הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה לבטן

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
חשבתי לקנות אבל בארץ (כרגיל) הרבה יותר יקר מבחול אז חשבתי להזמין מMYPROTEIN הבנתי שאסור לפרסם פה קישורים
אבל האם מישהו יודע האם "Leather Lifting Belt" שלהם טובה?

Myprotein Leather Lifting Belt

נערך לאחרונה:
חחח דווקא לא אני מנסה HB
מה זה אין באונס?
וכן ההבדל עם הנעליים ובלי שמיים וארץ

הסקוואט שלך הוא שילוב מוזר בין השניים. בדר"כ העמידה צרה יותר ב-HB, כפות הרגליים עם זווית פחות קיצונית ומסתכלים קדימה ולא למטה.

Having said that, אני מעדיף לא לתת עצות ל-HB כי אני לא מבצע אותו באופן תדיר בעצמי.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך הוא שילוב מוזר בין השניים. בדר"כ העמידה צרה יותר ב-HB, כפות הרגליים עם זווית פחות קיצונית ומסתכלים קדימה ולא למטה.

Having said that, אני מעדיף לא לתת עצות ל-HB כי אני לא מבצע אותו באופן תדיר בעצמי.
כה פעם כבר אמרו לי את זה אנסה לעמוד בצורה יותר צרה

כן נוח לי כי פשוט בהתחלה היו אומרים לי תחזיק איפה שהעיגולים האלה על המוט וכנראה התרגלתי לזה

כן לג דרייב בכלל לא היה לי עד לפני איזה חודש שסמתי לב לזה והתחלתי להשקיע בזה (טיפה מטומטפ אני פוחד שאני פשוט יחליק על על הספה אם אני אדחוף חזק מידי עם הרגליים זה יכול לקרות? חחח)

בלי קשר בגלל שהבנתי שבאחיזה צרה הטווח יותר גדול שווה לנסות להתרגל לאחיזה צרה?
רוחב האחיזה זה עניין של נוחות בסופו של דבר. ולא יקרה לך כלום חח אל תדאג.

לתרגיל מקודם ששאלת עליו קוראים back extension, אפשר לעשות אותו על הרצפה, על בוקס, על ספה, על GHD או על מכונה שיעודית אליו.

אני מסכים עם incin לגביי הסקוואט, תחליט אם אתה רוצה להתמקד בסקוואט שנותן דגש על השרשרת האחורית או סקוואט שיותר ממוקד על ה4 ראשי.

ממה שנראה לי כדי שתקח אימון עם מאמן אישי שיסביר לך ויעשה לך סדר בבלאגן, לפני שקונים חגורה עדיף להסתדר על טכניקה ולדעת מה אתה עושה ונראה שמכל האינפורמציה אתה קצת מבולבל.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לתרגיל מקודם ששאלת עליו קוראים back extension, אפשר לעשות אותו על הרצפה, על בוקס, על ספה, על GHD או על מכונה שיעודית אליו.

אני מסכים עם incin לגביי הסקוואט, תחליט אם אתה רוצה להתמקד בסקוואט שנותן דגש על השרשרת האחורית או סקוואט שיותר ממוקד על ה4 ראשי.

ממה שנראה לי כדי שתקח אימון עם מאמן אישי שיסביר לך ויעשה לך סדר בבלאגן, לפני שקונים חגורה עדיף להסתדר על טכניקה ולדעת מה אתה עושה ונראה שמכל האינפורמציה אתה קצת מבולבל.

בהצלחה.
יותר מידי פעמים לקחת עזרה ממאמנים תמיד כולם אומרים לי אתה עושה טוב

יותר מידי פעמים לקחת עזרה ממאמנים תמיד כולם אומרים לי אתה עושה טוב

גם לבחור מאמן צריך לדעת, זאת לא אשמתך.

יש פה כמה מאמנים שהייתי שולח להם הודעה בפרטי כמו מייק או רן גם שום כלום ודר , יש מספיק...
ממליץ אימון-2 עם אחד כזה

• פותח/ת השרשור
גם לבחור מאמן צריך לדעת, זאת לא אשמתך.

יש פה כמה מאמנים שהייתי שולח להם הודעה בפרטי כמו מייק או רן גם שום כלום ודר , יש מספיק...
ממליץ אימון-2 עם אחד כזה
יכול לשלוח לי את הפרופיל שלהם

נסיתי לסדר טכניקה לפי מה שאמרתם לי תגידו איך יצא (במיוחד עם הרגליים ) יד שמאל אני רואה שלא הכי טוב

בלי קשר
השבוע היה לי די פח (שינה ממש לא טובה שפגעה גם באוכל)
אז אפילו סט שני לא המצלחתי להשלים ל8 חזרות (שבפעם הראשונה שהעלתי עשיתי סט(8 8 7 6 5) (כל סט מקווה שיצאתי מובן)
להוריד שוב ל87.5 או להשאר?

משהו לשפר?
(מחר סקוואט LB שאפרסם)

@Stamshamen
@kotzer

• פותח/ת השרשור
למה האחיזה כל כך רחבה?

אה ואם אתה רוצה מאמן טוב אז יש לך את @MikeRozner וצוות התותחים שלו בIRON CORE בתל אביב
כתבתי כבר בגדול בגלל ששמה העיגולים שעל המוט ושרק התחלתי להתאמן ולא הבנתי יותר מידי שמה אמרו לי לתפוס והתרגלתי (כרגע זה סתם יותר נוח לי מבחינת משקל אני עושה אותו משקל גם באחיזה יותר צרה)

יכול לשלוח לי את הפרופיל שלהם

נסיתי לסדר טכניקה לפי מה שאמרתם לי תגידו איך יצא (במיוחד עם הרגליים ) יד שמאל אני רואה שלא הכי טוב

בלי קשר
השבוע היה לי די פח (שינה ממש לא טובה שפגעה גם באוכל)
אז אפילו סט שני לא המצלחתי להשלים ל8 חזרות (שבפעם הראשונה שהעלתי עשיתי סט(8 8 7 6 5) (כל סט מקווה שיצאתי מובן)
להוריד שוב ל87.5 או להשאר?

משהו לשפר?
(מחר סקוואט LB שאפרסם)

@Stamshamen
@kotzer

נראה יותר טוב מפעם שעברה, אבל באמת הייתי מצר מעט את האחיזה

אם אני כבר מחליף אחיזה לא שווה להתרגל לאיזה צרה?
לא, אחיזה צרה זה תרגיל שונה
אתה צריך אחיזה שתהיה מחוץ לרוחב כתפיים, אבל לא רחבה כל כך שזה מפריע לך להשתלט על המוט
לדעתי אתה צריך להוריד כמה ס"מ בודדים כל צד וזהו

• פותח/ת השרשור
לא, אחיזה צרה זה תרגיל שונה
אתה צריך אחיזה שתהיה מחוץ לרוחב כתפיים, אבל לא רחבה כל כך שזה מפריע לך להשתלט על המוט
לדעתי אתה צריך להוריד כמה ס"מ בודדים כל צד וזהו
אני לא מדבר על בנצ' צר (ליד אחורית )
בנצ' רגיל עם אחיזה לא רחבה

אם אני כבר מחליף אחיזה לא שווה להתרגל לאיזה צרה?
אתה צריך למצוא לך אחיזה ברוחב שנוח לך ללחוץ בלי לפגוע בטכניקה שלך, שהאמה תהיה בקו של המוט ולא תברח לך קדימה/אחורה ושהמרפקים לא יהיו יותר מידי בחוץ.
שים לב שכשאתה משנה רוחב אחיזה זה דורש ממך לשנות את ההוצאת מרפקים שלך בהתאם, אני למשל אוחז די צר (ממש כמה סנטימטרים בודדים מהאחיזה של close grip) וזה דורש ממני הוצאת מרפקים מסוימת כדי שהאמה תהיה בקו של המוט ולא תברח לי

• פותח/ת השרשור
אתה צריך למצוא לך אחיזה ברוחב שנוח לך ללחוץ בלי לפגוע בטכניקה שלך, שהאמה תהיה בקו של המוט ולא תברח לך קדימה/אחורה ושהמרפקים לא יהיו יותר מידי בחוץ.
שים לב שכשאתה משנה רוחב אחיזה זה דורש ממך לשנות את ההוצאת מרפקים שלך בהתאם, אני למשל אוחז די צר (ממש כמה סנטימטרים בודדים מהאחיזה של close grip) וזה דורש ממני הוצאת מרפקים מסוימת כדי שהאמה תהיה בקו של המוט ולא תברח לי
מה זה אומר ההאמה בקו עם המוט?

מה זה אומר ההאמה בקו עם המוט?
שאם האמה לא בקו של המוט אתה תראה את הידיים שלך מהצד בקו לא ישר שיכול ללכת קדימה או אחורה כמו בתמונה הזאת, הכוונה שלי היא שאם תלחץ באחיזה והוצאת מרפקים שלא מתאימה לך אתה תראה את הידיים בורחות לך גם שהמוט למטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית