הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תכנית אחרי כמעט שנה

Edenathan

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הי
אני בן 21 מתאמן קרוב ל11 חודשים בחדר כושר ואני בהתלבטות קלה
הגובה שלי 171
התחלתי להתאמן על 58 קילו
עשיתי מסה עצבנית והגעתי ל73 קילו אחרי בערך שמונה חודשים ואחרי חיטוב ל65 קילו .
התאמנתי בתכנית ab רוב הזמן .

היום אני בסוג של מסה עם פלוס קלורי מאד נמוך , 67 קג והמשקלי עבודה שלי הם
סקוואט 100קג* 6 על 3 סטים
בנצ׳ 70 קג * 6 על 3 סטים
מתח עם 10קג , 8 חזרות על 3 סטים

אני מרגיש תקוע במשקלי עבודה, לוקח לי בין שבוע לשבועיים לעלות במשקלים.
אני מחפש תכנית טובה להיפרטרופיה, הבנתי שהss היא יותר לכח וזה פחות מה שאני מחפש.
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
מה התכנית המלאה? מה קצב העליה במשקל גוף?

• פותח/ת השרשור
A
3 תרגילי חזה
2 תרגילי כתפיים
2 יד אחורית ( אחד מהם מקבילים )

B
2 רגליים ( סקוואט + תאומים )
2 גב ( חתירה + מתח )
2 יד קדמית

קצב העליה כרגע הוא +- קילו בחודש

A
3 תרגילי חזה
2 תרגילי כתפיים
2 יד אחורית ( אחד מהם מקבילים )

B
2 רגליים ( סקוואט + תאומים )
2 גב ( חתירה + מתח )
2 יד קדמית

קצב העליה כרגע הוא +- קילו בחודש

סטים וחזרות ?

כבר יכול להגיד לך שזו יותר מידי עבודה לחזה וממש לא מספיק עבודה לרגליים

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובות המהירות ועל העזרה, מעריך מאד!
A
חזה - בנצ' פרס - 70ק"ג טוטאל, 6 חזרות * 3
בנצ' פרס בשיפוע חיובי - 50 ק"ג, 6*3
פרפר עם דאמבלים - 20ק"ג כל יד
כתפיים - הרחקה בעמידה לצדדים כנגד דאמבלים עם 10ק"ג - 10חזרות * 2
הרחקה בעמידה לפנים כנגד דאמבלים - 11 ק"ג - 10 חזרות * 2
** לפעמים במקום שני אלה אני עושה פרס עם מוט 3 סטים של 6חזרות עם 40 קילו
יד אחורית - מקבילים עם 20ק"ג עליי, 10 חזרות 3 סטים
יד אחורית עם החבלים בפולי 8 חזרות 3 סטים

B
רגלים - סקוואט 100קג 3 סטים 6 חזרות
תאומים בסמיט עם 90 קילו 10 חזרות 3 סטים
גב - מתח 10 קג עליי , 8 חזרות 3 סטים
חתירה עם דאמבל 27.5 קג 3 סטים 8 חזרות
יד קדמית - דאמבל 20 קג, 8 חזרות 3 סטים
בפולי עם החבל מלמטה, 8 חזרות 3 סטים

תודה שוב!!

התוכנית הזאת בפשטות קצת על הפנים
היא לא כזה שתאפשר לך להתקדם יתר על המידה במשקלים, ויש בה בחלק מהמקומות מעט מדי עבודה, ובחלק עבודה מיותרת, בקצרה, היא לא מאוזנת לחלוטין, למה החזה, שהוא שריר קטן יחסית, יקבל הכי הרבה עבודה מכל הגוף?
מציע להחליף את התוכנית לחלוטין, SS בהחלט יכול להוות אופציה בשבילך, כי היא גם תעבוד על היפרטרופיה, אבל לדעתי במקרה שלך היא תעבוד לזמן קצר יחסית, לעומת זאת, ניסיון עם תוכנית שהיא קצת אנטיתזה למה שאתה עושה עכשיו יכול לעזור לך להבין מה עובד לך יותר, מעט או הרבה תרגילים, איפה צריך לשים דגש ואיפה לא

• פותח/ת השרשור
התוכנית הזאת בפשטות קצת על הפנים
היא לא כזה שתאפשר לך להתקדם יתר על המידה במשקלים, ויש בה בחלק מהמקומות מעט מדי עבודה, ובחלק עבודה מיותרת, בקצרה, היא לא מאוזנת לחלוטין, למה החזה, שהוא שריר קטן יחסית, יקבל הכי הרבה עבודה מכל הגוף?
מציע להחליף את התוכנית לחלוטין, SS בהחלט יכול להוות אופציה בשבילך, כי היא גם תעבוד על היפרטרופיה, אבל לדעתי במקרה שלך היא תעבוד לזמן קצר יחסית, לעומת זאת, ניסיון עם תוכנית שהיא קצת אנטיתזה למה שאתה עושה עכשיו יכול לעזור לך להבין מה עובד לך יותר, מעט או הרבה תרגילים, איפה צריך לשים דגש ואיפה לא

היי תודה על העצה.
לא הבנתי, אתה ממליץ לי לעבור על ss. או לא ? למה במקרה שלי זה לא יעבוד להרבה זצן? מה לא יעבוד?
תוכל לפרט איך אוכל לשנות את התכנית שלי ? איפה אני צריך להוריד תרגילים ואיפה להוסיף?

היי תודה על העצה.
לא הבנתי, אתה ממליץ לי לעבור על ss. או לא ? למה במקרה שלי זה לא יעבוד להרבה זצן? מה לא יעבוד?
תוכל לפרט איך אוכל לשנות את התכנית שלי ? איפה אני צריך להוריד תרגילים ואיפה להוסיף?
אני חושב שאתה יכול לנסות SS, לא חושב שזה יזיק, פשוט זה לא יעבוד להרבה זמן כי המשקלים שלך גם ככה לא כאלה נמוכים, אז התוכנית לא תיקח אותך רחוק כמו שהיא אמורה לעשות בדרך כלל
התוכנית שלך זרוק אותה לפח, אין צורך לשנות אותה קלות, אלא להחליף לחלוטין, אז קח תוכנית כמו SS, או הלינארית גם תהיה לך טובה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה יכול לנסות SS, לא חושב שזה יזיק, פשוט זה לא יעבוד להרבה זמן כי המשקלים שלך גם ככה לא כאלה נמוכים, אז התוכנית לא תיקח אותך רחוק כמו שהיא אמורה לעשות בדרך כלל
התוכנית שלך זרוק אותה לפח, אין צורך לשנות אותה קלות, אלא להחליף לחלוטין, אז קח תוכנית כמו SS, או הלינארית גם תהיה לך טובה

יש לי שאלה קצת מוזרה
כל העבודה שעשיתילמשל על היד אחורית והקדמית , בתכנית כמו ss אין תרגילים ממוקדים ואני מפחד שאם אפסיק להתאמן עליהם העבודה סוג של "תלך לפח" .
אני טועה?

יש לי שאלה קצת מוזרה
כל העבודה שעשיתילמשל על היד אחורית והקדמית , בתכנית כמו ss אין תרגילים ממוקדים ואני מפחד שאם אפסיק להתאמן עליהם העבודה סוג של "תלך לפח" .
אני טועה?
היא לא תלך לפח
יש סיכוי שהידיים יקטנו טיפה, אבל לא משהו משמעותי

Back
למעלה תחתית