נק' מוניטין:
8
- 447
- 8
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אפשר להחליף אתה אומר לי במקום ה 4 ?אז תחליף במשהו אחר
הן סתם ממלאות הרבה מקום שאפשר לשים במקומן משהו יותר מזין, ולא סתם פחמימות פשוטות מאוד
כמו מה אפשר להחליף עוד מה אתה יכול להביא ?אז תחליף במשהו אחר
הן סתם ממלאות הרבה מקום שאפשר לשים במקומן משהו יותר מזין, ולא סתם פחמימות פשוטות מאוד
כל דבר אחר עם ערך קלורי זההמה אפשר להחליף אתה אומר לי במקום ה 4 ?
כמו מה אפשר להחליף עוד מה אתה יכול להביא ?
אבל אפשרי להשאיר גם ככה פשוט אתה ממליץ משהו אחר כן ?כל דבר אחר עם ערך קלורי זהה
פריכיות סתם ממלאות מקום, אין שום סיבה לאכול שעם אם אין צורך
אפשר בעיקרון, אבל נראה לי מיותראבל אפשרי להשאיר גם ככה פשוט אתה ממליץ משהו אחר כן ?
אני לא יודע מה אני יכול להכניס במקום אורז לא נראה לי יצא לפי הקלוריות משהו קטן כאילו אבל מה יש לך רעיון ?אפשר בעיקרון, אבל נראה לי מיותר
@Daniel Barackשלום אז בניתי תפריט אשמח לדעת אם הוא טוב
הנתונים שלי הם
משקל: 61
גובה: 1.71
RMR: 2000
פלוס של 500 והוספתי את האימון שזה 100-120
התפריט:
צפה בקובץ המצורף 40054
זה יגיע ל 2600 בגלל שיש לי אותו לחם רק בלחם הזה ל 100 גרם יש 195 קלוריות ובהולנדי 184 ככה
ערכים סופיים
קלוריות 2561
פחמימה 328
שומנים 63.33
חלבון 170
איפו למשל איפו שה 200 אפשר לחלק ל 100 100 אבל לא חייב נכון ?נראה בסדר
הייתי מנסה לחלק יותר שווה בשווה את כמות החלבון לכל ארוחה
אבל בכללי זה לא כזה משנה נכון ?כל ארוחה שתכיל בערך אותה כמות חלבון
מחקרים מסויימים ואחרונים, דווקא מראים שכדאי לחלק את כמות החלבון היומית לאורך היום. ואם כבר אתה עושה את זה, כדאי שכל מנה תהיה +- שווה בגודלה לאחרותאבל בכללי זה לא כזה משנה נכון ?
איך אני יחלק רק את החזה עוף אפשר ומה עוד ?מחקרים מסויימים ואחרונים, דווקא מראים שכדאי לחלק את כמות החלבון היומית לאורך היום. ואם כבר אתה עושה את זה, כדאי שכל מנה תהיה +- שווה בגודלה לאחרות
למשל לאכול יותר פסטרמה, להוסיף ביצים או איזה קוטג' לבוקר. הבנת את הרעיון, אני מקווהאיך אני יחלק רק את החזה עוף אפשר ומה עוד ?
כמה פרוסות פסטרמה נגיד חח 5 יותר מידילמשל לאכול יותר פסטרמה, להוסיף ביצים או איזה קוטג' לבוקר. הבנת את הרעיון, אני מקווה