הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה לבטן

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
חשבתי לקנות אבל בארץ (כרגיל) הרבה יותר יקר מבחול אז חשבתי להזמין מMYPROTEIN הבנתי שאסור לפרסם פה קישורים
אבל האם מישהו יודע האם "Leather Lifting Belt" שלהם טובה?

Myprotein Leather Lifting Belt

נערך לאחרונה:
למה שזה יחמיר אותן סך הכל הבטן שלי בפיגור אז אני אבודד את הגב תחתון והבטן ואשים חגורה בשאר התרגילים כדי להוציא אותם מנוסחא (דדליפט 130 וסקוואט 100 (5 חזרות )אני עושה בלי חגורה ובלי כאבים אבל עדיין ליתר ביטחון לא כדאי?)
כי החגורה לא תפתור את הבעיה בטכניקה, היא תאפשר לך להרגיש נוח ובטוח ואולי תצליח להעלים לכמה זמן את הכאבים אבל רוב הסיכויים שבלי לפתור את הבעיה מהשורש היא תחזור בצורה חמורה יותר ברגע שתמשיך להעמיס משקלים עם חגורה.

למה שזה יחמיר אותן סך הכל הבטן שלי בפיגור אז אני אבודד את הגב תחתון והבטן ואשים חגורה בשאר התרגילים כדי להוציא אותם מנוסחא (דדליפט 130 וסקוואט 100 (5 חזרות )אני עושה בלי חגורה ובלי כאבים אבל עדיין ליתר ביטחון לא כדאי?)
זה לא שהבטן והגב התחתון בפיגור, זה שהטכניקה לא טובה מספיק, ואתה לא יודע להשתמש בבטן והגב התחתון.
חגורה לא צריכה להיות קביים, היא אמורה לעזור רק איפה שאתה מרגיש שכבר אתה מתקשה ללא

• פותח/ת השרשור
זה לא שהבטן והגב התחתון בפיגור, זה שהטכניקה לא טובה מספיק, ואתה לא יודע להשתמש בבטן והגב התחתון.
חגורה לא צריכה להיות קביים, היא אמורה לעזור רק איפה שאתה מרגיש שכבר אתה מתקשה ללא
לשתמש בבטן אני יודע איך להשתמש בגב?

לשתמש בבטן אני יודע איך להשתמש בגב?
העובדה שאתה סובל מכאבי גב מעיד לי שאתה לא יודע להשתמש נכון בשניהם, יש להם פעולה מקבילה, אם אתה משתמש לא נכון באחד אתה משתמש לא נכן גם בשני

• פותח/ת השרשור
העובדה שאתה סובל מכאבי גב מעיד לי שאתה לא יודע להשתמש נכון בשניהם, יש להם פעולה מקבילה, אם אתה משתמש לא נכון באחד אתה משתמש לא נכן גם בשני
אני אעלה סרטונים השבוע (למרות שאני בטוח שאני עושה הכל נכון) הבעיה שהם כן בפיגור ומאוד מהר אני מגיע למקסימום (שאלתי די הרבה מאמנים)
בכל מקרה במידה ואני אכן צודק והבעיה שהם בפיגור מה אני יכול לעשות?

אני אעלה סרטונים השבוע (למרות שאני בטוח שאני עושה הכל נכון) הבעיה שהם כן בפיגור ומאוד מהר אני מגיע למקסימום (שאלתי די הרבה מאמנים)
בכל מקרה במידה ואני אכן צודק והבעיה שהם בפיגור מה אני יכול לעשות?
אז עבודה מבודדת בשילוב עם חגורה יכולים לעזור

זה בדיוק מה שחשבתי לעשות
איזה תרגילים טובים יש לגב תחתון (כרגע על בטן אני עובד חזק)
סקוואט ודדליפט כמעט תמיד יספיקו
אם עדיין אתה מרגיש שחסר עבודה, אני אוהב להוסיף דדליפט רומני, או הייפראקסטנשיין

• פותח/ת השרשור
סקוואט ודדליפט כמעט תמיד יספיקו
אם עדיין אתה מרגיש שחסר עבודה, אני אוהב להוסיף דדליפט רומני, או הייפראקסטנשיין
סקוואט ודדליפט לא מספיקים לי עכשיו באמת הוספתי דדליפט רומני והייפראקסטנשיין אתה מדבר בדדליפט (אם שמעגלים את הגב טיפה?)
או התרגיל הזה "שוכבים" על ספה ומורידים מעלים את הגוף כי דווקא אותו אני לא כזה אוהב אבל אם הוא הכי ממולץ אעשה אותו

סקוואט ודדליפט לא מספיקים לי עכשיו באמת הוספתי דדליפט רומני והייפראקסטנשיין אתה מדבר בדדליפט (אם שמעגלים את הגב טיפה?)
או התרגיל הזה "שוכבים" על ספה ומורידים מעלים את הגוף כי דווקא אותו אני לא כזה אוהב אבל אם הוא הכי ממולץ אעשה אותו
אני ממש לא ממליץ לך לבצע דדליפט בצורה לא נכונה בכוונה
הכוונה לתרגיל עם המכשיר היעודי, שבו אתה משעין את האגן על סוג של ספה, והטורסו יכול ליפול למטה, ואז אתה צריך להרים אותו

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא ממליץ לך לבצע דדליפט בצורה לא נכונה בכוונה
הכוונה לתרגיל עם המכשיר היעודי, שבו אתה משעין את האגן על סוג של ספה, והטורסו יכול ליפול למטה, ואז אתה צריך להרים אותו
סבבה מה שחשבתי לא ידעתי איך קוראים לתרגיל אתה חושב שזה הכי יעיל לשיפור?
ומחר כנראה אצלם סקוואט ודדליפט רומני (ומשך שבוע מילטרי)(לצלם גם בנצ' או שלא צריך?)

סבבה מה שחשבתי לא ידעתי איך קוראים לתרגיל אתה חושב שזה הכי יעיל לשיפור?
לא הכי יעיל, אבל עושה את העבודה
הכי יעיל יהיה כנראה עבודה על שיפור הטכניקה

ומחר כנראה אצלם סקוואט ודדליפט רומני (ומשך שבוע מילטרי)(לצלם גם בנצ' או שלא צריך?)
לא יכול להזיק

• פותח/ת השרשור
אני בספק אם החגורה שלהם שווה משהו (טוב בדקתי היא לא)
קנה מאיביי חגורה של rdx
בארץ יש לך את טיטאן שמיוצרת בחו"ל ואת סאן שמיוצרת בישראל

לגבי חגורות אפשר לדבר על הזמנה מחו"ל, רק על תוספי תזונה אסור
לדעתי לא כדאי לקנות משם, עדיף או להזמין מטיטאן, או ללכת על הסאן באמת

פחות מומלץ.
אם התקציב שלך מאפשר זאת (עניין של לפחות 600-700 ש"ח) אז מומלץ להזמין טיטאן או אינזר, חגורות מעולות שישארו אותך שנים רבות מאוד.
אם אתה יותר דל תקציב אז הrdx זו אפשרות, מebay. עניין של 150+- שח. המחיר נמוך בהרבה והאיכות בהתאם לכך, אבל עושה את העבודה בסהכ.
מדוע אתה חושב שיש לך צורך בחגורה?

ממליץ בחום לפתור את הכאבי גב לפני התחלת שימוש עם חגורה.

הנה שני סרטונים תגידו מה אתם חובים על הטכניקה (אחרי הסקוואט היו לי כאבים)(נראה לי באטווינק אבל אחרת אני לא יכול לרדת יותר)

@kotzer
@AQUANGEL
@MasterSplitter
@Stamshamen

הנה שני סרטונים תגידו מה אתם חובים על הטכניקה (אחרי הסקוואט היו לי כאבים)(נראה לי באטווינק אבל אחרת אני לא יכול לרדת יותר)

@kotzer
@AQUANGEL
@MasterSplitter
@Stamshamen

הדדליפט הרומני נראה טוב, הסקוואט מאוד לא יציב בעמוד השדרה הלומברי, פשוט אין שם יציבות בכלל, אתה לא מחזיק את שרירי הליבה טוב

• פותח/ת השרשור
הדדליפט הרומני נראה טוב, הסקוואט מאוד לא יציב בעמוד השדרה הלומברי, פשוט אין שם יציבות בכלל, אתה לא מחזיק את שרירי הליבה טוב
אני יודע להחזיק לקחת אוויר לבטן ולעשות חזרה (הבטן שלי והגב תחתון לדעתי בפיגור פשוט)(האם יש דרך שבא אני יכול להראות שאני יודע לקחת אוויר נכון?)
ואיך אתה רואה שהוא לא יציב חוץ הבאט ווינק(תקן אותי אם אני טועה ) אני רואה שדווקא הגב ישר
@kotzer
האם אני צריך לכתוב את השם שלך כל פעם או שאתה כן רואה התראות

אני יודע להחזיק לקחת אוויר לבטן ולעשות חזרה (הבטן שלי והגב תחתון לדעתי בפיגור פשוט)(האם יש דרך שבא אני יכול להראות שאני יודע לקחת אוויר נכון?)
ואיך אתה רואה שהוא לא יציב חוץ הבאט ווינק(תקן אותי אם אני טועה ) אני רואה שדווקא הגב ישר
@kotzer
האם אני צריך לכתוב את השם שלך כל פעם או שאתה כן רואה התראות
אני רואה התראות
בכל מקרה, זה שאתה יודע לקחת אוויר לא אומר שאתה יודע להשתמש בשרירים, אפשר להבין מאיך שאתה זז שהם לא בפיגור, אתה פשוט לא יודע להחזיק נכון את הטורסו ביחס לאגן, ורואים, בעיקר בחזרות הראשונות, שהאגן זז לכל הכיוונים, ולא מוחזק טוב.
תראה את הסרטונים האלה ותבין על מה אני מדבר:

• פותח/ת השרשור
אני רואה התראות
בכל מקרה, זה שאתה יודע לקחת אוויר לא אומר שאתה יודע להשתמש בשרירים, אפשר להבין מאיך שאתה זז שהם לא בפיגור, אתה פשוט לא יודע להחזיק נכון את הטורסו ביחס לאגן, ורואים, בעיקר בחזרות הראשונות, שהאגן זז לכל הכיוונים, ולא מוחזק טוב.
תראה את הסרטונים האלה ותבין על מה אני מדבר:

הדדליפט נראה בסדר גמור.
בסקוואט אתה לא מכווץ מספיק, שים לב לסרטונים שKotzer שלח לך.

ראיתי את שני הסרטונים (זה בדיוק מה שאני עושה לוקח אוויר ועושה ריבועים)
אני מכווץ כמה שאני יכול (בדיוק כמו שאני עושה בדדליפט)
מה אני יכול לעשות עם הבאטווינק?
מה אפשר לעשות מפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית