הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מסעו של שמן

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
touro הוסיף לוג חדש:

מסעו של שמן - שינוי בחיים.

שלום חברים.

אני אביב, בן 23 מחולון, מתאמן בספייס.
לשעבר קפואריסט (מה שפתח לי את כל עולם הספורט), בעבר התאמנתי BJJ, MMA, איגרוף תאילנדי (מקווה לחזור כשהמצב הכלכלי יאפשר.).
ה"שיא" שלי היה מבחינת הישגים פיזיים זה משקל 90 ק"ג בגיל 21, על גובה 1.78, באיזור ה25% שומן.
בתקופה זו עבדתי פיזית, 3 אימוני כוח בשבוע, 2 BJJ, 2 אגרוף תאילנדי, ו2 אימוני MMA.

שיא הרזון שלי היה בגיל 17-18 במשקל 70 על גובה 1.78, באיזור ה14% שומן. בתקופה זו התאמנתי אך ורק קפוארה, והרבה.

עברתי פציעה (נפילה מגג בעבודה) בגיל...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

בהצלחה, תכנית התזונה שלך קצת קיצונית, אם אתה מרגיש טוב איתה מצוין, אם לא אל תהסס להחליף למשהו יותר שפוי.
מה שחשוב זו תזונה שתוכל להתמיד בה, לרדת במשקל ולא לרצות להתאבד בגללה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, תכנית התזונה שלך קצת קיצונית, אם אתה מרגיש טוב איתה מצוין, אם לא אל תהסס להחליף למשהו יותר שפוי.
מה שחשוב זו תזונה שתוכל להתמיד בה, לרדת במשקל ולא לרצות להתאבד בגללה.
תודה אחי.
שבוע ראשון היה קצת קשה מבחינת עייפות ורצון למתוק,
מאז (כבר יותר מחודשיים בפנים) מרגיש מעולה, עירני, לא רעב, והרצון למתוק גם אם מגיע עובר אחרי דקה וחצי בערך.
פעם ראשונה מאז הפציעה שאני מצליח להתמיד בתזונה מבלי אפילו לחשוב על לחטוא. צ׳יט עוד חודש בכל מקרה (והאמת? ממש לא דחוף לי).

תודה אחי.
שבוע ראשון היה קצת קשה מבחינת עייפות ורצון למתוק,
מאז (כבר יותר מחודשיים בפנים) מרגיש מעולה, עירני, לא רעב, והרצון למתוק גם אם מגיע עובר אחרי דקה וחצי בערך.
פעם ראשונה מאז הפציעה שאני מצליח להתמיד בתזונה מבלי אפילו לחשוב על לחטוא. צ׳יט עוד חודש בכל מקרה (והאמת? ממש לא דחוף לי).
אם אתה מתקדם אז הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
שינוי של חודש פחות יומיים בין התמןנות (אלו התמונות שצילמתי בימים שלקחתי את המדדים שרשמתי).
תמונה ראשונה ב-22/5/17
תמונה שניה ב-20/6/17

שבוע הבא ביום שלישי אשקל, נראה מה אומר המשקל, למרות שזה לא באמת אינדיקציה.

בעיקרון האימונים שלי מתחלקים לab, (גב כתפיים יד אחורית, חזה רגליים יד קדמית), כמובן שמבוססת על מורכבים עם תרגילי עזר.

כרגע משקלי בסיס לא מעניינים כי אני עוד עובד על טכניקות (מזכיר שגב פצוע).
עד השבוע עבדתי התאמנתי 3 פעמים בשבוע, מהשבוע העלתי ל4.
ללא אירובי, אך ורק כוח.

קבצים מצורפים

• Aviv 22.5.17.jpg
    Aviv 22.5.17.jpg
    KB 72.4 · צפיות: 90
  • IMG_6079.JPG
    IMG_6079.JPG
    KB 59.1 · צפיות: 88
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
touro עדכן/ה את הלוג ״מסעו של שמן״:

עדכון לוג: 13/07/17

בס"ד

טוב, אחרי שבועיים בערך ללא אימונים (התזונה המשיכה כרגיל) של חום וברך נפוחה, חזרתי היום לאימון כתפיים.
לא עשיתי תוכנית מסוימת להיום, זה היה אימון עם המאמן שלי, פשוט רצחנו את הכתפיים,
רציתי לראות את הגישה שלו לאימוני כתפיים.
בסה"כ היה אימון מעולה.

משקל בוקר 96, עד עכשיו ירידה של 16.5 קילו.

בשבועיים האלה אכלתי על הפנים מבחינת כמויות, וכל מה שאכלתי שלשלתי.

מטרות לשבוע החדש שמגיע - חזרה לתוכנית המקורית שלי, ולא לוותר בעניין כמויות האוכל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית