפשר תשלום בכרטיס אשראי בלבד.
אחרון, גיגול מהיר ברשת מעלה יותר מידי אנשים שנכוו מהאתר המדובר.
בנוגע למה שנאמר לפני כן, כסף בפייפל עובר מיידי. רק במידה ונפתח Dispute, פייפל לוקחת מהנמען את הכסף עד לתום בירור האירוע.
שוב אני אומר, paypal נותנים לך הגנה מטורפת.הפחדת אותי עכשיו חחח
כן אבל אין אפשרות לצ'אקאאוט עם פייפלשוב אני אומר, paypal נותנים לך הגנה מטורפת.
אם אתה לא מקבל את המוצר, אם הוא פגום או אם הוא לא כמתואר אתה תקבל את הכסף בחזרה אם תפתח תלונה בזמן...
אז איזו אפשרות יש?כן אבל אין אפשרות לצ'אקאאוט עם פייפל
קרדיט קארדאז איזו אפשרות יש?
אז תעבור לאתר הבאקרדיט קארד
הוא לא.
עדיין, אפשר לרמות בפייפל ואני גם לא רוצה להתעסק עם זה
אתר מזויף.איך אתה יודע שהוא לא? קשה לי מאוד להאמין שנייקי יסכימו שהשם שלהם יהיה מפורסם ככה תחת אתר שהוא SCAM
אתר מזויף.
תחפש את השם שלו בגוגל ותראה
גם הכתובת מחשידה uk.com