היי חבר'ה, הרבה זמן שלא כתבתי כאן.
אני מתקדם לאט לאט עם הדיאטן שלי ובקרוב אכתוב פוסט התקדמות עד עכשיו בתהליך.
בינתיים יש לי שאלה:
יש משקה קפה שאני נורא אוהב, מכינים אותו מחלב 1%, ממתיק מלאכותי ואבקה להכנת אייס קפה לייט.
אז עם החלב והממתיק המלאכותי שהוא ספלנדה אין בעיה, אבל רציתי לדעת מה בנוגע למה שהאבקה מכילה.
אלה הרכיבים: Ingredients: Non dairy creamer (corn syrup solids, coconut oil, sodium caseinate (a milk derivative), dipotassium phosphate, maltodextrin, silicon dioxide, mono- and diglycerides, carrageenan, salt), non fat milk powder, coffee, cocoa, natural and artificial flavoring, guar gum, tricalcium phosphate, salt, sucralose (SPLENDA ® Brand), Aspartame
השאלות העיקריות שלי הן:
1) בעיקר לcorn syrup solids - האם השפעתו דומה לHFCS?
2) האבקה מכיל 18 גרם פחמימות שמתוכן 8 גרם סוכר, האם כל הסוכר זה מהסירופ תירס או גם מרכיבים אחרים שנמצאים במשקה?
צירפתי את הערכים של זה בצורה מסודרת
Calories 100
Calories from Fat 10
Total Fat
Saturated Fat
Trans Fat
Cholesterol
Sodium
Total Carbohydrate
Dietary Fiber
Sugars
Protein
אשמח לתשובות 😃
יום טוב!
אני מתקדם לאט לאט עם הדיאטן שלי ובקרוב אכתוב פוסט התקדמות עד עכשיו בתהליך.
בינתיים יש לי שאלה:
יש משקה קפה שאני נורא אוהב, מכינים אותו מחלב 1%, ממתיק מלאכותי ואבקה להכנת אייס קפה לייט.
אז עם החלב והממתיק המלאכותי שהוא ספלנדה אין בעיה, אבל רציתי לדעת מה בנוגע למה שהאבקה מכילה.
אלה הרכיבים: Ingredients: Non dairy creamer (corn syrup solids, coconut oil, sodium caseinate (a milk derivative), dipotassium phosphate, maltodextrin, silicon dioxide, mono- and diglycerides, carrageenan, salt), non fat milk powder, coffee, cocoa, natural and artificial flavoring, guar gum, tricalcium phosphate, salt, sucralose (SPLENDA ® Brand), Aspartame
השאלות העיקריות שלי הן:
1) בעיקר לcorn syrup solids - האם השפעתו דומה לHFCS?
2) האבקה מכיל 18 גרם פחמימות שמתוכן 8 גרם סוכר, האם כל הסוכר זה מהסירופ תירס או גם מרכיבים אחרים שנמצאים במשקה?
צירפתי את הערכים של זה בצורה מסודרת
Calories 100
Calories from Fat 10
Total Fat
1.5g
Saturated Fat
0g
Trans Fat
0g
Cholesterol
0mg
Sodium