שלום,
כמה נתונים לפני שאני אתחיל:
משקל: 93 ק"ג
גובה: 1.85
א.ש: 13%
משקלים לחמישיות:
סקוואט: 120 ק"ג
דדליפט: 155 ק"ג
בנץ: 105 ק"ג
אני מתאמן כבר כמה שנים, עליתי 40 ק"ג מתחילת האימונים, אני ממש מרוצה מהמראה שלי כרגע, אבל
בא לי להמשיך להתקדם. אני כבר תקופה ארוכה נתקע במשקל גוף ביחד עם המשקל באימונים, כל פעם נע
על אותו המשקל, עד שיש איזה שינוי, ששובר את המחסום, עולה כמה ק"ג ונתקע פעם נוספת.
כרגע אני כבר 4 חודשים תקוע על 93 ק"ג, ולמען האמת, אני מתחיל לאבד מוטיבציה, לא מצליח לשבור את המחסום.
בשנים האחרונות אני מתאמן בתוכניות פיצולים. AB, אחר"כ עשיתי ABC ולפני חצי שנה חזרתי לAB פעם נוספת (עקב
חוסר זמן).
AB בטווח חזרות של 8-10. 2 תרגילים לשריר גדול. 1 לקטן.
תזונה של 3100 קל' על 190 גרם חלבון.
אני אוכל לפי תפריט מסודר, אבל בזמן האחרון אני מאבד תאבון וכבר לא מצליח לדחוף אפילו את התפריט הרגיל,
כאילו אני נגעל מאוכל.
בקיצור, אני חייב עזרה כלשהי,
למישהו יש מושג מה עושים במקרה כזה?
אם יש צורך, אעלה את התפריט והתוכנית אימונים
כמה נתונים לפני שאני אתחיל:
משקל: 93 ק"ג
גובה: 1.85
א.ש: 13%
משקלים לחמישיות:
סקוואט: 120 ק"ג
דדליפט: 155 ק"ג
בנץ: 105 ק"ג
אני מתאמן כבר כמה שנים, עליתי 40 ק"ג מתחילת האימונים, אני ממש מרוצה מהמראה שלי כרגע, אבל
בא לי להמשיך להתקדם. אני כבר תקופה ארוכה נתקע במשקל גוף ביחד עם המשקל באימונים, כל פעם נע
על אותו המשקל, עד שיש איזה שינוי, ששובר את המחסום, עולה כמה ק"ג ונתקע פעם נוספת.
כרגע אני כבר 4 חודשים תקוע על 93 ק"ג, ולמען האמת, אני מתחיל לאבד מוטיבציה, לא מצליח לשבור את המחסום.
בשנים האחרונות אני מתאמן בתוכניות פיצולים. AB, אחר"כ עשיתי ABC ולפני חצי שנה חזרתי לAB פעם נוספת (עקב
חוסר זמן).
AB בטווח חזרות של 8-10. 2 תרגילים לשריר גדול. 1 לקטן.
תזונה של 3100 קל' על 190 גרם חלבון.
אני אוכל לפי תפריט מסודר, אבל בזמן האחרון אני מאבד תאבון וכבר לא מצליח לדחוף אפילו את התפריט הרגיל,
כאילו אני נגעל מאוכל.
בקיצור, אני חייב עזרה כלשהי,
למישהו יש מושג מה עושים במקרה כזה?
אם יש צורך, אעלה את התפריט והתוכנית אימונים